- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #100.421
alışır tabi daha ordan bi sıvı çıktığını bile görmedi seninki,anıl en azından o kadarını biliyor
şimdi onu görecek bırak bir iki olacak kaza
sonra yaparken tutup bırakıcak sen tut oğlum de tutar büyük ihtimalle
sonra kaslarınında farkına vardımı çişi gelmeden tutacak
bu kadar işte
ben gece bile bağlamadım bezi attım bi dahada takmadım arkadaşıma da dr u öyle demiş niyetiniz varsa atın bezi gece bile bağlamayın demiş
aa çişmi yaptın çişin varmı kelimelerini kullan tanımlasın kafasında çiş budur desin
okula gitmeden çözersen güzel olur çiş klay yaww en azından ağlamayacak zırlamayacak geçen meme yok dedim benim oğlanın tüm siyatikleri azdı
kolumda ağrıyooo bacağımda acıyo acıkmadımda azıcık meme olşa ühüüüüü diye bastı figanı
ya alışır sıkma canını çok akıllılar hemde gereğinden çok bence
Yazın benimki dötünden bezini
çıkarıp sokuyordu evin sağına soluna çamaşır makinasında ,mikrodalganın içinde,kirli sepetinde bulmuşluğum var
bende sanıyom eşofmanı falan oluyordu üstünde çocuk bezle geziyor.baktım istemiyor çıkarıverdim yazın sere sere uyudu temiz oluyor bezsiz nefes alıyorlar gibi geliyor
yaw kaynanam geçen gün alıştırma külodu giydirmiş.kakasını inatla küloda yapmış anıl.bu aralar huysuz zaten.herşeye banane diyo, yap dediğine yapmıcam diyo
yasmin 1,5 yaşında daha laf dinliyordu şimdi olsa baya savaşırdık gibi geliyor.herşeye itiraz ediyor birde gururluuuu offf ki of .geçen banyo doluymuş alaturka vc ye girdi neymiş o yıkayacakmış tuvaleti yapma oğlum etme oğlum anlamaz bıraktım geldim.20 dkka sonra banyoya soktum yıkadım üstünü başını çıkardım heryeri boklamış eşek
valla polim sen böyle yazdıkça bende bir aya kadar başlayım diyorum .. Benim keremde bezini çıkarıp öyle dolanma huyu var daha önce sölemiştim .. Bir ara hergün sık sık yapıyordu dedim bu olan azgın olacak:)))) belkide bezden sıkılmıştır... Kaanda bezzsiz denedim kaka yaptı ya orta yere keremde korktum...bu aralar unuttu yapmıyor şükür ..
Sen böyle bize tüyolar vermeye devam et bacım kolay olmayacak bu iş ...(
valla polim sen böyle yazdıkça bende bir aya kadar başlayım diyorum .. Benim keremde bezini çıkarıp öyle dolanma huyu var daha önce sölemiştim .. Bir ara hergün sık sık yapıyordu dedim bu olan azgın olacak:)))) belkide bezden sıkılmıştır... Kaanda bezzsiz denedim kaka yaptı ya orta yere keremde korktum...bu aralar unuttu yapmıyor şükür ..
Sen böyle bize tüyolar vermeye devam et bacım kolay olmayacak bu iş ...(
adınıda öğrenmiş oldummmm hatiçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?