- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
efenim cümleten yakşamlaaaaaaaaaaaaar
pazar günüsü sözlümlen bi nişana gideceez çok yakın bi arkadaşımııız ama ne giyeceğim konusunda enn ufak bi fikrim yok:1ninca: evde milyon tane de elbise var fıttırıciimfisfisfis
işyerinde çok acaip şeyler oluyo...her ann büyük bi olay çıkabilirr...
sözlümgillerin evi de karmakarışık, ailevi sorular var; kayınvaliden çıldırıp köye kaçtı en sonundaa nöörecez bilmiyoz-tatlicadiarzu-
isdeydim canim sizin gibi dedikodu yapmiyom kafamçokkarıştıkafamçokkarıştınaniknaniknaniknaniknaniknanikHoşgeldin nerelerdesinnn bacım:1hug:
yerim seni güzel nisanli kiz ŞenizHm çalış bakalım çok yorma kendini :dilcikar:
hayirli olsun canimcim Şeniz siz dügünü ne zamana düsünüyordunuz? bazen karistiriyorum vallah o kadar cok kisi nisanlandi nisanlanacak sözlenecek evlenecek ki :uhm:Ayy utandırma benibugün 1 hafta oldu nişanlanı nasıl geçti anlamadım valla :uhm: Çok çalışmamız çook para lazım valla a.s
askerde mı hemen bırak terk et hatta onu deıl ülkeyı terk et :roflol: ben 2 kez 15 ay bekledımde o bakımdan yanı yaramı deşme ee artık asker bekleyemem kendımden kucuklere bakcam deılım ya ablalarımın ben onların :1closedeyes:
şaka maka hadı kız senı barı everekk yoksa kan cıkcak :roflol:
tsk ederiz canım darısı başına.şafak kaç?
Ben nişanlıyım canım tap taze :teytey: Allah kavuştursun seni bende bekledim muradıma erdim inşallah sende erersinn
hayirlisi olsun canim benim, cok mantikli düsünmüssünüz tebrik ederim sizi.. bizde iste elimizden egldigi kadar birikim yapmaya calisiyoruz.. biraz birikimim var annem sagolsun ama iste ne icin yetecek ki.. o kadar ivir zivir cikiyor ki ceyiz alma konusunda..Bizim düğüne daha var canım ya biz borçsuz evlenelim istiyoruz o yüzden para biriktirip herşeyimizi alacak güce gelelim ozaman yani düşüncemiz böyle ama kısmet bellide olmaz sözümüzü nişanımızı kendimiz yaptık inşallah düğünüde yapıcaz 2010 mayıs gibi düşünüyoruz ama net değil daha erkende olabilir.Sizin durumlar nasıl geliceklermi istemeye en son babandan onay bekliyoduz dimi
işyerinde ne oluyo bakim, böcüğü gönderelim halletsin eli maşalıdır arkadaşınnaniknanik nöörecez mi, kız sen nerelisin? herkes kullanmaz bu kelimeyi?efenim cümleten yakşamlaaaaaaaaaaaaar
pazar günüsü sözlümlen bi nişana gideceez çok yakın bi arkadaşımııız ama ne giyeceğim konusunda enn ufak bi fikrim yok:1ninca: evde milyon tane de elbise var fıttırıciimfisfisfis
işyerinde çok acaip şeyler oluyo...her ann büyük bi olay çıkabilirr...
sözlümgillerin evi de karmakarışık, ailevi sorular var; kayınvaliden çıldırıp köye kaçtı en sonundaa nöörecez bilmiyoz-tatlicadiarzu-
İyi akşamlar canımm.Bende senin gibiyim bolluktan oluyo şekerim ondan bişey bulamıyoz giyecek annem bana hep öyle der yerimseniben
Bu arada bu akşam ben vurdayım kızlar yok ya kahvekolik sulran mutlulukreçetem nerdesiniz bacım yaaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?