- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #100.801
bılmukabele maytabımlorecim harikasınn
angaralardaydım nazlım rica etmişler bi konferans gibi bişey vardı katılıyım bari dedim
Ama ankara hep mi bi surat yapar beni görünce bi fırtına bi ayaz bi avaz gittik geldik yaw yasmin konyada aşağı kalmazda dün ankaraya baktımda ne levha kirliliği var öyle yaww
beklentimiz kanalizasyon ve asfalt ötesine geçememiş bi toplumuz biz ya
hiçmi estetik olmaz yoktu walla
ay polim benim kafa durmuş sende ankaradansın gibi düşündüm bi an normal geldi ondan sordum..
iyi etmişin kuzum hava soğukmuş peki konferans nasıl geçti...
walla tayyeap gelmedi yazdım deftere ya geldiğim i duymadı neyseoda gelirse bende duymamazlıktan gelicem ama sağolsun tobb güzel ağırladı iyiydi nazlımm dünyaca ünlü bi muhasebe bürosu vardı çok merak ettiğim konferansı onlar üstlenmiş üstadlar süperdi ya
adam haber verir, geldiğinde uğra dedik.uyuz..
walla tayyeap gelmedi yazdım deftere ya geldiğim i duymadı neyseoda gelirse bende duymamazlıktan gelicem ama sağolsun tobb güzel ağırladı iyiydi nazlımm dünyaca ünlü bi muhasebe bürosu vardı çok merak ettiğim konferansı onlar üstlenmiş üstadlar süperdi ya
Mucizem hoşgeldin.Nasıl oldun dünden beri? Abinin sürprizide yürek hoplatan cinsinden:) Facede başka grup açtık, söylediğin grubun içine edenler olunca kapattık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?