- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #101.141
nazlimo hoşgeldin kız ben o kadar plates yapmışlığım var topa hiç ihtiyaç duymadım ama derya damacana dediyse vardır bi hikmeti bende severim kendisini
dün ebru şallıya ne kadar zayıfladın hiç doğum yapmamış gibisin diyo
oda 6ay oldu amaaa diyor
deryada walla benimde 22 yıl oldu ama duruyo işte kilolar diyo:))))
Ahahahah, Deya Baykal şeker hastası bir de.Kızlarında da varmış şekerDerya Baykalı pek sevmem yaaw, şımarık gelir bana.Ebru şallıyı bi magazin programında gösterdiler.Yanakalrı çökmüş resmen. Bence kadın bıngıl bıngıl olur kardeşim.Şöyle etine dolgun, taş gibi:)))))))
deryayı bende severim...bazı uçuk fikirleri dışında herşeyi güzel değerlendiriyor ondan öğrendiğim çok şey var benimde...çoğuna göre deli ama banada kalender geliyor..
ebruya gelince polim haklısın demet şenerle ikisi kankiler ikiside çökmüş çok çirkinler yavv hele dmöemtin o sonradan yaptırdığı dudaklar yokmu midem kalkıyor insan nasıl öper o dudişleri bilmem..:))))))
bu arada bende patlamak üzereyim ama sinirden... kaç gündür kociyi gece sabah görüyoruz desek yeridir.. görevleri bitmiyor bu adamların..burada bişey yok ama bu civarlar karışık akşam olsun rahtlıyordum babanın üzerine gidiyorlardı akşamda yok yine nasıl başedicem bilemiyorum...kaan huy değiştirdi zaptedemiyorum bugün sabahtan beri herşeye ağlıyoır keremin elinde ne varsa istiyor bişeyi beğenip yemiyor bende dellenip cırlıyorum zaten misafirn gerginliği var birde diş ağrısı eklendi öyle böyle değil zxıplatıcak cinsten arada şimşek çakar gibi çakıyor yüzümde ...
pencereyi açıp bağırmak istiyorum heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?