2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

günaydın kıslarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrrr
Allah ım gönlünüzdekini hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanıda gönlünüze razı eylesin inş amin

ben eve almam fblı :roflol: babamda almas bız aılecek bjklı oldumuz ıcın maca gtmek erkek arkdaslarımın bıze gelmesı sbh cıkıp gec gelmem hıc sorun olmas babam sevınıyo aksıne
yok herzmn acmasın yaww bı kere olsun tam olsun kocaman bı pankart acaba ne yazcak :sm_confused:
velved sanada cnm h geldın

pazar gunu saat 15:00te mac kayserıde oda orda olcak ama suan bısey yazmıycak ıst gelınce ıns ınonude yazmasını ısıtedım oda tmm dedı :1closedeyes:

kahvekolık ısımlı sahıs uzakta bakmada ıkı bıseyler yaz cnm

sultan nerde bu arada yaww

Kızzz bende beşiktaşlıyım :içelim:
bende beşiktaşlıyımmmm:lepi:

zararı olmas kız mokunda cıkar :roflol:

haha bizde öyle düşünmüştük :roflol:

kahvekolık ısımlı sahıs uzakta bakmada ıkı bıseyler yaz cnm

sultan nerde bu arada yaww

canımm telefondaydım sayfam açıktı sadece. sultan nerde mi tabiki uyuyoooomirmirmirmi yada izdivaç programı izliyooo/B]

allam yaa orda öle oturrarak koca bulamaz başvuru yapsın allahım ona acımıyosa bıze acısın arık koca bulsun sultanda :roflol:

akşam olsada eve gtsek gayrıı
off off yarın mesaı var ve kalmk zorundayım ama mesaı parası almıyom off off napım ya ayın 3unde avans dağıtılcak zaten 5ı aylıktı parasız kaldık ıyı mı bde

suhursuzlar:mymeka:
ne uyumasi ne izdivac programi:mymeka:
mälesef däha basvürü yapamadim ama en kisa zamanda yapiciiiimm:dilcikar:, artikin izdivaci- münasebet yapmak istiyörümmm hahah -tatlicadiarzu- :roflol::roflol:

lan sabahtan beri kostur kostur
o belediya binasindan sundakine, kafamçokkarıştı
carsidan carsiyakafamçokkarıştı
bide anamla ciktim carsiya
yeni adim attim eve lan kafamçokkarıştı
abooooooooo ögleni kilmaliyim lan ikindi oldu offffff :çok üzgünüm:

ne iş yapıyn nan ne işin vardı ben dıom sana ızdıvaca basvur gerısı gelır ne çarşı kalır ne pazar :roflol:

kızma sultancım sen olmasan kime sarıcaz bize de hak ver. hem evin en küçüğüsün, hem sivrisineksin. alaman gonyalı karışımı bişeysin, sürekli +18 lerde gezersin, hemde koca bulamadın. söyle sen olmasan biz kime sararız. uğur böcüğü çeyiz derdinde, gerisi de işinde gücünde hanım hanımcık kızlar. :roflol:

şaka bi yana da seviyos seni işte, ondan uğraşıyos

kahve darısı bıze amın darısı bıze amınn :Saruboceq:
bjk yendı oleyyyyyyyyyyyyyy :hooray: :dance: sositososito sositososito

Kızzz bende beşiktaşlıyım :içelim:

selam kızlarr..ay ne hoşsunuz ya baya güldüm mesajlarınızı okurken:icecream:
bu arada bende BEŞİKTAŞlLIYIM çakınsırnaşık şeykaydirigubbakcemile5

kızlar aranızda sözlü nişanlı olan var mı?
sultan öle değilmiş onu öğrendim yazdıklarınızdan-tatlicadiarzu-

nan benı karştırma bı bee:roflol: ceyıs deme fena oluyomm :sm_cool:

ne iş yapıyn nan ne işin vardı ben dıom sana ızdıvaca basvur gerısı gelır ne çarşı kalır ne pazar

nan basvuru formu doldurdum, iki tenede resim cekindim, izdivac proaaramina göndericiiim insallah kismetse -tatlicadiarzu-
ondan okadar cok isim var bu aralar
:roflol:

biliom nan bende saka yapiom :1hug:
ben zati evin kücügüyümmm ne yapsam mübah :ecrin_bebek:

buyur burdan yak
kötü örnek oldum sizin yüzünüzden görüonuzmu :mymeka:
kiz ben +18lerde gezmiom hepsi iftira -tatlicadiarzu-
:roflol:

oo bi BJK li daha çakkk:lepi:

evet canım ramazanda açtığımız topicten sonra genelimiz nişanlandı yada sözlendi. benim kasım ortası , mutlulukreçetemin çok yakında. sultanda bi numara yok. böcük de çeyizi tamam etmiş ama koca adayı bile olmayan biri işte. aramıza aldık geçinip gidiyoruznaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…