• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

yasminim bir psikoloğa gitmeni hatta beraber gitmenizi bende tavsiyte ederim avukattan daha faydalı olabilir ilk etapta

sedoşum geçmiş olsun canım ee çok yoruldun bünye kaldırmadı tabi

mucizecim valaa eymende aynı oldu antibiyotiksiz geçemedi ama bronşite çevirmeden engelledik onun sayesdinde
evet kötü bişey belki ama hastalığını daha kötü hale getirmekttense antibiyotik kullanması daha mantıklı geliyo bana
ve bu arada nice senelere tatlım iyiki doğdun :16:

mucizecim valaa eymende aynı oldu antibiyotiksiz geçemedi ama bronşite çevirmeden engelledik onun sayesdinde
evet kötü bişey belki ama hastalığını daha kötü hale getirmekttense antibiyotik kullanması daha mantıklı geliyo bana
ve bu arada nice senelere tatlım iyiki doğdun :16:

teşekkürler bmelekcim,

offff ya bakıyorum bazı cocuklar hiç dr bile götürülmuyor öyle sürüne sürüne hastalıkları atlatıyorlar.bizde böyle antibiyotik yükü yapıyoruz nasıl oluyo anlamıyorum ama antibiyotiksizde olmuyor iki arada bir derede kalıyorum.hep teslim oluyorum bu antibiyotiğe

canım ateş yapıyosa yani bir enfeksiyon varsa ve bu seferki gibi ki ilk defa başımıza geldi bonşite dönüştirme ciğerlere zarar verme gibi bir durum söz konusu ise hiç acımam veririm antibiyotiği allah korusun diğerleri daha kötü boyutlara çıkabiliyor
ama üşütme,grip gibi bişeyse hafif atlatılabilecek bir durumsa sadece bi soğukalgınlığı şurubuyla idare ediyoruz bol bol da vitamin veriyoruz vs.... bazen ilaca bile gerek kalmıyor evet

yanı tamam yogun herkes zaten buraya yazma zorunlulugu da yok ama face de olup buraya yazılmayınca ben de bırseyler oldugunu dusundum acıkcası
gunum yaklastı da paranoya takılıyorum

neysem
yasmınım yıne senı cıldırtmıs maalesef enıstem
canım yasayan sensın sana dısarıdan ne soylesek bos sonucta sıkıntıyı sen cekıyorsun
sadece olumlu telkınlerle teskınlestırmeye calısabılırız ama yıne de sızın ıcın en dogru kararı yıne sen verırsın
bılıyorsun bır donem bızde zor bır ımtıhandan gectık
bana soylenen hıcbırseyı duymuyordum olumlu ve ya olumsuz
sadece kafamdakıne odaklanıp gerceklestırme yolundaydım
ben bırsey ıcın karar verdıgımde genelde kımseyı dınlemedıgımden dolayı sana sadece dua edebılırım canım

mucıze mutlu yıllar canım
corba da afıyet olsun eger eksı geldıyse lımon suyunu azaltabılırsın canım bır daha kı sefere

sedacım gecmıs olsun canım
yorgunluklar cıkıyor acı acı ınsa allah kısa zamanda bırseyın kalmaz

hılalım hosgeldın canım

beyazmelegım ve polıpe hello baby

lorecim face de takılanlar grubunda bende varsam şöyle söyleyeyim görünüşte face im açık olabilir pc elime geçince açıyorum ama bu pc nin başında olduğum anlamına gelmiyor mesela son 3 saattir face im açık ama ben dersteyim teneffüste bakabilirsem bakıyorum o kadar ama teneffüste size de yazdım öyle gittim :16:

ben çıkıyoum şekerler yemeğe gidiyorum öğleden sonra boşum evdeyim eymeni uyutunca girebilirim bende uyumazsam tabi :1:

slm çileğim beline değil len sırtına sürcektin yanlışmı yazdın yanlışmı sürdün neysem sevindim iyi olduğuna
moralin neden bozukki?

heyoooo acilis bari kk..Polisim yanlis yazmisim sirtina sürdüm gercekten faydasi oldu,ama Tuncaya kalsan o kocakari isiydi:) uyuz inanmiyor böyle seyelre.neyse moralim bozuk cünkü Tuncay dislerimi kaplatmama izi nvermiyor,yani bisi ydemedi ama her acisimda konuy gülüyor.gicik iste.

valla beni kk beni bir türlu içeri almadı,bi koptum bidaha girmek ne mumkun,bakımda bakımda ne bakımıysa bu almadı.size pek dokunmamış anlaşılan.bende kkya giremeyince füll taym temizlik yaptım,

iyiki dogdun mucize:16::16:sağlıklı sıhhatli nice uzun yıllara ve yaşlara..
doğum günün kutlu olsun..

teşekkürler çanım.

