• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 ocak anneleri kaç dişimiz çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
kzımım 8 aylıkken diş çıkarmaya başladı dr. tek tek çıkarmaz çifter çifter çıkarır dedi alt 2 birlikte çıktı somra üst 2 birlikte sonra altta3. çıktı şimdi 3 tane birden aynı anda çıkarıyor 2 üstte birde azı çok mızmız oldu sürekli ağlıyor kuzum 3 diş birden nasıl dayansın toplam 9 dişimiz var yani

ya bugün farkettim 3 diş aynı anda çıkıyor diyordum diğer azıda çıkıyor ucu elimi kesti 4 diş aynı anda çıkıyor kkızım çok mızmız sürekli ağlıyor

Benim kızım da 16 aylık ama hala iki dişi çıktı.Doktorumuz normal diyor.Bazı çocuk geç çıkarırmış.Her bebeğin tablosu farklı olur dedi.Bekliyoruz valla bizde hevesle damaklarının altında gözüküyor ama çıkmıyor dişler:(

Benim kızım da 16 aylık ama hala iki dişi çıktı.Doktorumuz normal diyor.Bazı çocuk geç çıkarırmış.Her bebeğin tablosu farklı olur dedi.Bekliyoruz valla bizde hevesle damaklarının altında gözüküyor ama çıkmıyor dişler:(

ayyyy arkadaşım öle bir rahatladım ki. biz çıkaramadık daha geçen beyaz bişiy gördüm ortalığı birbirine kattım diş diye:( meğer deilmiş. geç çıkabilir dr.muz da ama biz anneler vesveseye hazırız.

Back