- 12 Ağustos 2007
- 6.895
- 21
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #99.821
kokoss kisa sürmüss tutuklu haliniz:)) neyse geldinizyaa sorun yok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokoss kisa sürmüss tutuklu haliniz:)) neyse geldinizyaa sorun yok...
kızm bugün bir nisanmış ya... keklenen olmadımı heççç.
Bahardanmidir nedir,bi halsizlik var üzerimde..Hos dün akr yagdi bugün yaz günü mübarek:)
aman mutsuzum iste bugün,pöffff Tun gelsin diye bekliyorum.cikarsin disariya bizi,yada o ogluna
baksin ben gidim nebilim iste bisiler yapim bu aksam yoksa patliycam.
Çilekom ben evde olsam takı tasarımla uğraşırım.Annem yapıyo.Dün hürrem yüzüğü falan yapmış.Bir de çok güzel bir set.Kahverengi taşlarla..Çok şık olmuş..Yapıyo, bana veriyo..İsteyen olursa 50 ye falanda satıyo:)
Ayy ne güzel yaaa masallah annene.Ama benim hic el becerim yoktur yada varsada ben bilmiyorum,hic ugrasmadim öyle seylerle.Biraz saklambac oynadik falan ama nebilim ruhum kötü bugün..
birde aksam icin karnabahar kizartcam,yanina ne olurki onun..buda sIkIntI oldu bana.
polim herkes kendi derdine düşmüş desene..:))) hem sen kuruyup gitmezsin kızım bulursun bir yerden bişey ..:))
yasom ne kötü olmuş sevinirken birden acı gerçekle yüzyüze kalmak arkadaşın için aman onlarda bıraksınlar ya zaten kızın bir yanlışı varsa oğlan ergeç anlar yanii...
çileğim alışveriş iyi geliyor dün akşamda ben çıktım biraz ondan bundan kendime ıvır zıvır derken kuzularda kendilerine oyuncak almışlar koci battı bir akşamda..:)))
Ya annem acayip aktif.Takı tasarım, nikah şekeri kursu, örgü kursuna gitti.Şimdi spora yazıldı:))
çok pahalı değilmi len gerçek taş falanmı kullanıyor
bende takıya merak saldım bu ara arada bişeyler yapıyorum beğenmezsem bozuyorum falan ,50 çok değil bence poli normal yani ağır bişeyse