• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

meltem 18 yasında evlisin valla biz evde kaldık yaaa gaf kahvekolik ben .... kısmet işte ne dicen

canımm yahhh tühhhh ben valla güzelim konuşmadan uzak kaldım :):):) evt 18 yaşında evliyimm aslında evlilik çok çok güzel bişey yani hayatın yükünü paylaşmak tamami ile ama eyer benim gibi iddealı asla başını eğmez asi biri isenizz kendinizee benimki gibi uysal eşler seçin yoksa çok zor ama tabikiii eyer dediğim gibi biri isenizz evlilik için hiç bir zamn için geç deil hatta ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum :):sm_confused:

as cnm ama kımse yok sanırsam galıbaa bu arada bugun maca gıdemedım ya kıl oldum haa kış geldı ya yollar cok tenha off ff neysekı yenıyokk 3 0 suan

kahve darısı bıze amın darısı bıze amınn :Saruboceq:
bjk yendı oleyyyyyyyyyyyyyy :hooray: :dance: sositososito sositososito

Sağol canım benim bende seni seviyom yerimseniben ben hiç maça gitmedim ya çok istiyorum gitmek :çok üzgünüm:

ana :1shok: valla mı nan benım kombınem vardı adam gıbı adam ertuğrul sağlam gıdınca sevgılımle sınırlendık ve yaktık bı guzel onun işiğında romantızm yasadık gercı farklı sehırlerdeyz ama askımız aynı :utangac: ben goturem senı bacım mesela bu haftasonu kayserıde ve benımkısıde kayserıde o benım ıcın pankart accakmıs bakalım ama ben ıstemıyom orda acmasını ıst ınonuude açsın :utangac:

Back
X