• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008'de Mavi Oje Modasi

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
kızlar işte 2008 in son modası taze taze çıktı ....
bu bahar tırnaklarımız mavi mavi masssmavi....

blue-nail-trend.jpg

kirmizi kadar tutulmaz bence kirmizinin apayri bir guzelligi var ya :asigim:

bendede kırmızının ayrı bi yeri var ellerim çok beyaz kırmızı siyah ve koyu tonlar mükemmel oluyo da ben bu mavileri sevmedim paylaşım için tşka.s.

3 boyutlu bi oje olsa ne güzel olur yaa üstten bakan pembe alttan bakan sarı yanlardan bakanda kırmızı gorse güzel olurduu :D

eskiden mavi ve beyaz ojeyle tırnaklarıma cila sürdükten sonra üstüne nazar boncukları yapar 1saat kurumasını beklerdim :) ama yaptığıma değerdi de güzel olurdu. bir tek kötü yanı vardı ... en fazla 1 gün dayanırdı suya cok fazla girdiklerinde dökülürdü nazar boncuklarım :)

tırnak sekline göre güzelde olablir kötüde.. uzun ve genis tırnaklarda ayrıca küt ve küçük tırnaklarda koyu renk ojeleri hos bulmuyorum.. uzun dar ve köcük ama oval törpülenmiş tırnakta bide eller cok koyu olmamak sartıyla kırmızı vb tüm koyu renler hos duruyor.. mavide buna dahil

bende aldım da hiç sürmedim alıym dursun olaki sürerim dedim, hatta bide yeşil aldım. ama yok sürülmüyo doğrusu.
120920084103jr0.jpg

w640.png

ayy mawinin rengi cok hoşşş =)

ama yeşil kötü duruyo doğrusu fosforlu kalem gbi

ben mavi ojeyi tırnaklarıma nazar boncuğu yapmak için kullanıyorum arada bir, zaten unuttuğum için bir kenarda kuruyup gidiyor....

Back