2008 Kasım Anneleri

Bende bazen durakta beklerken annemlerin semtine giden otobüsü görüyorum.Allah'ım şuna binip gitsem ne olur diyorum.Sonra Anıl aklıma geliyo_Onsuz olmaz diyorum ve eve naş naş:KK43:(

işin kötüsü ben evlenirken lojmanda oturuyorduk sonra ev aldı gitti bizimkiler.baba evim yok benim şimdiki evlerinde hiç bi anım yok.o yüzden ben oraya ait hissedemiyorum kendimi

selam güzellerim keyfim yok fatih hasta akşam ateşli geldi okuldan doktora götürdük babasıuyla oda suda eritilicek antibiyotik vermiş delimine ne anlar çocuk ondan her verişimde kusuyo ellam bide bilse nası çıkarıldığını hem kendine hem bana işkence ediyo sabah sabah bi yığın söylendim .napıcam bilmiyorum

efsane çıktığında ilkokul 3 e gidiyodum hey gidi günler 9 yaşındaydım zaar sınıfta bağıra bağıra söylerdik tahtaya çıkıp
arabanın benim içinde duygusal anıları var halbuki hareketli bi şarkı ama :))))helede polinin söylediği pekerin karlar üstünde söylediği kaldı anılarımda çok ağlamışlığım var .amaan 14 15 yaşında bi yeni yetmeydim işte hayatını yaşasana ne sıkılıp ağlayıp duruyon her moka..şimdide özle özle dur işte o günler:=))))çok psikolojik manyak bi ergenlik geçirdim ben hatta hap içip intihara kalkıştım 2 gün hastanede kaldım .ev ahalisi korkardı benden ,çekinirdi bi tek babamdan korkardım .o kız gitti yerine ben nası geldim bilmiyorum

geçmiş olsun maytap.noluyor tam havalar ısınıyor derken Allahım yaw

şarkılar benimde flaşh belleğim gibidir neler sakalarım onlarda.zaman çabuk geçiyor benim hala sokakta oynayasım geliyor havalar ısınınca.garip

selam güzel kasımpatılar

napıyonuz nasılsınz bakem ben bi yoğunlutur gidiyorum bu hafta hiç giremiyorum.akşamları bakıyorum ne var neyok diye,

bu gün arkadaşlarla toplantımıız var oraya gidecem betüle seni anneannene bırakacam hava soğuk sen çoçuklarla kavga ediyosun ağlayıp beni çok üzüyorsun seni götürmüycem diyorum hayır götürceksin diyor lolur anne annneanneye gitmeyim senle gideyim seni üsmüycem diyor yine ikna etti beni götürcem mecbur taşı taşıya bilirsen

Günaydın Mucize hatun.Sen nereye beben oraya.Kız bırakılır mı tontiş.Kıymetini bil beraber geçirdiğiniz zamanların.İmreniyorum sen yazdıkça:KK43:

Maytap geçmiş olsun.Neden kustu acaba.Alerjisi falan olabilir mi? Damadımı üzme, iyi bak:))

kanka geçmiş olsun paşaya geçmiş olsun çocuk arabaya iniyo biniyo eee tenefüste de koşturuyo üşütmüştür de dr ne salakmış suda eriyen antibiyotik verilirmi çocuğa zaten hasta kusar tabi :KK22:

güle güle mucize iyi gezmeler sanada :KK55:

gecmıs olsun maytabım

mucıze ne guzel gezecekmıssınız yaa
bız de hafta sonu cocuklu ınsanlarla gorusmek ıcın fırsat kolluyoruz
gotur betusu de bırakma kuzuyu

mucizem sırtına sar yinede götür kız onsuz tadı olurmu millet korusun kendini.ben bazen öle diyorum herkez çocuğuna sahip çıksın mesuliyet kabul etmem diye.hani bişey yapacağından değilde yinede herkez ağzını ayırmasın baksın çocuğuna arada derede.çocuk bu dövüşecek lerde sevişeceklerde yeterki gözetimimiz altında olsunlar ve birbirlerine zarar vermesinler
bu arada götürecen ksırları acı turşuları dimii alçaakkk
:KK5:

sağolun kızlar şimdi durumu iyi ps oynuyo başın dönücek bak miden bulancak gene diyoprum bulanmaz iyileştim ben diyo o zaman okula gitseydin laaaa :))))

