• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ne demek canım
beni daha istemediler malesef kaydirigubbakcemile3
ben çok gerildim tabiki taze gelinler gibi kaydirigubbakcemile3
ama onlar beni çok güzel karşıladılar, sanki yabancı değilmişim gibi davrandılar
o yüzden rahat atlattım o evreyi
şimdi çok sıkıyız Allah bozmasın :Saruboceq:

hımm peki canım, bana sevgilim ailemle de tanışırsın dedi, ben çok iyi bir tepki veremedim yani resmiyet olmadan neden tanışıcağımı düşündüm ve belli ettim ona da bunu, ama normalde tanışılınıyor değil mi
kaydirigubbakcemile
yani sitedeki diğer kızların ortalaması da bu şekilde mi biliyor musun :)
:asigim:

ayy onlar adına konuşamam
ama ben de o gün tanışma taraftarı değildim
bir gün annesi beni yemeğe aldı
ama benim annem inanılmaz kızdı bana
daha nesiniz ki dedi, sözlü mü nişanlı mı
ağırdan sat kendini biraz, gidip gelme fazla dedi
hala da diyor
o yüzden bence sen ağırdan sat kendini biraz
iki surat asar geçer, zorla götüremez ya seni

Benim annem de öyle dedi aslında canım,
neden resmiyet yok ne amaçla tanıştıracak ki dedi, ben de aynını düşünüyordum,
yani resmiyet yok ciddiyet yok ama sevgilisi olarak mı tanışıcam onlar beni eleştirecek beğenmezlerse ne olacak,
ablasıyla aniden tanıştım eniştem gelecek sen de gel yanımda ol dedi tamam dedim bir baktım ablası şok oldum belli etmedim tabi iyi insanlar ama bana sorsa direnirdim, şimdi de ailesiyle neden tanışmam gerektiğini bilmiyorum,
mesela üstte bir komşu var çocuğun kız arkadaşı sürekli gelip giderdi çocuğun annesi evdeyken ve şimdi evlenicekler normal gibi
diğer bir komşu çocuğun da kız arkadaşı sürekli gelirdi 2senedir annesi yokken de gelirdi ve onlar da nişanlandılar. aslında normal gibi görünüyor sanırım annem gibi düşününce ters geldi bana da .
acaba çok tepki gösterdim şu an çağarmayacak mı:) çağarması mı iyiydi çağarmaması mı bilemiyorum.

canım her şey zamanında güzel
üstelik seni beğenip beğenmemelerini çok fazla kafana takma bence
kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin
yeter ki tatsızlık olmasın
zamanı gelince zaten senin annen soracak sana ne zaman tanışacaksın diye :roflol:

bilemiyorum ki canım sonuçta istediğim olmuş oldu, görüşmedim ailesiyle.
her şey kader kısmet cidden de... ooff bakalım hayat ne gösterecek :)

kızlar selam,
benim erkek arkadaşım var ve şu an degıl ama geçen ay ailesiyle tanışmamı istiyordu bize gelirsin tanışırız diyordu, ama ben son 3 haftadır ağır grip geçiriyorum o yüzden söylemiyor sanırım.
peki siz evlenme teklifi almadan ya da istenmeden sevgililerinizin aileleriyle tanışmış mıydınız ?
başlıktaki konudan taşmamışımdır umarım..

yapan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. ben nişanlımın ailesiyle istemeye gelmeden önce görüştüm. anneme söylediğimde çok kızmıştı. başıma gelmedi Allah korusun ama ilerde başına kakılabilir bu benden demesi. sen ailenin izni olmadan gelemeyeceğini, doğru olmadığını düşündüğünü söyle. bence ailesinin hoşuna gider bu artı puan kazanırsın. bırak seni istemeye geldiklerinde babanın evinde görsünler. asla gitme.

sultan bacımm nevoşun nişanı bugünmüydü ya :uhm:

tamam kuşum, darısı tümm kısların başına inşallah. nasılsın tatlı, doğal, sevimli kız. makyaj videolarına bayıldım 1.sini bikaç kez izledim o kadar mı şeker olur bi insan yaaa Şeniz

tişkür iddimm :utangac: ben objektiflerden rahatsız olurum elimi ayağımı koyacak yer bulamam kıss maşallah sana kaydirigubbakcemile3

eniştemiz şanslıymış haa söle ona kıymetini bilsin yerimseniben

ben kaçtım canım görüşürüz sonra öptümmmmm

slm herkese kızlarrr
haziranda ben de görücüye çıkıcam çok heycanlıyım varmı benim gibi haziranda olacaklar yazın hazırlıkları paylaşalım :))

selam kizlarrr, bayagdir giremedim :)
yeni arkadaslarda aramiza hosgelmis,
müjdeji hosgeldin canim
kizlar cumartesi kardesimin nisani vardi, hersey süperdiiiiiiiiiii :)

selam kizlarrr, bayagdir giremedim :)
yeni arkadaslarda aramiza hosgelmis,
müjdeji hosgeldin canim
kizlar cumartesi kardesimin nisani vardi, hersey süperdiiiiiiiiiii :)

sağol canım benim valla linki gördüğüm gibi tıkladım eski yazıları da okuyamadım çok sayfa var burdan tam gaz devam edelim öğreneceğimiz çoook şey var :delphin:

kizkradesim ve nisanlisi :asigim: :nazar:

img5350e.jpg

ben ve kizkardesim :1hug: :nazar:

img5420.jpg

buda ben oynarken, basimi cok güzel yapmislardi, o görünsün diye koyuyorum :1rolleyes::nazar:

img55171.jpg

Back