Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bir oğlum olacak inşallah :sm_cool::sm_cool::sm_cool:,o kadar mutluyum ki kelimelerle tarif edemem,Allah yavrularımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin inşallah
kızlar ben de drdan geldim. 5 hafta önce kız gibi demişti dr ve bugün kesinleşti. kızımız olacak inşallah. ismini defne koymak istiyorum ben ama yunan kökenli bi isimmiş eşim koymam diye tutturdu. ama ben ikna etmeye çalışacam çünkü defne ismi çok hoşuma gidiyo. yunan kökenli olabilir ama dilimizde karşılığı var sonuçta di mi.
canım maşallah 2 prens geliyor demek.. sağlıcakla gelsinler inşallah...arkadaşlar benimde oğluşlarım geliyor.Allah hepimizi sağlıkla eline ayağına kavuştursun inşşş...
canım Maşallah 2 Prens Geliyor Demek.. Sağlıcakla Gelsinler Inşallah...
Ne Oldu üçlü Testde Ne Yaptılar Canım Sonucu Daha Almamışındır Ama Sorayım Dedim Ben Yinede..ikizlerde Kan Testi Felan Yapılmıyor Sanırım O Yüzden Merak Ettim... Sonucunuzda Güzel çıkar Inşallah...
gözünüzaydın canım.. sağlıcaklada kucağına alırsın inşallah kızını..arkadaslar benimde kızım olcakmış çok sevindim allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin insallah
arkadaşlar benimde oğluşlarım geliyor.Allah hepimizi sağlıkla eline ayağına kavuştursun inşşş...
arkadaslar benimde kızım olcakmış çok sevindim allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin insallah
aminn..
benim de baş popo mesafesi 7 cm dedi. ense kalınlığı 1.8 cm imiş.hakikaten çok güzel ya.dr bak bu parmakları 5 tane,ağzı burnu kaburgaları...
Allah bebişlerimizi bize bağışlasın..gramını söylemedi sahi bizim dr.
14 haziran da 3 lü test yaptırmaya gidince inşallah göreriz..
slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bir oğlum olacak inşallah :sm_cool::sm_cool::sm_cool:,o kadar mutluyum ki kelimelerle tarif edemem,Allah yavrularımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin inşallah
kızlar ben de drdan geldim. 5 hafta önce kız gibi demişti dr ve bugün kesinleşti. kızımız olacak inşallah. ismini defne koymak istiyorum ben ama yunan kökenli bi isimmiş eşim koymam diye tutturdu. ama ben ikna etmeye çalışacam çünkü defne ismi çok hoşuma gidiyo. yunan kökenli olabilir ama dilimizde karşılığı var sonuçta di mi.
ben halen ogrenmedım salı gunu gıdıcez doktora gun sayıyorum bebısım belkı gostermezzz :sm_confused:safak 3
apple sende mi bendensin ama senin az kalmış hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin
ne kadar zor beklemek değil mi artık cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum ara renkler almaktan bıktım evimi boya yaptırcam bebek odasını cinsiyetine göre boya yaptıralım diyoruz mobilyasını şididen beğendik çünkü aynı modelin hem erkek hem kız odası var ama cinsiyeti öğrenmeden bişey yapamıyoruz
gellllllll artıkk 12 haziran gellllllllllll
balışım Hayırlı Olsun Cnm
Mysever Senin Ki De Hayırlı Olsun Canım
Günayla Aramıza Hoşgeldin Bebeğin Hayırlı Olsun
Bu Arada şu Cinsiyet Listesini Birisi Yazsa Olmazmı
Son Halini Görsek