- 5 Mart 2008
- 9.089
- 0
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #100.561
Dünürüm geldim geldim.Mayıs 28 ile 11 haziran arası sidedeyiz.Çolaklı tarafı:) Sen de gelsene:) Başı sağolsun arkadaşınında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünürüm geldim geldim.Mayıs 28 ile 11 haziran arası sidedeyiz.Çolaklı tarafı:) Sen de gelsene:) Başı sağolsun arkadaşınında
biz henüz bi plan yapmadık..
geçen yaz tatil bitti dönerken eşim seneye aynı yere erken rezarvasyon yaptıralım demişti dediğiyle kaldı..nezaman gideceğimiz belli değil yani..
başsağlı için teşekkür ederim canım..
ha bu arada geçmişe şöyle bi baktım da anıl paşamda düzelmeler varmış çok mutlu oldum..
allahın izniyle düzelecek canım..
Bazen bende düşünüyorum.Allah'ım annemsiz ne yaparım diye.Yokluğunu düşünmek bile içimi eritiyo. Allah'ım uzun ömür versin.Bazen annem acınızı göstermesin bana Rabbim diyo.Bende anne seninkini de bana diyorum.Kızıyo:)
yasminim tadilat ne zaman başlıyor..
Geçen sene Fethiyeye mi gittiniz Hilalim? Öyle hatırlıyorum:)
Polipecim haziran ile temmuz arası çok pahalı ya.Aniden fırlıyo fiyatlar.E bizde 14 gece kalıyoruz.Hiç ucuz değil.Bu zamanda bile 2800 ti tuttu.11-12 bin de evin tadilatı.Zor canım ya..
biz çocuklar yokken kocamla binerdik arabaya canımız nereyi isterse oraya giderdik baktık beğenmedik yada sıklıdık ordan kalkar başka bi yere giderdik..
Ama şimdi iki çocukla önceden yer ayarlamak gerekiyor ve masraflarda iki katına çıkıyor..
Polipenin dediği gibi kazanmak zor harcamak çok kolay..
al bizdende o kadar ama şimdi ıncığını cıncığını kurcalıyoruz.ben geçen yıl klimasız yatılacak bi otel aradım deli gibitabi onu gidip görmeden bulmak imkansızdı havuza sokmak istemedim havuzsuz varmı diye aradım falan filan en son bula bula minik bi bungalo tarzı bi otel bulmuştuk bu yıl naparız o kadar tırtıklarmıyım bilemem ha bide yol mevzuu var güney 2-3 saat ege 8-9 saat çocukla ege ye gözüm hiç basmadı bu yıla kadar
kızlar ben çıkıyorum..
inşallah gelince görüşürüz..
yok yavrum yaa.çocukla gidilmiyo egeye.anılı araba tutuyo, zor gittik antalyaya.ben turgutreisi çok severim ama gözüm yemedi valla.anıl büyüyene kadar antalya:)