2008 Kasım Anneleri

sabah cıkardık aksam ezanı okunurdu eve gırerdık sokakta bagıra cagıra oyun oynardık yakartop saklambac parkta sallanırdık off ne gunlerdı hafta sonu mutlaka bır yere gıderdık bız oyun oynardık annem babam cay ıcerlerdı

sımdıkı cocuklarda bılgısayar basında zaman gecırıyor annesı ve ya babası ne zaman musaıt olursa parka gotururse o zaman cocuk bı oyun alanı goruyor

benim imkanlarım asla oğlumda olmayacak çünkü dışarısı o zamanki kadar güvenli değil.ama diğer oyundu pislikti konularda hiç ses etmiyorum.geçen yaz tatili eline bi dondurma aldı sahide 40 kere düşürdü yaladı bu arada kumları eliyle silmeye çalışıyor o eliyle bi köpek buldu sahilde onu mıncırıyo
rezalet yani hiç gık etmedim yedi bitirdi.bi gün yağmur başladı sahilde kimse kalmamış bi atladık sucuk gibi oldukyüzdük kumlarda yuvarlandık sonra otele koşarken arda zangır zangır titriyor turistler gülüyordu ben en azından bu gibi imkanlar bulunca salıveriyorum

ayyy o kılotlu corap muhabbetı yokmu oldururdu benı
yazın mus kılotlu corap kısın kalın kılotlu corap

okula gıderken falan servısle gıderdım
lıseye gelene kadar uzak mesafeye cok gıtmemıstım yalnız basıma
abım lısede artık servısle degıl toplu tasımayla gıtsın deyınce ucmustum sevıncten
kendımı cok ozgur hıssetmıstım
ama dezavantajlarım vardı benım
yurtdısı yurtıcı sureklı gezer bır aıle oldugumuzdan fazla korumacı olmak zorundalardı
sonraları baktılar bu kızı bız ıyı yetıstırdık saldılar zaten her bakımdan
parayla oynardım babam cok bol harclık verırdı bana
kız cocugu parayı luksu her heves ettıgını evınde gormelı dısarıya ozenmemelı derdı

asorti hoş geldin

polip biz o çamur oyununu konyaya gidince amcamın kızıyala yapardık tabak çanak bebek faln ne çok severdimm.hatta bi keresinde tandır yapıp ateşee verip babaannemin bahçeye ateşe verdiydik.

çatma kız yasmın bana ben masumum gelme zeynanın gazına.

neyse kızlar ben kaçar.akşam bakarım arkamdan ne konuşmuşsunuz beni nasıl çekişştirmişsiniz.hadi bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Asortim 5 kg verdim ama yüzümden belli oluyo.Patronum bile kızdı yeter, süzüldün diyo.Bugün bana kuru kayısı alıp gelmiş.

Icırım ve Zeynam :KK74::92: diyorum..

Icırım yüzü çökmüş filan, sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorum..:KK9:

asorti hoş geldin

polip biz o çamur oyununu konyaya gidince amcamın kızıyala yapardık tabak çanak bebek faln ne çok severdimm.hatta bi keresinde tandır yapıp ateşee verip babaannemin bahçeye ateşe verdiydik.

çatma kız yasmın bana ben masumum gelme zeynanın gazına.

neyse kızlar ben kaçar.akşam bakarım arkamdan ne konuşmuşsunuz beni nasıl çekişştirmişsiniz.hadi bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

yaşlı seniii anca gidersin romatizmaların siyatiklerin tutmadan giy ayağına meslerini hadi bakıyımmm

32 yaşındaymışda yaşlanmışda ruhsuzz .o yaşlar kadınlık hormonlarının daha yeni doğuş yılları
bizimkinin dediğine bak yıkıl karşımdann:KK57:

zeynam aılelerımızın aynı memleketlı olması etken olabılır mı acaba yetıstırılme tarzımızda :26:

yasmınım maasallah ben sana ınanıyorum demıstım dı mı
bak ıkı gundur demıyordum
ben sana ınanıyorum daha da zayıflayacaksın

asortim 5 kg verdim ama yüzümden belli oluyo.patronum bile kızdı yeter, süzüldün diyo.bugün bana kuru kayısı alıp gelmiş.

ıcırım ve zeynam :KK74::92: Diyorum..

ıcırım yüzü çökmüş filan, sevinsem mi üzülsemmi bilemiyorum..:KK9:

sende mi ya sende mi yaaa yeterin ya amma çalışıyonuz beee yapan var yapmayan var yiter ya yiteerrrr:63::63:

X