BEBEK BÜYÜTMEK ÇOK ZORMUŞ..BIRDE BENİM GİBİ GURBETTE,AİLEDEN EŞTEN DOSTTAN UZAKTA YAŞAMAK DAHA DA ZORMUŞ..BUNU KIZIM OLUNCA DAHA IYI ANLADIM...ÇOK YORULUYORUM...YEMEK TEMIZLIK ÜTÜ MEĞERSEM BEBEK OLUNCA NE DE ZORMUŞ..5 DAKİKADA YAPICAĞIM YEMEĞİ 3 SAATTE YAPIYORUM ..SİNİRLERİM TEPEMDE GEZİYORUM...ALLAHTAN EŞİM YARDIMCI OLUYOR AMA TABIKI İŞTEN GELINCE VE HAFTA SONLARI.ZATEN O GELDIĞINDE GENELDE KIZIM UYUYOR OLUYOR...YANİ TEK BAŞIMA BÜYÜTÜYORUM..ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN IYIKI KIZIM VAR IYIKI DOĞURMUŞUM ONU..AMA MORALE IHTIYACIM VAR KIZLAR...:teselli:
BEBEK BÜYÜTMEK ÇOK ZORMUŞ..BIRDE BENİM GİBİ GURBETTE,AİLEDEN EŞTEN DOSTTAN UZAKTA YAŞAMAK DAHA DA ZORMUŞ..BUNU KIZIM OLUNCA DAHA IYI ANLADIM...ÇOK YORULUYORUM...YEMEK TEMIZLIK ÜTÜ MEĞERSEM BEBEK OLUNCA NE DE ZORMUŞ..5 DAKİKADA YAPICAĞIM YEMEĞİ 3 SAATTE YAPIYORUM ..SİNİRLERİM TEPEMDE GEZİYORUM...ALLAHTAN EŞİM YARDIMCI OLUYOR AMA TABIKI İŞTEN GELINCE VE HAFTA SONLARI.ZATEN O GELDIĞINDE GENELDE KIZIM UYUYOR OLUYOR...YANİ TEK BAŞIMA BÜYÜTÜYORUM..ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN IYIKI KIZIM VAR IYIKI DOĞURMUŞUM ONU..AMA MORALE IHTIYACIM VAR KIZLAR...:teselli:
canım durumunuza üzüldüm keşke elden bişey gelse. ben de 2. çocuğu düşünüyorum o yüzden saklıyorum kıyafetlerigezerken buldum burayı ben mart annesi değilim nisan 2009 ama ben de gurbetlerdeyim. gerçekten zor..
ben başka bir şey ararken buldum burayı ama size de sorayım..
2008 nisan annelerine yazım ama kimse kalmamış sanırım orada..oaraya yzdığım yazıyı ekliyorum belki sizin bebelerin giysileri de olabilir mevsim olarak..
Merhaba
inanın yüzümü kızartarak yazıyorum..ilk çocuğumda kullanılmış giysi hiç düşünmemiştim ama malum hayat şartları insanı herşeye itiyor. benim oğlum da 2009 nisanlı ve Antalyada yaz memleketindeyiz. ben giysileri buraya göre aldım hep ince şeyler , hala sadece body giyiyoz sadece ve şimdi Eskişehir e tatil için gitme durumumuz var bayram ortası sonu gibi.. kışlık ancak 1-2 giysi alabildim bayram da giyer diye ama malum meyve suyu da vermeye başladık yavaş yavaş üstü batar falan yetmez. işe de yeni geri döndüm maddi olarak çöktük 2 erkek çocuğum var diğeri 5 yaşında kreş vb. parası da veriyoz çalıştığım için.. yani anlayacağınız maddi olarak sıkışık olduğumdan eğer atmadıysanız eski giysilerinizi satın alabilirim verirseniz eğer....
şimdiden teşekkür ederim.