2008 Mart Anneleri Kilolarınızı Verdiniz mi?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
bebişlerimiz 10 aylık oldu , o zamanlar hamileyken ne kadar kilo aldık nasıl vericez bu kiloları diye üzülüyorduk.. aradan bunca zaman geçti acaba ne durumdayız .. ben hamile kalmadan önce ki bütün kıyafetlerimi giyiyorum sadace 3 kilo fazlam var o da bana yakıştı a.s siz ne durumdasınız merak ettim .. Kilo verebilen arkadaşlar geçen sene bizim yaşadıklarımızı bu senenin yeni anne adayları yaşayacaklar okusunlar da onlara da moral verelim .. sengözlerimebaksanab

canım oncelıkle hosgeldın,özlettın kendını.ben hala kalan 10 kılomu veremedın yaa(((stresten yıyorum sureklı sen nasıl verebıldın bır caban oldumu yoksa zaman ıcınde kendılıgındenmı gıttı

canım sağolasın sen nasılsın ? bende pc yok ankara ya annemlere geldim o sayede yazıyorum .. belki biliyorsundur az değil 22 kilo almıştım sadece 3 kilom kaldı onu da vermek istemiyorum. çok hareketliyim bol su içiyorum ekmeği kahvaltıda yiyorum ve hamurişinden kızartmalardan tatlıdan mümkün olduğunca uzak duruyorum , sık sık az az yiyorum . regl oluyor musun bilmiyorum , ben 4. ayımdan sonra oldum tabi onun da etkisi olmuştur. hani burada paylaşalım ki yeni doğum yapan arkadaşlar mutlaka ilk zamanlar bu konuda bunalıma gireceklerdir , üzülmesinler istiyorum .. yerimseniben

ben de 2008 mart annesiyim.ben 14 kilo almıştım,13 kilo verdim.ama,göbeğim var.eski kıyafetlerime giriyorum.gerçi göğüslerimin biraz küçülmesi gerek,badiler için:)))))))))))))))göğüslerim 3 beden büyümüştü de.nil mısra arkadaşım sen spor da yaptın mı,bel ve göbek bölgen nasıl???????????

bende verdim cok sükür sadece göbek kaldı 3 kilom kaldı 20 kilo alınca 3 kilo hiç bir sey ben spor yaparak verdim zamanla veriyor kiloları takmayın kafanıza

verdim verdim valla fazlasını bile vermişim yemekten kısmadım hala ne bulursam götürüyorum eski kıyafetlerime giriyorum ama önemli olan kilo vermek değil sıkı görünmek kilo sorun değilde sanırım göğüsler zor toparlıyacak

canım ben hiç spor yapmadım yürüyüş dahi yapamadım bulunduğumuz yer bunlara gerçekten elverişsiz. çok az göbeğim var mekik çekmeye başladım

canım ben hiç spor yapmadım yürüyüş dahi yapamadım bulunduğumuz yer bunlara gerçekten elverişsiz. çok az göbeğim var mekik çekmeye başladım

biraz geç oldu şehir dışındaydım da.ben bir kaç hafta mekik çektim sonra vakit bulup devam edemedim.sen mekik çekmenin faydasını gördün mü?aslında benim kaslarım,göbeğim sıkı.ama,göbeğim var,sürekli mekik çekmek göbeği küçültür mü,acaba.

sezeryan yapanların göbeği kalır dediler göbek falan kalmadı kilomda keşke 3-4 kilom kalsaydı hamile kalmadan önce 54 kiloydum şimdi 52 almaya çalışıyorum

sezeryan yapanların göbeği kalır dediler göbek falan kalmadı kilomda keşke 3-4 kilom kalsaydı hamile kalmadan önce 54 kiloydum şimdi 52 almaya çalışıyorum

seni tebrik ederim.heralde yapı meselesi.ben 2 haftalık tatildeydim dönüşte işyerinde göbeğin biraz daha çıkmış dediler.nasıl olacak bilmiyorum canım.inşallah,sağlıklı sıhhatli olalım da artık gerisini görmemezlikten gelicez.sen özel bir şey yaptın mı,canım.paylaşırsan sevinirim.

20 gunluk ugrastan sonra 1 kılo verebıldımsuan 65 kıloyum.hamıle kaldıgım kıloma daha 8 kılo var.cok zor kılo verıyorum gobekte duruyor dogal olarak.hemen eskı halıne donen annelere ımrenıyorum.umarım bende bıran once eskı kıloma donerım

yok canım özel hiçbir şey yapmadım ama kilom kalırmı diye hiç stres de yapmadım azcıkta yakışıyor kadına kilo dediğin gibi herkesin bünyesde farklı çabuk yakıyor olabilrim

Ben ciddi ciddi spor ve diyet işine giriyorum :) 20 kg almıştım halen 8 kg duruyor.. sütüm azdı süt gelsin diye yedirdilerde yedirdiler yinede az emzirdim kilo ondan diye düşünüyorum..Göbek konusuna hiç girmeyelim felaket...38 bedenle başladım 46 bedenle bitirdim şimdi 42 giyiyorum . Ve çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…