[FONT=Comic Sans M
[B]mucıze mutlu yıllar canım

[

mucıze doktorunuz huseyın bey mı

TEŞEKKÜR EDERİM LORE
EVET CANIM DR MUZ HUSEYİN BEY.ASLINDA KENDİSİNE GÜVENİYORUM AMA ANTİBİYOTİKTEN İYİCE HUYLANDIM ARTIK.DOĞAL ŞEYLERDE ÖNERİYOR ASLINDA MESELA TURP OY İÇİNE BAL KOY ONU VER DEDİ GÖĞSU İÇİN,İYİ OLUR İNŞ,

BUGÜN SABAH KALVALTIDAN AKŞAM YEMEĞİNE KADAR MİSAFİRİM VAR .ZOR UĞRARIM BURALARA

KENDİNİZE İYİ BAKIN .GÜNÜNÜZ İYİ GEÇSİN İNŞ.

ya niye buyuk harfle yazmışım anlamadım ama silmeye de üşendim.

bende sürdüm betüşü karabiberli balı bissürü ağladı arkama noldu diye korktu deli bakalım bu gece görecez faydası olmadımı oldumu inş olmuştur allahim

yarın bu saatte bakarım herhal çarşamba günü bizim kasım anneleri neler kaynatmış ,çok sayfa biriktirmeyin haaaaa.neysem tekrar gününüz iyi geçsin dileklerimle kapatıyorum

Günaydın canlar
Pazartesi yarım gün çalıştığımdan dolayı dün işler birikmiş kimsede bakmamış çok sinirlendim ben keyfimden gitmedim eve hasta olduğum için gittim kaldı ki gelen işleri yapmaları gerekir yerine geçtiğim kız geldi ben yokken kendi işi dokunmamış bile aynı şekilde muhaberat kısmında biri var hasta olmuş adamcağız 2 gün gelmedi diğer kişi sırf ona gıcıklık olsun die işlediğim bütün evrakları biriktirmiş taramamış dün gelmiş yanıma diorki bi ton evrakla bbunları sen yarın ver yeni bitirdim süleyman bey yoktu falan dersin dedi sinir oldum kendi açığını bnm üstüme atıcak yok dedim ben alamam sonra adamcağız demez mi bana neden biriktirdin içeri vermedin die hayatta evrak biriktirme alışkanlığım yoktur geldi mi hemen yapar ilgili yere veririm neysem işte canımı sıktılar dünde baya yoğundum giremedim kk ya zaten akşam eve gittim kociş arda beye gitar almış tıngır tıngır çaldı sürekli fırlatma huyumuz var sinirlenince yere atıyor dün bana sinirlendi bir ısırdı kolumu size anlatamam etim koptu zannettim gözüm döndü bir bağırmışım anlatamam kolundan tutuğum gibi babasına verdim kızma kızam dior yarım saat sonra düzeldi aramız tabii koynumda yattı gece babam yatağına götürmüş sabah bi kalktım babamda uyanmış arda yanımıza geldi dedi ne zaman dedim şimdi pıtır pıtır koşarak geldi dediler kuzum yanyana odalarımız annemlerle biz yokuz sandı herhal neysem yine çok uzattım eskiden böle uzun uzun yazmazdım buaralar çenem pek bi düşük :)

sedacım sınır olurum kendı vazıfesını yapmayıp baskasına yuklemeye calısan asalaklara
ıyı kı almamıssın canım salla bosver

demek kuzu ısırdı senı haa
benım kı de artık benım ısmımı soyluyor pasam dun aksam ısmımle kızıyor bana
caya mısafırım vardı yolcu ettıkten sonra denyo kocamla atıstım
burnundan getırdım tabıı ama yıne de sınırı tepemde

yasmınımın dedıgı gıbı bunlara ne kadar soylersen soyle sonucta yıne yıpranan bız oluyoruz
ıstedıgım gıbı kızdım dun gece ama yıne de sınırlenen benım pıskın pasamın totosu bıle duymadı
sabah uyurken son hamlemıde ypıp geldım ıkıncı roundu beklıyorum

sorma pasikom valla akşam akşam sinir oldum biraz önce geldi tartışma çıkacak ya aralarında süleyman beyin masasına bıraktı onların arasında ben karışmam dedi halbuki kendi yaptığı pislik sülüman beyde yazık yapıyor şimdi koyun gibi konuşması gerek konuş içeri ile dedim belki konuşur ama bana kalmasında hiç sevmem böle şeyleri
maşallah kuzuya demek annesinin adınıda sölemeye başladı yerim onu ben
kocişler konusunda da biz kendimizi üzmekten başka bişey yapmıoruz ama anam takılmıcak önemsenmeyecek gibi değil ki takmasam sevgimden şüphe ederim takmadığım insanlada işim olmaz değil mi ama

taksam mı takmasam mı bılemıyorum artık
ben bu kadar sık arıza ısıne tahammul edemıyorum
boyle bır yapım var benım hemen kesıp atan bır tarafım var
offf neyse konustukca sınırlenıyorum denyoya

Bnmde böle bir huyum var ama malesef işte kuzuşum konuşulanlar kocişler olunca tek kalemde silemiyoruz sorunda burda ya neysem bencede kapatalım denyolar için kendimizi stres yapmaya değmez kihkihkih :) ayy gözlerimin içi yanıyor yaaa erken kalktığım için sanırım 6 dedin mi ayaktayım hazırlanıp 6:40 gibi evden çıkıoruz
Dün bi hesaplama yaptım 50 bin tl ye 3 sene vade ile 15oo ödüyorsun çok ii dimi sadece 7 bin tl faiz şu işim bi belli olsun hemen çekmeyi düşünüyorum 3 sene de biticek kredi sonrada bi tane kuş dünyaya getiririm ohhh Allah gönlümüze göre versin inşallah demi

Back
X