2008 SUBAT anneleri bebekler konusuyormu?

Brsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
53
0
Benim oglumun aylarinda yakinimda kimsenin bebegi yok merak ediyorum sizinkiler mama baba gibi kelimeleri net söylemeye basladilarmi? Benimkine böyle birsey yok henüz. Gelismeleri nasil bu ay sizinkiler neler yapiyorlar.
 
ahh canımm yaa geneldee çoğumuz 2009 annesi olucaz allahın izniyle :) o yüzden sana yardımcı olamıyorum...ama bebişinin konuşuyo olmasına sevindim.allah bağışlasınnn
 
Maşallah büyümüş artık sizin bebiş,
konuşmaya çok kafa takma derim,
benim kızım geç konuştu, dr lar fazla zeki diyorlar,
güle güle sağlıcakla büyüt canım
 
canim benim oglumun eylülün 20 sinde 7. ayi bitecek.keyfi yerinde oldugu zamanlarda kendi kendine bisiler anlatiyor.bazende emme memme diye yirtiniyor :) onun disinda anlamli kelimeler söylemiyor.bence henüz erken, 1 yasinda falan basliyolar sanirim.
 
benimkide kendi kendine birşeyler mırıldanıyor ama anlamlı değil.
 
canım ben de 2008 şubat annesiyim, benim ki de kendi kendine edde, de de gibi kelimeler söylüyor. bazen de bağırıp sesini dinliyor. senin bebişinin dişleri çıktı mı, biz daha bekliyoruz, sanırım kalsiyumu yeteri kadar veremiyorum. zaten anne sütü de almadı (((((((((
 
Benim oglumun aylarinda yakinimda kimsenin bebegi yok merak ediyorum sizinkiler mama baba gibi kelimeleri net söylemeye basladilarmi? Benimkine böyle birsey yok henüz. Gelismeleri nasil bu ay sizinkiler neler yapiyorlar.
merhaba canım bende şubat 2008 annesiyim benim oglum yeni yeni başladı mırıldanmaya.ama her bebek farklıdır.senin bebeğinde başlar yakında.bebekler nefes aldırmıyor bize sanırım o yüzden yazan olmamış fazla.
 
4.5 ayina 2 dis birden cikardi oglum. 7 aylik oldu baska dis yok belirti bile yok. Uykusuzluklari aynen devam ediyor. Net hic bir kelimesi yok ama mirildanip ciglik atiyo sadece. Neyse elbet konusurda 4 gözle bekledigim tek sey gece uykusu
 
slm biz de şubat 2008 bebeğiyiz kızımla bizim de dişlerimiz yok daha
emme meme tükürme dil çıkartma gibi aktiviteler mevcut bi de sürekli ıııııııı diyoruz ama her şeye ııııı dediğimiz için ne dediğimizi de anlamıyoruz

bu arada yalnız olmadığımıza sevindik 2008 şubat doğumlular yok zannediyorduk umarım sürekli görüşüp birbirimizi gelişmelerden haberdar ederiz
 
Evet bencede iletisimi koparmayalim. Gelisimleri birlikte takip etmek daha bilgilendirici olur. Arkadaslar bebeklerinize sebzeyi hala haslama mi veriyorsunuz yoksa arada yogurt yada domates corbasi vs.. veren varmi?
 
ayşenurcum vallahi sende ışık yanıyo yakaladım sanırım bi anneyi sitede hayreeeet
 
Evet bencede iletisimi koparmayalim. Gelisimleri birlikte takip etmek daha bilgilendirici olur. Arkadaslar bebeklerinize sebzeyi hala haslama mi veriyorsunuz yoksa arada yogurt yada domates corbasi vs.. veren varmi?

vallahi biz artık 7.5 olduğumuzdan ben haşlamadan ziyade normal baharatsız ve salçasız yemek dşün tuzu felan olan öyle veriyorum dün mesela kıymalı ıspanak pişirdim bebeğinkini ayırdım sonra baharat attım içine yoğurtlu bayat etmek içide koyabiliyosun içine menüyü beyendi vallahi iii götürdü yani:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
 
buarada siteye girmekde problem yaşadığım için çok sık bulunamıyorum site hep eror variyo kusura bakmayın vallahi kopmayalım felan demiş ondan sonrada yok olmuş gibilerinden düşünmenizi istemem
 
Bende 29 şubat 2008 annesiyim kızım 10. ayında ama hala dişi çıkmadı, fakat baba dede mama diyebiliyor. Kendi kendi kendine şarkılar söylüyor arada bir uzun hava tutturuyorki anlatamam benim nefesim yetmiyor. Bir diğer sorunumuzda çok fazla terliyor özellikle geceleri.
 
merhaba bende şubat 16da kızımı dünyaya getirdim bide ne diş,ne yürüme var.bende dvit3 ihmal ettiğim için geç kalmış dr.öyle dedi.meme,dede bazende annnni diyor ağlarken.bende sabırsızlanıyorum bir çıksaydı dişleri.birde gece uykumuz yok bizimde.sabır diyorum elbet geçecek bu günlerde.
 
bende 2008 şubat annesiyim benim oğlumun da 5 dişi çıktı şimdi 6. yolda ve anne,hala diyecek ama malesef havaa diyo baba dede bazende kendi kendine şarkılar söylüyo ama anlaşılmıyo ve yürümeye de başladık artık maşallah.
 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SELAM CANIM BENDE 2008 ŞUBAT ANNESİYİM.BEBEGİM KISA KELİMELERİ NEDERSEM TEKRARLIYORANNE DEMEYİ BIRAKTI AMA:1no2:MAMA´GEL ABBU (abla demek:)) düştü gibi kısa kelimeleri tekrarlıya biliyor ..TÜM ANNLERE BEBEKLERİYLE BİRLİKTE SAGLIKLI GÜNLER DİLERİM.
 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


ARKADAŞLAR ANLAŞILAN HEPİMİZ 2008 ŞUBAT ANNSEYİZ.kaydirigubbakcemile3 SİZİNLE BİŞEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM.BEN YEMEKLERİME HAZIR SALÇA DEGİLDE EVDE YAPILAN KAYNATILMIŞ SALÇADAN YAPIYORUM BUNUDA BEBEGİME VERİYORUM.Bİ SAKINCASI YOK DEDİ DOKTORUMUZ FAZLA TUZLU OLMASIN DEDİ.SİZİNDE KAYNATILMIŞ DOGAL SALÇANIZ VARSA KULLANIN ZATEN BEBEKLERİMİZDE ARTIK YAŞINA DEGECEK HERŞEYİ YİYEBİLİR DURUMDALAR DEGİLMİ:içelim:HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM BEBİŞLERİNİZİDEa.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…