• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

İyi pazarlar herkeseeeeeeeeee Şeniz

Ben bugün okuluma doğru yola çıkıyorum, aşkıma kavuşacağım sonunda :asigim:
Cumaya kadar yokum bacularım, o yüzden iyi haftalar şimdiden, ay lav yuu :roflol:
güle güle cnm hayırlı yolculuklarrr Şeniz
ay lav yuuu cüsss a.s.
Oyy kıyamam sana bennnn
En yakışıklı, paralı, anasız aşklar senin olsun kızz :roflol:

amin inş kıssss yerimseniben
valla böcük bilmezsin kıymetimi sana bir dualar ediyomki sormaa:Saruboceq:
Allahım diyom böcügün karsısına hayırlı kıymet bilen birini cıkar inş tez zamanda diye oturup kalkıp dua ediyom sana :1hug:
l LOVE YOU BÖCÜGÜM Şeniz

Günaydn guzularimmmm kaydirigubbakcemile4 naparsiniz bakam

dün recep ivedige girdim ya süperdi kizlar ya koptuk gülmekten, herkese tavsiye ediyom
biraz ayip ama olsun, bide 1 ci filmi azcuk daha komikti ama olsun bundada koptuk :roflol:

eylülcüm gözün aydin bidenem, ne güzel bi gün gecirmisindir sevgilinin yaninda, süper oluyordur kesin :asigim:

a.s. günaydınnn kk nın güzel gelin adayları güzel br hafta diliyorum hepinize :1hug:

gunaydın cnm bu arada her yere aynı msjı yazma ıstersen cunkum cezası var banlanabılırsın bı kac ark öle bıseyler oldu

güle güle cnm hayırlı yolculuklarrr Şeniz
ay lav yuuu cüsss a.s.

amin inş kıssss yerimseniben
valla böcük bilmezsin kıymetimi sana bir dualar ediyomki sormaa:Saruboceq:
Allahım diyom böcügün karsısına hayırlı kıymet bilen birini cıkar inş tez zamanda diye oturup kalkıp dua ediyom sana :1hug:
l LOVE YOU BÖCÜGÜM Şeniz

bılmem mı nan bılıyom kıymetını gel senı sırtımda taşıyım ama ıcraat lazım bıde:jeyyar:

hatta velved sanırım ondan banlanmıştı yanlış hatrlamıyorsam

nan hcr anasız oğlanı napım ıyı olsunda analı olsun

hihoyyytGÜNAYDIN güzellerimmmmhihoyyyt
bılmem mı nan bılıyom kıymetını gel senı sırtımda taşıyım ama ıcraat lazım bıde:jeyyar:
evet böcükk icraat lazım kuzum delikafadulden
anam ben bilmiyordum onu tama daha yazmam :1no2:
yazma cnm ben yedim o banıı evet yerimseniben
hatta velved sanırım ondan banlanmıştı yanlış hatrlamıyorsam

nan hcr anasız oğlanı napım ıyı olsunda analı olsun

bilmedim öyle bişe oldugunu yazdımdı heryere aynısın oda cuma mesajıydı :roflol:
ban yedimdi ilk defa sonda olur inş şutarafagitti

bak ban yemıs ınsan nasılda burdayım dıo gulpembeyı uyardık görevımızı yaptık ve ben açım

dediğim gibi been siteyi kullanmayı ve yasaklı seyleri bilmiyom saolasın böcügüm kahvaltı etmedin mi

ettım 06:30 da kargalar ... yemeden anlycan:roflol: ama gene aacıktım bırazdan yemeğe kacarım

pınar h geldın

selam hoşgeldin pınartuncay
naparsınızz güzellerrrrr
böcük yemegemi gittin yavrım Şeniz

ne yapalım güzelim ögle paydosu bitti iş bası ettik gerçi bana öğle paydosu neden bişey yokda sizler ne yaparsınız

Back
X