2008 mart anneleri: gurbette yalnız bebeğini büyüten varmı benim gibi?

begonyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
57
0
BEBEK BÜYÜTMEK ÇOK ZORMUŞ..BIRDE BENİM GİBİ GURBETTE,AİLEDEN EŞTEN DOSTTAN UZAKTA YAŞAMAK DAHA DA ZORMUŞ..BUNU KIZIM OLUNCA DAHA IYI ANLADIM...ÇOK YORULUYORUM...YEMEK TEMIZLIK ÜTÜ MEĞERSEM BEBEK OLUNCA NE DE ZORMUŞ..5 DAKİKADA YAPICAĞIM YEMEĞİ 3 SAATTE YAPIYORUM ..SİNİRLERİM TEPEMDE GEZİYORUM...ALLAHTAN EŞİM YARDIMCI OLUYOR AMA TABIKI İŞTEN GELINCE VE HAFTA SONLARI.ZATEN O GELDIĞINDE GENELDE KIZIM UYUYOR OLUYOR...YANİ TEK BAŞIMA BÜYÜTÜYORUM..ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN IYIKI KIZIM VAR IYIKI DOĞURMUŞUM ONU..AMA MORALE IHTIYACIM VAR KIZLAR...:teselli:

begonyam merhaba seni çok ii anlıyorum canım çünkü bende yanlızım herkesten uzağım bide çok uzağım kolay kolay gidip gelemiyorum çok sıkılıyorum,yoruluyorum bende sinir başımda geziyorum bende iiki oğlum var diyorum yoksa kafayı yerdim heralde eşim yardımcı oluyo ama çoğıu zaman yorgun geliyo gerçekten tek başına çok zor oluyo allah kolaylık versin hepimize.................

bende gurbetteyim hamileyim nisanda nasipsse alacagim bebegimi koluma,bende sizler gibi tek basima yetisdirecegim ,ben ailemden cok cok uzakdayim ne yazikki taa almanyada.keske ailem yanimda olsalarda yardimci olabilseler Allah yardimcimiz olsun insallah...

canım ben gurbette değilim ama bende yanlız büyütüyorum çocuğumu. kimseye de bırakamıyorum annem yaşlı kendi işini yapamıyo çoğu zaman kayınvalidem üst katta ama hafta bi 10 dk görürse görüyor bana faydadan çok zararı oluyo. kimse karışmasın ben büyütürüm çocuğumu sende uzaktayım diye üzülme kimisi yakın diye dert yanıyor benim gibi...

3 oglumuda yanliz buytuyorum . Hemde gurbetin ta kendisi amerikada Allah yardimcimiz olsun. Her gun dua ediyorum Allahim canima saglik ver guc ver diye bir gun en basitinden grip bile olsam butun isler aksiyor

bende gurbette büyütüyorum oglumu en çok hasta olduğum zamanlar arıyorum annemi gecen oglumda bende grip olmuştuk yataktan çıkacak halim yok sürüne sürüne kalkıp o na bakmak ne zor olmuştu işte o zamanlar öyle çok aradımki annemi :KK43:

BEBEK BÜYÜTMEK ÇOK ZORMUŞ..BIRDE BENİM GİBİ GURBETTE,AİLEDEN EŞTEN DOSTTAN UZAKTA YAŞAMAK DAHA DA ZORMUŞ..BUNU KIZIM OLUNCA DAHA IYI ANLADIM...ÇOK YORULUYORUM...YEMEK TEMIZLIK ÜTÜ MEĞERSEM BEBEK OLUNCA NE DE ZORMUŞ..5 DAKİKADA YAPICAĞIM YEMEĞİ 3 SAATTE YAPIYORUM ..SİNİRLERİM TEPEMDE GEZİYORUM...ALLAHTAN EŞİM YARDIMCI OLUYOR AMA TABIKI İŞTEN GELINCE VE HAFTA SONLARI.ZATEN O GELDIĞINDE GENELDE KIZIM UYUYOR OLUYOR...YANİ TEK BAŞIMA BÜYÜTÜYORUM..ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN IYIKI KIZIM VAR IYIKI DOĞURMUŞUM ONU..AMA MORALE IHTIYACIM VAR KIZLAR...:teselli:

okuyunca o kadar sasırdım ki ismine tekrar tekrar baktım.acaba bi ara ben yazmıs olabilirmiyim bu yazıyı die:1shok: aynı yaa bu kadarmı olur.benm kızım 25 günlüktü izmirden istanbula tasındığımızda.herkes izmirde kaldı.bense tek basıma.gercekten cok zor.güzel yanlarıda var karısan eden yok ama kafayı dinlemek istio kimi zaman insan.kime bırakıcan.:çok üzgünüm: izmirde olsaydım........offff..kimseyi tanımıyorum.gelen giden yok:1no2: artık bi insan görünce aguluycam nerdeyse konusmayı unuttumsenağlama

selam bende gurbetliyim aydınlı ama orduda oturuyorum, ismim gülnur, çok zor bir durum

allah hepimize kolaylık versin kızlar gerçekten tek başına bakmak çok zor tamam belki kendi büyümesinde fayda var ama beş dakika bile kafayı dinlemek istiyo insan.biz izne geldik memlekete eşim döndü ben kaldım biraz kafa dinleyim dedim oğlum yanlızlığa o kadar alışmışki kimseye gitmiyo birinin kucağına gidince ağlıyo kucağımdan hiç inmek istemiyo geleli 1 ay oldu daha yeni yeni alışıyo annemlere kalabalığa sokamıyorum bile elinizden gelidiğince kalabalığa sokun kızlar ben çok zorluk çektim halada çekiyorum allah kolaylık versin hepimize.........

