- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #100.181
günaydın yasminim, anıl paşaya geçmiş olsun.. hala az öksürük benim kaanda da var bende de..
ben dün bişey yaptım istersen sende dene annem demişti karaturp ve bal öksürüğe iyi diye netden araştırdım maranki, ender saraçtan tarifleri vermişler nasıl yapılacağını..
bir tane kara turpu alıp kabak oyacağı ile içini biraz oyuyorsun altından azcık kesiyorsun ama delmiyorsun içine bal döküp bir bardağa derin bir kaseye oturtuyorsun bal ve turpun suyu altan süzülüyor oda öksürüğe iyi geliyormuş...bayda su çıkacak gibi görünüyor..
ben akşam denedim yatarken içtim.. netde küçük çocuğuma içirdim geçmeyen öksürüğü geçti mutlaka deneyin felan diye tavsiye eden çok bakalım bizede faydalı olacakmı...
günaydın kızlarr sabah sabah alttaki yeni mesajlara takıldım sabahın 4ünde yumurta pişirecem tavadamı pişirsem sudamı diye sormuşlar Allahım akıl fikir ver yarebbim
nası yaaa anlamadım
günaydınnn çok kızgınımburnumdan soluyorum uğuru yaşatmak istemiyorummmmm
nası yaaa anlamadım
heheheh..:))) geçende bana kırmızı noktalı bir mesaj denk gelmişti ..bazıları çok alem oluyor gerçekten... şimdide hürremin saç rengini mesajlaşıyoralr..:)))günaydın kızlarr sabah sabah alttaki yeni mesajlara takıldım sabahın 4ünde yumurta pişirecem tavadamı pişirsem sudamı diye sormuşlar Allahım akıl fikir ver yarebbim
nası yaaa anlamadım
he anladım polipcim şimdi fark ettim
uğur benim pek saygıdeğer kocikom olur ama yakında rahmetli kocikom dersem hiç şaşırmayın
aman sabah sabah sinir etti ben ters kalktım oda ben tersim diye ters oldu girdik birbirimize ne olacak hiç mi anlayış yok bu adamda bu kadar dua ediyorum Alaha azcık akıl fikir vermezmi yaaa
tama yasminim sinek kadar olsun afamda olsunda ada sinek değil arı arı
ball lütfen yasmin güldürme beniiiArı olacak tabi.Çalışkan, vızır vızır, bal üreten.Ahahhaa
Lorem bu arada cidden kilo almışsın.Avea yarım dünya olmuşsun deeer mişim:) İyi görünüyosun resimde..İçinde bir cevher var ve çıkacak gibi.Bekliyorum yamacıma tontişim:)))))
saçlarımı az röfleyaptırmayı düşünyorum ne dersiniz bacılar benim saygı değer canım arkidişlerim
Anılında arılı biberonu var.O da ayı vış vış vış diye bağıyıy diyo:))
Lorem geleceğin parlak canım.Yüzün etine doldukça ay gibi olacak, benim gibi.
Zeyna karı keskin sirke küpüne zarar.Bak ben alıştım, uyuştum artık.Aynı şeyleri konuşmaktan bıktım. Sabah kocaya da dedim.Pes ediyorum, ne halin varsa gör dedim.Dün akşam eve varır varmaz annemlere gittik.Geç geldik yattık hemen.Sabah bir kalktımki ev buz kesiyo.Dedimki kombi arızaya geçti. Gittim ne göreyim, kapalı.Benim koca açardı işten gelince, açmamış.Uyandırdım saat 7,10 gibi onu da.Vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni, Anıl gece öksürükten uyuyamadı dedim.Dokunmuyorum kombiye.Ayarla kendine göre dedim.Sadece bu evde kendin yaşıyomuş gibi davran..:84:
Anılında arılı biberonu var.O da ayı vış vış vış diye bağıyıy diyo:))
Lorem geleceğin parlak canım.Yüzün etine doldukça ay gibi olacak, benim gibi.
Zeyna karı keskin sirke küpüne zarar.Bak ben alıştım, uyuştum artık.Aynı şeyleri konuşmaktan bıktım. Sabah kocaya da dedim.Pes ediyorum, ne halin varsa gör dedim.Dün akşam eve varır varmaz annemlere gittik.Geç geldik yattık hemen.Sabah bir kalktımki ev buz kesiyo.Dedimki kombi arızaya geçti. Gittim ne göreyim, kapalı.Benim koca açardı işten gelince, açmamış.Uyandırdım saat 7,10 gibi onu da.Vicdanınla başbaşa bırakıyorum seni, Anıl gece öksürükten uyuyamadı dedim.Dokunmuyorum kombiye.Ayarla kendine göre dedim.Sadece bu evde kendin yaşıyomuş gibi davran..:84:
yakışacağını bilsem bende isterim o sarıdan ama bana yakışmaz eminimbende ajda sarısı istiyom ben hariç kimse istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?