listenize benide ekleyin umutsuzluk en büyük düşmanımız nisan ayında olmasa mayıs ayında ama bir gün bizde allahın izniyle anne olacağız birbirimize dualarımızla destek olacağız ve hepimiz ilk müjdelerimizi buraya yazalım :1hug:a.s.
:sm_cool:ay inşallah hepimizin olur ben aranıza yeni katılanlardanım 8 aylık evliyim ve nisan da allah ın izniyle hamile kalırım ve canımın doğum gününde ona en güzel hediyeyi veririm ağlamanın sızlamanın bi faydasının olmadığını bu siteyi bulunca anladım bu arada ayaklarımızı havada tutmanın bi faydası olur umarım
ALLAHIM hepinize hayırli evlatlar versin 5 gun sonra dogum yapcam doguma gırmeden once hepinize dua etcem rabbim kımsenın kucagını bos bırakmasın ısteyen herkese versın merak etmeyın kızlar herseyın bı zamnı vardır emınnım rabbım sıze zamanı gelınce o kucuk meyveden verıcek kıb hadı hamiş kaldıgınız haberlerını beklıyorummm dualarım sızlerle
moralim çok bozuktu yazdıklarınızı okumadan önce
ama yazdıklarınız dualarınız bana çook iyi geldi hepinize çok tşk ederim
şimdi bende nisan ayını bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz
hepinize çok ama çok teşk ederim tekrar dualarım sizlerle
Canım seni bilmem ama ben şuna inanıyorum ki; "ilişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir" diye yazıyor tıbbi literatürde. Boşu boşuna kendimize eziyet etmeyelim. Bence en doğrusu sakin bir şekilde yatıp beklemek derim. Gene de herkes özgür tabi.
Ben de bir süre belimin altına yastık koyup yattım ve 2,5 aydır bel fıtığından yatıyorum. Bebiş hayallerim ertelenmek zorunda kaldı bu yüzden
Arkadaşım, ne güzel sana destek olan bir eşin var maşallah. Allah muhabbetinizi ve yuvanızın huzurunu bozmasın. Sen Onun kıymetini bil, sımsıkı sarılmalıyız bence eşlerimize, onlar belli etmiyorlar ama içlerine atıyorlar herşeyi. Bizler Onlara da destek olmalıyız bence. Acizane kendi fikrim.
merhabalar.. ben de 12 martı bekliyorum kıslar eğer mart olmazsa nisan inşallah...
umarım fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz. Allah isteyen herkese verir inşallah