2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

eylül25 böcüğüm :1hug: cok seviyom kız ben sizleri bana okadar huzur veriyorsunuz burdaki herkez

Şeniz cnm o senın gönul guzellığın ınan buna
ayy yenı işim bıttı kafamçokkarıştı

şükredıyorum ama sızdende bı saat bıle uzak olmaya katlanamıyom ceyıs alana kadr bıde pc alsam süper olcak ama dıom en az 700tl pc verceme şunu bunu alırım ama alcam annemler nısan mayısta doncekler ben kalcam ıst ozmn alcam

anam beni bile bagımlı ettiniz buraya ki ben hiç çeyizin ç sini bilmezdim varya calısamıyorum bide patronda görüyo beni yusuf yusuf yane herbişeyi hallerdersin sen kuzzzuumm cok beceriklisin masaallah

anam beni bile bagımlı ettiniz buraya ki ben hiç çeyizin ç sini bilmezdim varya calısamıyorum bide patronda görüyo beni yusuf yusuf yane herbişeyi hallerdersin sen kuzzzuumm cok beceriklisin masaallah

amn sureklıde çalışılmazkı-tatlicadiarzu- zam yapsın daha cok calışam
yaparım evelallah abım pc almasaydı odasına burdan süper lezzetlı tatlılar yapıyordum sımdık yapamıyom ama cok sevyom ınsan yemek yaparken huzur buluıyo:1rolleyes:
sen ne iş yapan kuzum off aylıktan 50tl kaldı bugun alsak onu ne ıyı olur

Aynen böcüğüm herzamanda çalışılmazkiii:mymeka:
Zam yok prim yok ikramiye yoooookkkkkkk
Valla ne olcak böylee..
Alsaydım eğer varya ne iyi olacaktıııı dalardım yine çeyişlereeekaydirigubbakcemile3

senden ögrencegim bişey daha yemek etmek ben onuda bilmiyim -tatlicadiarzu- ben zam da istemiyom alamadıgım 3 aylık maasımı istiyom bizde zam olayı senede bikere oda agustosda oluyo oda olursa yane o şekil ben bi şirkette koleksiyon hazırlıyom tasarımını ben üstlendim bay bayan denim penye sapka kemer herbişeyiyle ben ilgileniyorum dogu blok ülkerine gnderiyoz bu sezon malum krizden bayagı bi etkilendik cok dertlendim

bı öncekı sayfaya cvp yazdım cnm :jeyyar:
aman du benımkıde gtcek az sonra bı gtseydıkaydirigubbakcemile3

cnm yemek yapmak cok becerı ıster herseyden önce sevgını katacaksın yemeğe bızm ısyerndekı aşçı gıbı yaparsan kımse yemez
küçük farklar aslında buyuk lezzetler katar benım sözlum aşçı olduğu için ondan cok sey öğrenmıştım puff nokta olarak mesela portakal sıkmadan evvel soğuk suda bekletır öle sıkardı cok su cıkar lımonu yıkar sonra çatallı bı kez batırır sonra sıkardı bunun gıbı bırcok seyı öğrettı ee bıde aşçı olursa senın yaptığınıda zor beğenıyo:mymeka:
sen ne yaparsan yap zevk alarak yap ozmn muthıs oluyor cnm
benımde kötu bı huyum var annemden baskaısnın yemeğını kolay kolay beğenmem kendım yapmazsamda bı temızlığı beğenmem ne pis huyum var

Hayatımızda nelerin olup biteceğini kimse bilemez..Ayrılmak için sözlenmediniz tabiki..Olması gerekiyormuş ve ayrıldınız kısmetten ötesi yok...
Ne demek başkaları dalga geçiyor..Ne sanıyor kendini bilmez saygısız insanlarklava:
Herkesin başına gelebilir. Evlenip ayrılanlar bile var. Kimseyi bu hayatta kınamamak lazım..
Herşey insanoğlu için. Dediğin gibi taşımayacağımız yükü vermez yaradan. Ölümü bile bizler yaşıyoruz düşün artık...
Sen hayatını yaşa tatlım. Kimsenin dediği o tatlı güzel yüreğini üzmesin...

hımmm vala eger sevdiğime yemek temizlik yapcaksam sevgi zati olcak ama güzel deginmissin bacum bu benm aklımda değildi hiç belkide hayatımızda hersey sevgiye baglı CADIARZU

bu sana böcügümmm cok güçlüsün ben bunu hissedebiliyorum ve cok ii bi kalbin var ve kısa bi zman içerisinde biri olabilir ben senn için bunu hissediorumm burcun ne senn

keske senın kadar başkalarıda bunun farkında olsalar :1closedeyes:
neyse cnm benımm ayrılmak zoruma gtmedım ben ıstedım bıttı olmadı severek ayrıldık sonra cok yalvardı ama aılem ıstemedı seçım yapmak zorundaydım ve aılemı sctım hayrlısı olsun dedım bekledım
cok ıyısınız cnm ınanırmısın ben asla kımsenın kalbını kıramam bunu bana dıen ınsanlara asla cvp bıle vermedım ama cvp vermdım halde krıldımı dıe cok düşündum uykusuz kaldım ama boşunaymış cok değişık ınsanlar var yetışme tarzı kendını eğıtememışler
sen ne edıyon cnm şafak kaç

bu sana böcügümmm cok güçlüsün ben bunu hissedebiliyorum ve cok ii bi kalbin var ve kısa bi zman içerisinde biri olabilir ben senn için bunu hissediorumm burcun ne senn

ŞenizŞenizŞeniz ben koç burcuyum cnm guzel duan ıcın çok tşk tatlım ınş hepımız ııcn en guzelı olur

eylül 25 cok geçmiş olsun askına Vallaaa gitmesin bida çok zor oluyorrr..Resmen bende askerlik yaptım..Çünkü beyfendimiz orda bunalıma girerken beni yedi bitirdiiii:enbuyukkk:
Çok nazlılar vallaaa...
bunlar suan seni zorluo ama güzel be insan sevdigi hersey güzel oluyor sıyırmazsın canım benmde aynı safak sayarız berabercene böücügüm senn yasadıgın seyleri bende yasadım ve yasıyorum bizim daha bişeyler kesinlesmediği için hane kafamızda var su gün diye iinsanlar cok alay ediyo hiç cevap vermemekle en iyisini yapıyorsun onlar catlasın lar :dilcikar: sen en iyilerini hak ediyorsun

gecmıs olsun tekrar cnm
sımdık denk gelıyor ama o ızınlerı askerlıkten sayılıyor mu:uhm: eğer öleyse gerı gtmez ama ben ızınlı olupta gerı gtmeyen görmedım fisfisfis
13 ay mı azmış sen o kadr cok düşünme hazrlıklara başla ceyıs anca bıter ben 12 aydr bıteremedım ayrıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…