- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #101.681
selam güzeller nasılsınız herkesler iyi mi bakalım bben bugün de tatilim ama baş ağrısından ölücem sinüzit var 5 gündür ağrıdan mahvoldum neyseki bugün gittim doktora da ilaç aldım geçer artık yavaş yavaş
anneler gününüz tekrar kutlu olsun sıradan geçti bizim için,babamız çalışıyordu biz evdeydik oğluumla izmirden arkadaşım gelecekti gece bizde kaldı o yüzden bir yere çıkamadık
hediyemi de siparişle öncesinden aldırmıştım çünkü rahattım
eşim yine çiçek almış kırmızı güller sağolsun böyle geçti işte
akşam da eşimle oğlumu evde bıraktık arkadaşla dışarı çıktık fenerbahçe maçını izlemeye gittik,iyi oldu stres attım baya :))
bugün de pikniğe götürecektim benim küçük sıpayı öğrencilerimle ama uyanmıyor,uyanmakta istemiyor isyan çıkarıyor neyse bende ufak tefek işlerle uğraşayım bari
mucizem geçmiş olsun.. inş. endişelenecek bişey değildir..
daha önce mideden sorunun varmıydı bilmiyorum ama çoğu stresden oluyor takma kafana ..bende gastrit atlattım.. açıkcası şu an ne halde bilmiyorum..(
dediğim gibi inşi endoskopiyi gerektirecek bişey değildir...
bu arada menümüz aynı bende bakla pişireceğim yanına pirinç pilavı düşündüm...yoğurtlu yeriz ..
çocuklarada şimdi sebzeli şehriye çorbası içirdim.. kaan bey yine makarna istedi pişirdim bir iki saat sonrada makarna yerler.. eskisi gibi pilav felan yemiyorlar ..(
Beyazım maşallah diyelim kırmızı güllere:)
Canım bu ankaradaki yürüyüş iptal mi olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?