Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam beni bile bagımlı ettiniz buraya ki ben hiç çeyizin ç sini bilmezdim varya calısamıyorum bide patronda görüyo beni yusuf yusuf yane herbişeyi hallerdersin sen kuzzzuumm cok beceriklisin masaallah![]()
amn sureklıde çalışılmazkı-tatlicadiarzu- zam yapsın daha cok calışam
yaparım evelallah abım pc almasaydı odasına burdan süper lezzetlı tatlılar yapıyordum sımdık yapamıyom ama cok sevyom ınsan yemek yaparken huzur buluıyo:1rolleyes:
sen ne iş yapan kuzum off aylıktan 50tl kaldı bugun alsak onu ne ıyı olur
Aynen böcüğüm herzamanda çalışılmazkiii:mymeka:
Zam yok prim yok ikramiye yoooookkkkkkk
Valla ne olcak böylee..
Alsaydım eğer varya ne iyi olacaktıııı dalardım yine çeyişlereeekaydirigubbakcemile3
bende senınkılere baktım cnm allahım aklımı korukaydirigubbakcemile3 alasım gelıyo gene ama olmas cok borcum var önce onları ödemem lazım(gecende öle dıyodum)-tatlicadiarzu-
boşver cnm guclu olmayana ınsanlar bıle acımıyo dalga gecen bıle oluyor onların hayatları galıba garantılı benıımkısı öle deılmış ama bılmezlerkı ınsanoğlunun basına ne zmn ne geleceğı hıc bellı olmas:1closedeyes: rabbım herseyın sabrını verır kımseye taşıyamacağı yükü yüklemez ınan:Saruboceq: 12 subatta sözlenmıştıksenağlama ıkı gun sonra yanı
Hayatımızda nelerin olup biteceğini kimse bilemez..Ayrılmak için sözlenmediniz tabiki..Olması gerekiyormuş ve ayrıldınız kısmetten ötesi yok...
Ne demek başkaları dalga geçiyor..Ne sanıyor kendini bilmez saygısız insanlarklava:
Herkesin başına gelebilir. Evlenip ayrılanlar bile var. Kimseyi bu hayatta kınamamak lazım..
Herşey insanoğlu için. Dediğin gibi taşımayacağımız yükü vermez yaradan. Ölümü bile bizler yaşıyoruz düşün artık...
Sen hayatını yaşa tatlım. Kimsenin dediği o tatlı güzel yüreğini üzmesin...
bu sana böcügümmm cok güçlüsün ben bunu hissedebiliyorum ve cok ii bi kalbin var ve kısa bi zman içerisinde biri olabilir ben senn için bunu hissediorumm burcun ne senn
Canım arkadaşım benimŞeniz
Şafak bitti gibi bişi..Ameliyat oldu biliyorsun aşkım. Bu cuma taburcu olacak. Sonra gelecek işte90 gün hava değişimi verirler demişler. Zaten 90 gün sonuda askerlik bitimine denk geliyor.
Vallaaa gitmesin bida çok zor oluyorrr..Resmen bende askerlik yaptım..Çünkü beyfendimiz orda bunalıma girerken beni yedi bitirdiiii:enbuyukkk:
Çok nazlılar vallaaa...
neyse bizim artık nişan şafağımız var 13 ay kadarcık..O zamana kadar kafayı sıyırmayız inşallahhlaelaelaelaelae
Canım arkadaşım benimŞeniz
Şafak bitti gibi bişi..Ameliyat oldu biliyorsun aşkım. Bu cuma taburcu olacak. Sonra gelecek işte90 gün hava değişimi verirler demişler. Zaten 90 gün sonuda askerlik bitimine denk geliyor.
Vallaaa gitmesin bida çok zor oluyorrr..Resmen bende askerlik yaptım..Çünkü beyfendimiz orda bunalıma girerken beni yedi bitirdiiii:enbuyukkk:
Çok nazlılar vallaaa...
neyse bizim artık nişan şafağımız var 13 ay kadarcık..O zamana kadar kafayı sıyırmayız inşallahhlaelaelaelaelae