- 22 Nisan 2008
- 371
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de kız annesi olmak bir ayrıcalıktır
aşk olsun kızlar ya ne yani biz oglan anneleri olarak ayrıcalıklı degilmiyiz..görürsünüz siz bizim oglanlar dogunca sizin kızlara asılacak işte ohhh hiç rahat vermeyecegiz işte size sırnaşık şey
aşk olsun kızlar ya ne yani biz oglan anneleri olarak ayrıcalıklı degilmiyiz..görürsünüz siz bizim oglanlar dogunca sizin kızlara asılacak işte ohhh hiç rahat vermeyecegiz işte size sırnaşık şey[/QUOTE
bak sekretercim ben 5.5 senelik kız annesiyim ve kızımla olan paylaşımlarımız bambaşkadır o yüzden öyle dedim ve şuan bende erkek annesi adayıyım belki onunlada güzel paylaşımlarımız olacaktır ama ne kadar olsa babası ile olacaklar kadar olamazzzzz bak asılacağız kızlarınıza diyorsunya onu bile babasıyla birlikte yapacak bilmem anlatabildim mi?:teytey:
aşk olsun kızlar ya ne yani biz oglan anneleri olarak ayrıcalıklı degilmiyiz..görürsünüz siz bizim oglanlar dogunca sizin kızlara asılacak işte ohhh hiç rahat vermeyecegiz işte size sırnaşık şey[/QUOTE
bak sekretercim ben 5.5 senelik kız annesiyim ve kızımla olan paylaşımlarımız bambaşkadır o yüzden öyle dedim ve şuan bende erkek annesi adayıyım belki onunlada güzel paylaşımlarımız olacaktır ama ne kadar olsa babası ile olacaklar kadar olamazzzzz bak asılacağız kızlarınıza diyorsunya onu bile babasıyla birlikte yapacak bilmem anlatabildim mi?:teytey:
canım benim demek oğluşun olacak ha ay çok sevindim:sm_cool: birden aklıma düştün ve seni buldum bak artık aynı şeyleri konuşmuyoruz ama hala sana dua ediyorum bebişin hayırlısıyla kucağına al diye öptüm canımŞeniz
canım benim demek oğluşun olacak ha ay çok sevindim:sm_cool: birden aklıma düştün ve seni buldum bak artık aynı şeyleri konuşmuyoruz ama hala sana dua ediyorum bebişin hayırlısıyla kucağına al diye öptüm canımŞeniz
sağol bitanem benim inan sende benim aklımdasın ne durumdasın umarım en kısa zamanda beklediğine kavuşursun canım
benim bu ayım çok kötü geçti bebeğimin ense kalınlığı fazla çıktı ağlaya ağlaya öldüm inan hemen ertesi gün cvs denilen olayı yaptılar bana karından plasentadan parça alınma işlemi iğne ile sonuçları 15 günde çıkar demişlerdi amniyosentez gibi birşey neyseki geçen hafta başında sonuçlarımızı aldık temiz daha yeni yeni kendime geldim hala bile tam içim rahat değil ama bakalım artık çünkü ense kalınlığı sadece down sendromunda değil bazen kalp anomalilerindede fazla çıkabiliyormuş veya sadece yapısalda olabiliyormuş ama ben bu 3.cü şıkkın çıkmasını istiyorum yani canım benim duaya dahada çok ihtiyacım var bende senin için dua ediyorum
erkek olmasına gelince dr.um söylemiyordu erken diye ama enseden dolayı uzun uzun ultrasonda kalınca ben evet erkek falan dedi ama ben hala emin değilim gerçi dr.um %99 dedi ama bu ay gidince kesin kabul edeceğim o yüzden daha hiçbirşey almadım ona:))
canım cok teşekkür ederim ama aklıma takıldı ki sormak istiyorum demek istediginden acıkcası hiç bir şey anlamadımCADIARZU ben hep buralarda oluyorum aramana gerek yoktu ki canım benim
canım cok teşekkür ederim ama aklıma takıldı ki sormak istiyorum demek istediginden acıkcası hiç bir şey anlamadımCADIARZU ben hep buralarda oluyorum aramana gerek yoktu ki canım benim
size yazmamıştım alıntı kopuk olunca sizinde adınız çıktı neyse sizede hayırlı hamilelikler Allah sizede hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım ya hakkınızda hayırlısı olsun Allah tez zamanda şifa versin bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah ben daha çok sohbetteyim yada gebelik te hala ay bekleyenlerde görüşürüz gene bende sana dua edicem canım inşallah gönlündeki neyse o olur Allah kolaylık versin