2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

23 mu benden kucuk gorunuyon nan senn valla ohh bee evde kalmama daha enaz 2 yıl var

ı al koy kenara bu arada beımde resımlerım var kısım kıskanmam senı albumum ıse kocaman bı bak derım yoksa cok sey gaybeden
cnm askım vazgecılmıesım barışım ıcnde album yaptım ve köyumuz seramız var

efenim cümleten yakşamlaaaaaaaaaaaaar
pazar günüsü sözlümlen bi nişana gideceez çok yakın bi arkadaşımııız ama ne giyeceğim konusunda enn ufak bi fikrim yok:1ninca: evde milyon tane de elbise var fıttırıciimfisfisfis
işyerinde çok acaip şeyler oluyo...her ann büyük bi olay çıkabilirr...
sözlümgillerin evi de karmakarışık, ailevi sorular var; kayınvaliden çıldırıp köye kaçtı en sonundaa nöörecez bilmiyoz-tatlicadiarzu-

sade bısey gıy spor olmasın saten olan bısey olabılır yada omzu acık bluz cok sevyom ben omzumun acık olmasınıda ayy nebılem kı gormedım ondan bısey dıyemem sorunlarınızda ıns halolur hemencık :1hug:
bızı adamdan saymıyon mu nan gaf bıde aynı takımlıyız :dilcikar:

Böcükçüm ben de çok severim omzu açık bluzları amma benim herif kıskançbenneyaptımki yine de şansımı zorlayacaam
belkim şöööle çok abiye olmayan bi eteğim var onlan bi beyaz gömlek giyerim ayağıma da desenli ince çorap neyim giyerim çok şatafata gerenk yokk
nan daha altın alcaz kuyumcudan naaan onu unuttum yarın halletmek lazım heefisfisfis

Ayy utandırma beni bugün 1 hafta oldu nişanlanı nasıl geçti anlamadım valla :uhm: Çok çalışmamız çook para lazım valla a.s
hayirli olsun canimcim Şeniz siz dügünü ne zamana düsünüyordunuz? bazen karistiriyorum vallah o kadar cok kisi nisanlandi nisanlanacak sözlenecek evlenecek ki :uhm:

ayyy ciddi misin canım yaa.:1shok:
zor bir durum ama herşey unutuluyor dimi boşveeer:teytey:
aşkımı bekliyorum bende 2010 da söz,nişan,düğün hepsini yapmak istiyoruz inş.:asigim:

tsk ederiz canım darısı başına.şafak kaç?

şafağımız 392 henüz
haftaya cuma dağıtıma gelcek inş.kaydirigubbakcemile2

Ben nişanlıyım canım tap taze :teytey: Allah kavuştursun seni bende bekledim muradıma erdim inşallah sende erersinn

Amin sağolasın..Hayırlı olsun tatlım.Allah tamamına erdirsin inş.:Saruboceq:

gaf beni de seç beni de beni de bende görüyüm fotosırnaşık şey

hayirlisi olsun canim benim, cok mantikli düsünmüssünüz tebrik ederim sizi.. bizde iste elimizden egldigi kadar birikim yapmaya calisiyoruz.. biraz birikimim var annem sagolsun ama iste ne icin yetecek ki.. o kadar ivir zivir cikiyor ki ceyiz alma konusunda..
Hayirlisi diyelim ne olsun.. Babam onayladi canim.. gelsinler dedi.. Ama bize 3saat uzaktalar bide calisma saatleri de uymuyor.. mecbur bir gün ayarlayacagiz iste hafta sonlarida calisiyorlar cünkü.. annem insallah yakin bir zamanda arar ablasini gelsinler istesinler diye.. beklyioruz iste :Saruboceq:

ben geldiiiiiiiiimmmmmmm:lepi:

işyerinde ne oluyo bakim, böcüğü gönderelim halletsin eli maşalıdır arkadaşınnaniknanik nöörecez mi, kız sen nerelisin? herkes kullanmaz bu kelimeyi?

reçeteyle ben burdayız da sultan gene firarda. çarşamba günleri yaprak dökümünü izlediğim için avrupa yakasını cuma günleri atv avrupada izliyorum da ondan yoktum. ayy biz aile gibi ıolduk baksanıza birbirimize hesap veriyoruz. wayy bee:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…