- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #100.161
Yaso tamam anladimda,yataklarimiz niye ayri diycek kadardam iresmisiniz?
bizde co kresmiyiz ama oyle b idurumda ben söylerim mesela.birde hosuma gitmedi
ayirmasin sizi
mucize anladim canim,gecmise takiliyorz bazen iste.
Kadın bir ömür nerdeyse yalnız uyumuş yasmin 10 gün yalnız yatmış çokmu ben olsam oğlumla yatardım 10 gün
en güzeli resmi olmak kadınlar nerde duracaklarını unutabiliyor bazen sonra ilişkilerin suyu çıkıyor 1-2 günlük iş değil bir ömür sürecek Allah izin verirse.Çok içli dışlı olmak iyi değil bence gelinimde olsa öyle canım kelebeğim olamam ben
canım cicim zaten olmaz..ama soğuk bi kaynanada olmak istemem.kaynanamın bana yavrum dediği iki an var.adım gibi hatırlarım o anları.birazda sevildiğini bilmek gerekir, düşman olmadığını görmek gerek..
evimi taşıdım da..baksana sabahki mesaja şimdi cevap yazabiliyorumgünaydın sapiş hiç uğramıyosun artık...:80:
hoşbuldum yavrimuhosgeldınız emos ve secilcımm
Kızlar bırde Arabıstanda oldugunuzu dusunun ne kadar sıcak ama Rabbım sabrını verıyor benım gonlumden gecen ramazan umresıne gıtmek Allahım nasıp eder gıtmeyı hepımızee
çok şükür açıldı canım,kaloriferlerim yanıyor artıkseço hoşgeldinn açıldı mı doğalgazınız?
Asocum günaydın normal mi yai görüyon ağrın sızın yok değil m?
hoşbuldum loremsaphısım hosgeldın canım
asortık gecmıs olsun atlattın cok sukur
Kapı, pencere değişecek, banyo yapılacak, boya yapılacak, balkon kapatılacakBunlar benim evin..Kaynanama parke, pencere değişimi ve boya yapılacak
Yahu hepinizmi kaynanasiyla kötüsünüz bee?
Ne dicem Çileğim.2-3 Gün sonra azıp kudurabiliriz.Mümkünse çift kişilik yatak istiyoruz mu diyim.Alemsin kııı.Karı son derece resmi diyom sen ne diyon
Kadın bir ömür nerdeyse yalnız uyumuş yasmin 10 gün yalnız yatmış çokmu ben olsam oğlumla yatardım 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?