bende gurbetteyim ve ikinci çocuğuma hamileyim bak üstelik senin eşin akşamları ve hafta sonları evdeymiş genede şükret benim eşim polis memuru ne gecesi var ne gündüzü ben hep yalnızım ama iyiki doğurmuşum oğlumu ve doğuracam kızımı çabucak büyüyolar zaten oğlum 7 yaşında ve karne alıcak bugün ondan şikayet etme ve tadını çıkar bidaha geri gelmiyo o günler hemen büyüyorlar

aynen canım bende yalnız büyütüyorum gerçekten çoooooook zormuş rahat rahat temizlik yapmayı özledim ya,oğlumun sevgisi herşeye değer ama bazen sinirlerim çok bozuluyor oturup ağlıyorum valla birazcık rahatlıyorum.

gezerken buldum burayı ben mart annesi değilim nisan 2009 ama ben de gurbetlerdeyim. gerçekten zor..

ben başka bir şey ararken buldum burayı ama size de sorayım..
2008 nisan annelerine yazım ama kimse kalmamış sanırım orada..oaraya yzdığım yazıyı ekliyorum belki sizin bebelerin giysileri de olabilir mevsim olarak..

Merhaba

inanın yüzümü kızartarak yazıyorum..ilk çocuğumda kullanılmış giysi hiç düşünmemiştim ama malum hayat şartları insanı herşeye itiyor. benim oğlum da 2009 nisanlı ve Antalyada yaz memleketindeyiz. ben giysileri buraya göre aldım hep ince şeyler , hala sadece body giyiyoz sadece ve şimdi Eskişehir e tatil için gitme durumumuz var bayram ortası sonu gibi.. kışlık ancak 1-2 giysi alabildim bayram da giyer diye ama malum meyve suyu da vermeye başladık yavaş yavaş üstü batar falan yetmez. işe de yeni geri döndüm maddi olarak çöktük 2 erkek çocuğum var diğeri 5 yaşında kreş vb. parası da veriyoz çalıştığım için.. yani anlayacağınız maddi olarak sıkışık olduğumdan eğer atmadıysanız eski giysilerinizi satın alabilirim verirseniz eğer....

şimdiden teşekkür ederim.

ben 2009 annesiyim ama evet bende gurbetteyim memur olduğumuz için şuan urfadayız akraba zaten yok komşu falan desen buranın kültürü ve insanına alışamadım iyileri de var ama sıkı fıkı dost olamıyorsun anlaşamıyorsun çünkü..annemler 2-3 ayda bir geliyor ve anca 1 hafta 10 gün kalabiliyor. gerçekten zor bir durum ama yetişebildiğim kadar yapıyorum bende napayım

gezerken buldum burayı ben mart annesi değilim nisan 2009 ama ben de gurbetlerdeyim. gerçekten zor..

ben başka bir şey ararken buldum burayı ama size de sorayım..
2008 nisan annelerine yazım ama kimse kalmamış sanırım orada..oaraya yzdığım yazıyı ekliyorum belki sizin bebelerin giysileri de olabilir mevsim olarak..

Merhaba

inanın yüzümü kızartarak yazıyorum..ilk çocuğumda kullanılmış giysi hiç düşünmemiştim ama malum hayat şartları insanı herşeye itiyor. benim oğlum da 2009 nisanlı ve Antalyada yaz memleketindeyiz. ben giysileri buraya göre aldım hep ince şeyler , hala sadece body giyiyoz sadece ve şimdi Eskişehir e tatil için gitme durumumuz var bayram ortası sonu gibi.. kışlık ancak 1-2 giysi alabildim bayram da giyer diye ama malum meyve suyu da vermeye başladık yavaş yavaş üstü batar falan yetmez. işe de yeni geri döndüm maddi olarak çöktük 2 erkek çocuğum var diğeri 5 yaşında kreş vb. parası da veriyoz çalıştığım için.. yani anlayacağınız maddi olarak sıkışık olduğumdan eğer atmadıysanız eski giysilerinizi satın alabilirim verirseniz eğer....

şimdiden teşekkür ederim.
canım durumunuza üzüldüm keşke elden bişey gelse. ben de 2. çocuğu düşünüyorum o yüzden saklıyorum kıyafetleri

slm arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun, sizler yine bana göre iyisiniz. annem gelemediği için ben oğlumu canımı oraya bıraktım başka carem yoktu ki.. bakıcıya güvenemedim güvenmemde koskoca şehirde bir esim birde ben varım başka tanıdıkta yok kime niye nasıl güveneyim ki... çalışıyorum zaten

X