- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #97.341
Bugün yürüyüşede çıkmadımKilo alırsam hiç şaşırmayım:)
İyi olur aslında Polipe hatun.Ama eve ne kadar çabuk gidersem bebemle o kadar ilgilenirim.Dünden yemeklerimi yaptım.Önceki günde yaptım ama kocam yemedi dün.Pazar günü pırasa, yuvalama çorbası gibi bişi, bir de erişte yaptım.Koca pırasayı yemediği gibi çorbayı da yemedi.Dün anasına hediye baktım, bişi buldum ama tefriş diye almadım.Gittim eve bi fırçalar bi fırçalar..Bu seferde yemek yemedi. Bende tamam yapacam sana yemek ama 2 güne bitmezse görürsün sen dedim.Nohut, pirinç pilavı, bamya yaptım..9 A kadar yemekle uğraştım.Sonrada Anılı yıka, tırnakları kes, uyut, ondan sonrada çalış(
Önce annesinin d.gününü kuru kuru kutlamış.Hediye almak zorunda olan ben 3 mağaza gezdim yağmur altında.Çaydanlığa ihtiyacı vardı.99 Milyın dedi, tamam dedim.Depoya gitti kız yok kalmamış dedi.Tefrişdekide çizikti..bBu ilk fırça..Vay anana 1 ay önceden alırsın, şarjlı süpürgelere bilmem neler diye öttü..İkincisi de vay efendim pırasa ve o çorbayı yemezmiş, yumurta yapıpı yerim dedi......Ye dedim.. Sonrada akşamımı sana yemek yapmaya adadım dedim.Sen otur dedim..Sonrada gelmiş yok yok gerek yok diyo..
maytap çok üzüldüm küpene değilde duruma
bu çok asab boucu bişey heran herşeyinin kaybolabileceği düşüncesi
maytap küçük yemler bırakıp fareyi bul yoksa böle gitmez.geç bile kalmışın senin fare baya büyümüş
maytap bilseydim sebebini bugün sormazdım benim bu olaylardan çok geç haberim oldu acaba derken neyi kastettin söyler misin lütfen ben iş yoğunluğundan dolayı kkya girmeyeli uzun zaman oldu ve bugün facede baktım grup yok acaba beni de mi sildiniz diye sordummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?