ahhhhhh önce betüş sonra siz damardan girdiniz arkadaşlar .zaten dudaklarını büzdüre büzdüre annne nütfen mümmeyye ye gidiyim diyince ben bittim.götürcez mecbur.ama o kadar çok ağlayıp kavga ediyorlarki anlatamam biri bündün 6 aylık biride 1 yaş buyuk 3 ü bir araya gelince oyuncak kavgası ve ağlmama hiç eksik olmuyor.bide taşı taşı kollarım ağrıyor yollarda valla.ama götürecez mecbur.
annemde kızıyo çocuğa bana brak perişan etme diyor .ama betül hep galip geliyoor

ahhhhhh önce betüş sonra siz damardan girdiniz arkadaşlar .zaten dudaklarını büzdüre büzdüre annne nütfen mümmeyye ye gidiyim diyince ben bittim.götürcez mecbur.ama o kadar çok ağlayıp kavga ediyorlarki anlatamam biri bündün 6 aylık biride 1 yaş buyuk 3 ü bir araya gelince oyuncak kavgası ve ağlmama hiç eksik olmuyor.bide taşı taşı kollarım ağrıyor yollarda valla.ama götürecez mecbur.
annemde kızıyo çocuğa bana brak perişan etme diyor .ama betül hep galip geliyoor

Ben bizim kadroyu sayıyım.Anıl, iki adet 3 yaş , bir adet 4 yaş, bir adet 7 yaş ve bir adet doğacak bebek biraraya gelirse ne olur? Alışacaklar kalabalıkta oynamaya.Kavga gürültü.Bırak kendi dengelerini kendileri kursunlar..

mucize sizdede oluyommu bilmiyorum ama ben ne kadar rahat olursam ardada o kadar rahat oluyor o tür yerlerde daha az kavga daha az zırlama falan.ama ben geriliyim çocukda geriliyor sanki o yüzden ben takılmıyorum fazla ama ne yazıkki o tarz toplantılarda herkez çay içip sohbet ederken, ben bi bakmışın çocukların ortasında legolardan kule yapıyor oluyorum :97:

Oğlumla ben bu ayın 13 .de yeni arkadaşlarla tanışıyoruz.Oyun grubu gibi olacak.Mahalledeki yaşıtlarıyla bir araya gelecez:))

ben de bıraraya geldıklerınde cocukları bır odaya koyup oynamaları ıcın kendılerı salonda veya mutfakta cay keyfı yapıp dedıkodunun dıbıne vururken ıcırıde neler olabılecegınden bıhaber analara kızıyorum arkadas

zaten bu tarz ortamları sevmıyorum zorunlu kaldıgımda da sureklı gozum cocukların uzerınde olmaktan hatun kısılerı anlamıyorum ne anlatıyorlar dıye
sonra bana donup tabıı hıc oturmuyorsun kı kılolu olasın dıyorlar
cocugun pesınde cok hareket edıyorsun kalmıyor bırsey dıyorlar
olduuu canım
sen kalk o zaman bak cocuguna ne yapıyor ıcerıde

ayy doluymusum meger
acıktım ya asabı oldum
gıdıp bıseyler yıyeyım barıı

ben de bıraraya geldıklerınde cocukları bır odaya koyup oynamaları ıcın kendılerı salonda veya mutfakta cay keyfı yapıp dedıkodunun dıbıne vururken ıcırıde neler olabılecegınden bıhaber analara kızıyorum arkadas

zaten bu tarz ortamları sevmıyorum zorunlu kaldıgımda da sureklı gozum cocukların uzerınde olmaktan hatun kısılerı anlamıyorum ne anlatıyorlar dıye
sonra bana donup tabıı hıc oturmuyorsun kı kılolu olasın dıyorlar
cocugun pesınde cok hareket edıyorsun kalmıyor bırsey dıyorlar
olduuu canım
sen kalk o zaman bak cocuguna ne yapıyor ıcerıde

ayy doluymusum meger
acıktım ya asabı oldum
gıdıp bıseyler yıyeyım barıı

Lorem vallada billada ben arada bakarım bebem ne yapıyo diye:))

ya aslında yaşlarınnın gereklerini yapıyorlar ama biz yapamıyoruz polip bende aynıyım onlarla oynuyorum falan ama bazen çok geriliyorum birbirlerine zarar verecekler diye.

yasmin ben enyaşlınızım saanırım ya 32 yaşındayım .

oyun grubu güzel olur eğer başlarında eğitimli biri olursa çocuk dilinden anlayan biri lazım yasmin bence

X