- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #102.221
günaydın
loree bende öğleden önceleri bir bakıyorum bide akşam öğleden sonraları çok yoğunum bu aralar.bide malum çiş teranesi ben de senin gibi çok sinir oluyorum ve kasılıyorum bu konudan ama artık geri dönemem.tekrar tekrar bu stres beni daha fena yapar hazır stresine girmişken bitsin bu iş diyorum ama bakalım bez ne rahatmış yaaa.dün akşam eşime diyorum ki bende kızımı zeki zannederdim bir hafta oldu hala birşey öğrenemedi dedim oda beni sabırsızlıkla suçladı.tabi onun için hava hoş.
hilal maşallah senin kuzuya sen nasıl alştırdın naptın bi tiyo ver ne yapalım ne yapmayalım söyle hele..
dün öğleden sonra izinliydim yazamadım...hoşbulduk canımm :))gulızım hosgeldın canım
sen nasıl hallettın su ısı
bıze de yol goster de bız de kurtulalım
hoşbulduk mucizem..bezini çıkarttım canım.kesinlikle bağlamayın dedim...güliz hoşgeldin
bezi çıkarmadan nasıl öğrettin canım.sanada zor olmuştur aç kapa .
hilal çok sanslı bir annesin maşallah senin kuzuya nazar değmesin. sakın heryerde sööyleme nazar değer kuzuya .formlarda okudum da 1 sene sonra bile yeniden yapmaya başlayan çocuklar varmış,ay allah korusun.
loree tabi zekayla alakası yok ama insan sinir oluyor her şeyi biliyor yapıyor da niye bunu yapmıyor diye.maşallah bir şeyi 1 kere duysun görsun aynen uyguluyor çişde inat ama biraz okudum sağdansoldan rahatladım sabır sabır yasabır bu işin formulu.fiziksel ve pskolojik sorunları olmadıktan sonra eninde sonunda öğrenecekler inş.böyle sorunlardan allah korusun bunlar olursa asıl ozaman mesele.
kesinlikle vakti var nazlım.. zamanı gelince 2 günde öğrenirlerr ..selam bacılar,
bakıyorumda ucundanda olsa az buçuk söyleyen kuzlar inatlaşmaya başlamış benimkiler daha söylemeyi bile bilmiyor...
mucizem bende geçen senin gibi düşündüm herşeye kafaları çalışıyor dillendiremiyorlar bile çoğu ama çişi bir türlü öğrenemediler diye ama sanırım biz sabırlı olacağız onlar pes edecek biliyorlar ama uygulamıyorlar sanırım...
benim aldığım donlar duruyor dünde bugünde bezledim.. kaka yaptıklarınıda anlıyorum ama wcye gitmek istemiyorlar kuytu bir köşede yapıp öyle gün yüzüne çıkıyorlar...
kşam annemle konuştuk oda sabırlı davranıcan dedi .. bir ay bile farkediyor bakalım bir ay sonra yada 15 gün tekrar bir deniyeceğim ama bu sefer kesin sabırlı olmama lazım aç kapa aça kapa inatlaşacaklar diğer kuzular gibi...
yasminnn tatilin güzel geçmesine sevindim anıl bey de inatlaşıyormuş bildiği halde .. bence şimdi sen varsın ya yanında naz yapıyor aklınca.. ben inede anılın oralarda öğrenip bu işi bitirip geleceğine inanıyorum...
hakkaten yasmin kilolu değilsin canım ya.. bol sala ve balık ye akşamlrı salata çok zengin seçenekler vardır eminim... tatlıda sütlü tatlılardan ye eşin alırsa normalden azcık ucundan tadına bak soda iç.. idare et..
hilalim maşallah kuzna ne çabuk alışmış kendi isteğiyle
gülizim senin kızda alışmış ohhh bizim koca danalarında bir vakti var bakalım inş. tekrar başladığımda daha kolay olur ..((
lorem senin oğlanda inatçı çıkmış..sizede kolay gelsin hadi bakalım inş. çabuk bırakırlar şu inadı...
ahretim oralarda zor olur çiş eğitimi..bırak şimdi çişi eğlenmeye bak :))zamanı gelince bana gerek kalmaz..kendi öğrenir benim paşamm :)Selam canlarım.Bugün yine Anılla cebelleştik.Havuza gidelim diyo , giderken yarı yolda gitmicem diye ortalığı yıkıp denize gidiyoruz.Çiş işinde vazgeçtim.Zaten burda da olmucak gibi.Çünkü altını boş bırakırsam nerde yapacağı belli olmaz.Yemekhanede yaparsa yaEve geçince bi daha denicem.Sonra da kendi isteyene kadar yaptırmıcam.Hilalimle de konuştukı bugün.Çocuk istemezse olmuyo.
Hilalim dünürüm bende seni seviyorum.Umarım dünürlük devam eder.Benim sidikli oğlana kızını vermekten vazgeçmezsin umarım:)
Gülizim ahretim maşallah yavruna.Akıllı bıdıklar bunlar.Erkek çocuklar problemli biraz..Çık gel benimkine de öğret:)
Lorem sinirleri yıpratma canım.Hayat çok kısa yaa.Bırak utanana kadar yapsın
Mucizem biz burdayız.Vınla ağır oluyo ama ne yapalım
Nazlım kaçırdım ya yemeği.Hissediyorum yaa.Göbüş önden gidiyo yine
Beyazmeleği merak ettim, atamalar ne oldu ya?
kolay gelsin lorem..gunaydın
cok yorgunum
cumatresı evıme yenı mobılya gelecek
ve bız sımdıden eskılerı cıkarttırdık
evı temızlemekten yorgun dustuk
yemegı annemde yeyıp attık kendımızı yataga ama dınlememedım
bu hafta bu sekılde gecer
sonra da perde ve halımı gonderınce tamam olucak ama ben sımdıden bıttım bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?