- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.061
desene güzel hava bir ceee deyip gidiyor aman hava sıcak ama yağmurlardan gına geldi hee..:84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk meleğimm..gülizim hoşgeldin tatlım
polipim benim eşimde beşiktaşlı ve maçlarla fazla ilgili değildir hatta ben ondan daha ilgiliyim diyebilirim,bekarken daha çok ilgiliydim kocişle beraber bende köreldim
ama söz konusu şampiyonluk olunca babamı tanımam :)
hoşbulduk polipimm..güliz hoşgeldin ohh ne güzel tatil yapmışın yarasın:)))beyaz benimkide sözde bjk li ama feyyazdan başka futbolcu bilmiyor:))
hoşbulduk lorem. hastaneye gitmişsin çok geçmiş olsunn...gulızım hosgeldın canım
polıpe ve beyazmelek macla bayagı ılgılenıyorsunuz bellı
ben dun mac oldugunu bıle bılmıyordum
cılegım hadı bakalım yola cıkıyormussun hadı hayırlı yolculuklar olsun sımdıden
bazen benım kucuk dana da yapıyor gelen cocuklara
hos gormek lazım bu sıpacıkları
selam hanımlar,
bizde güzel bir haftasonu geçirdik sayılır.. dün gezdik tozduk baya..
hasta olanlara çok geçmiş olsun...
lorem seninde evin mis gibi olmuştur oh ne güzel bizede lazım bir bahar temizliği...
çileğim sanada iyi yolculuklar.. kolay gelsin ayrıca... benim kuzularda kendinden büyüklerle daha iyi anlaşıyorlar... kendi yaşıtı üst kattakinin oğlu var hiç yüzvermez kaan...
gülizim tatil yapmışın iyi olmuş dinlenmişindir biraz...
veeee tüm fenerli arkidişlerimi kutluyorum... akşam maç 1-1 ken fener gitti dedi benimki bende daha fener kaç gol atar dedim ve dediğim gibide oldu ay buıradada neçok fenerli varmış gecenin bir yarısına kadar marşlar kornalar susmadı.. silah atanda oldu pat pat...ne zevk alıyorlarsa..bu arada benimki itiraf etmesede gslidir samsumsporluyum der ama.:))ben doğuştan fenerli hehehe:))))
hoşbulduk nazlıcımm..ohh haftasonu sizde güzel eğlenmişsiniz..