2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

biraz cikti gibi..daha dogrusu yediklerime cok dikkat ediyorum...ama sonradan iyi siserim..cünkü annemi hatirliyorum gocaman karni vardi...hamilelik bisey aldim ama esime siparis etircem....tesettürler icin hamilelik elbiseler de varmi`? ama güzel böyle

burda da var ama türkiyedeki gibi güzel degil...bide kapalilar icin daha zor. Uydurmaya calisiyorum ama olmiyor bazen...esim haftaya türkiyede. Kendi annemde türkiyede oldugu icin nasil giyindigimi biliyor...o güzel seyler alir...esimede gösterdim..ama hamile giyimdede moda var .... kotlar bu ara modami...ben uzun kot elbisesi istiyorum...burda bitane görmüstüm ama dize kadardi ve cok güzeldi..

pantolon giyorum... bakalim esim neler getircek... cok merak ediyorum bu arada esimde 3 gün is gezisine gitti....carsamba günü gelecek....yani anliyacaginiz yanlizim dostlarim yanlizim....melike evde zaten bol bol seyler rahat seyler giyorum..ama disariya cikincada biraz güzel gözükmesi lazim demi :)

ya kızlar benim 14 haftalık hala çok bulantımoluyo sizin ne alemde bide karnımsanki çok şişti sizinde belli oluyomu göbişiniz

benim de karnım çok belli doktor genetik ve ikinci bebek erken belli olur dedi.
eski kıyafetlerimi kaldırıp hamilelik alışverişimi yaptım bile.

minecim umarım işine yarar hayatım.

zuzum nasılsın.

benim de karnım çok belli doktor genetik ve ikinci bebek erken belli olur dedi.
eski kıyafetlerimi kaldırıp hamilelik alışverişimi yaptım bile.
minecim umarım işine yarar hayatım.
zuzum nasılsın.

inş. dedikleri gibi 12. haftada geçer. ben bulantılar dışında iyiyim bebişimide gördüm cuma günü çok güzeldi. seninde ne güzel gidiyor hamişliğin allah tamamına erdirsin inş. hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…