Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 ocak anneleri kaç dişimiz çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

SARGIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
95
3
98
Bursa
arkadaşlar kaç dişimiz çıktı. Benimkinin 4 üste var iki tanede yolda geliyo 2 tane altta. İlk alltaki iki dişi çıkmıştı bebişimin sonra sürekli üstler çıkmaya başladı şimdi yine üstten 2 tane geliyor ve üsttekiler 6 olacak. alttakiler ne olcek bilmiyorum. iki dişimiz duruyor başka çıkan yok:)

ay maşallah içimi kıpır kıpır ettı valla yazıkların arkadasım allahım mutlu mesut buyutmeyı nasıp netsın ınsallah agrısız sızısız cıksın dıger dıslerı de ınsallahhhh

sağolasın arkadaşım bizim diş çıkarmada tek sorunumuz iştahsizlık oluyor canım çok fazla ateşimiz çıkmıyor Allaha şükür bundan sonrada böyle olur inş.

merhaba canım benim kızımında aynen senin kızının dişleri giib çıktı şimdi 6. disşimiz yolda üstten çıkıyo alttakiler hala yerinde sayıyor bakalım hayırlısı benim kızımında iştahı yok dişten olsa gerek

benimkide öle canım bir haftadır hiç bişey yemiyor sürekli emiyor bende çok üzülüyorum ama ateşi çıkmadığı içinde seviniyorum. en fzla bir kaç gün daha böyle sürer daha sonra düzelirler inşallah. O bişey yemeyince benimde karnım doymuoyr sanki :) kök dişer daha zor çıkıyormuş canım bakalım o zaman ne yapıcaz. Allah yardımcımız olur inş. onunda acısız atlatırız hep beraber

benim kızımında 8 dişi çıktı 4 üstten 4 alttan 9.yolda bir türlü gelemedi onlar daha büyük olduğu için epey sıkıntı veriyor kuzuma dün gece çok ağladı kızım yaa bir de üstüne hastalandı da yavrum

geçmiş olsun şükocum çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun prensese acil şifalar diliyorum.

Yahu benim oğlumun dişleri çok güç çıkıyor altta 2 tane var üstte 1 tane tam çıkmış 1 tane yarım var kaç aydır öyle büyümedi gitti anlamadım geceleride çok huysuz hep uyanıyor ağlıyarak.

Şükran abla geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir.

canlarım yaa çok teşekkür ederim hepinize kızım daha iyi oldu Allaha şükür bugün doktora gittik kontrole kuzum 10.340 olmuş boyu da 74 bakın teyzeleri kızımın bayramlıklarına

Son düzenleme:
Oyyy kara kuzu olmuş bu çok tatlı eşime bile gösterdim maşallah diyor oda allah nazardan saklasın.

ayy canım benim çok tatlı maşallah senin bu kızın canım benm kızm gibi oda kara kız olmuş yerim ben o yanakları

çok teşekkürler kızlar :))bu bayram kara kuzu olacak kızım inanır mısınız bugün tüm ankaradaki alışveriş merkezlerinde beyaz şık bir çorap aradım kuzumun elbisesinin altına nihayet en sonuncu alışveriş merkezinde buldum :))

şükocum kızın nasıl oldu canım en son hastalandığını yazmıştın umarım iyileşmiştir. Bizde bayramı hasta geçirdik. Bronşit oldu çok kötüydü mahvolduk Yavrum 1 haftada 1 kilo verdi ama şimdi biraz toparladı. Zor günler geçirdik bizde. İnşallah senin kuzuda iyielşmiştir Canım Acil Şifalr diliyorum. Şükocum bebişine soğan suyu veriyomusun merak ettim doğal antibotik diyolar ya onun için sordum ben iki kez verdim ama cesaret edemedim bişey olur diye sen veriyomusun.

Bu arada resmi şimdi gördüm iyileşmiş senin prenses çok tatlı ya yerim ben onun elbisesini Allah nazarlardan saklasın :)

ooo ben bize hızlı diyordum bizden hızlılarıda varmıs 2 altta 2 ustte 2 de yolda çok mız mız canım benim baya zorlanıyor sanırsam

canım ya daha yeni gördüm yazdığını benim kuzucuk iyileşti diyebilirim ama azar azar öksürüğü ve burun akıntısı devam ediyor tam anlamıyla atamadı üstünden senin kuzucuğuna da çok geçmiş olsun ben soğan suyu vermedim canım ya

şu anda 2altta 2üstte var üstten de gözüküyor sanırım çıkaracak hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…