- 4 Şubat 2008
- 858
- 5
aaaa ne demek o öyle halenin kızı boşta klava: benim kızımın o taraklarda bezi yok :roflol: aklına sokmayın şimdiden böyle şeylerr :roflol:
yalnız bişi dicem ya ben hamile kalmadan önce diyordum ki hep bi kızım olsun ona hiç karışmıcam erkek arkadaşı olsun bişi demicem falan diyodum yalnız şimdiden bi tuhaf olmaya başladım bu konularda.kıskandım galibaa annecim affet beni seni şimdi çook daha iyi anlıyorum :çok üzgünüm:
canım seni çok iyi anlıyorum ne de olsa ben öncelikle bir kız annesiyim dünyalar güzeli bir kızım var ve onu kimseyle düşünemiyorum arkadaşlarım banada takılırlardı kızım daha küçükken gelinim olacak falan diye böyle dişlerimi sıkıp ırrrrrrrrrr falan derdim sinir olurdum ama kız annelerinin başı bu dertten kurtulmaz bilmiyorlarki erkek anneleri oğullarının başına neler gelecek bizim kızlarımız yüzünden az yalvarmayacaklar az koşmayacaklar peşlerinde nede olsa kız evi NAZZZZZZZZZZZ evi
benimki bu sefer erkek gibi göründü eğer değişmez ve oğlum olursa oda aynı kategoride hiç ayırmıyorum çekecek artık kızlardan ne yapalım