• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008'de Mavi Oje Modasi

eskiden mavi ve beyaz ojeyle tırnaklarıma cila sürdükten sonra üstüne nazar boncukları yapar 1saat kurumasını beklerdim :) ama yaptığıma değerdi de güzel olurdu. bir tek kötü yanı vardı ... en fazla 1 gün dayanırdı suya cok fazla girdiklerinde dökülürdü nazar boncuklarım :)

aynen arkadaşım,mavi ojeyi yıllardır kullanırım...çok dikkat çeker,en sevdiğim renktir mavi...

opidatingaroyaljv9.jpg

benim ojem :sm_cool:

manolya nerden buldun canım o.p.i markasını?
ben de istiyorum ama raslayamadım hiç benneyaptımki
memnun musun canım, kaç gün kalıyor, soyuluyor mu bide matlaşıyor mu sürdükten bir süre sonra?
bende 30dan fazla oje var flormar, alix avien tarzı, hepsi çokkkk kötü hiçbirinden memnun değilim.
chanel düşünüyordum ama o.p.i güzelse önce onu deniyim :lepi:

ayrıca kızlar bu yıl mavi değilde altın rengi oje daha moda :lepi:

Kırmızıdan hayatta vazgeçmem kırmızı oje hastasıyım hiç eksik olmaz tırnağımda:asigim::lepi:
Siyahıda severim ojede ama mavi garip geldi:)
o markayı nerden aldın evet bende hiç rastlamadım burda:)

buldum opiyi internetten. 25ytlymiş.
chaneller de 30-40 arası.
chanel aliyim bari, çok memnun olanlar vardı, 4 5 gün ilk sürüldüğü gibi duruyor ve hiç matlaşmıyormuş. benneyaptımki

ben severim mavi ojeyi siyahta güzel duruyor ama yeşil oje asla sürmem sevmem çünkü.....

buldum opiyi internetten. 25ytlymiş.
chaneller de 30-40 arası.
chanel aliyim bari, çok memnun olanlar vardı, 4 5 gün ilk sürüldüğü gibi duruyor ve hiç matlaşmıyormuş. benneyaptımki

canım arkadaşım bulup almış banada mecidiyeköyden.. ya cevahirden almıştır yada profilodan orlardan çıkmıyo kendisi =) ama çok memnun kaldım rengi çok hoş zaten nezamandır mavi oje arıodum kıyafetime uygun olsun dye a.s

ben severim mavi ojeyi siyahta güzel duruyor ama yeşil oje asla sürmem sevmem çünkü.....

bende yeşili iç sevmiyorum ya kıyafetime uygun oje kullanmayı severim ama yeşil kıyafetmde yoktur pek bu rengi sevmediğimden olsa gerek . ama mavi oje gerçekten hoş duruyo tavsiye ederm şakkıdı

bencede en güzel siyah ve kırmızı birde elleriniz beyaz ise çok daha güzel oluyoooo :)

ben mavi oje kullanıyorum gören herkes çok beğendiğini söyledi markasını numarasını falan sordularkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bence çok hoşlar.En azından farklılar...Herkes kırmızı kırmızı kırmızı.... Baydı artık ya ! Aldım ve kullanmya başladım tavsiye ederim...

açık mavi ve siyaha yakın lacivert gibi olan mavi çok hoşuma gidiyor benim :) oje konusunda sınır tanımıyorum :) bence çirkin oje yok sadece onu nasıl süreceğini bilmek lazım

Back