2008 Kasım Anneleri

yasmınım ehhh ıste
sabahları zor kalkıyorum
ama genel manada gunluk rutın olarak sadece ıse gelıyorum
evde eskısı gıbı aktıf degılım
dınlenmenın faydası da oluyor tabıı

normal ama kalkmaları ben yadırgamıyorum
bızım kucuk bey sabahları cok zor kalkıyor
cunku aksamları yatıramıyoruz
yatagın uzerınde tepınıyor
hayır anne dıyor bana

dun aksam babasının kocaman ayaklarına bakıp bakıp kahkaha attı
kendı mını patılerıyle kıyasladı herhalde

Anılda yorulup da uyumak bilmiyo.Akşam koşalım anne diyo.Koridorda paldır küldür koşuyoruz.Çığlıklar atıyo koşarken..Alt kattaki salonda oturmuyo iyiki

günaydınn kızlar
bu halı yıkama sporu bana göre değilmiş ne kadar yoruldum yaw incecik yolluğu yıkayıncaya kadar
kocada lüzumsuzluk dediyazın benim ayağıma bıçak girmişti ev küçük bi kan göleti olmuştu ben cep telefonuna ulaşıncaya kadar hastaneye gittik eve geldik deyincye kadar kurumuştu kan. yaz günü malum.halılar yıkamaya gitti ama bu yollukta kimsenin farketmediği ama bana batan bi leke vardı.umarım bu kadar yorulduğuma değmiştirde çıkmıştır o lekede silmeyle çıkaramadım zira
neysem şaka maka baya bahar temizliği yapıyom ben ya yatak odasının perdelerini yıkadım akşam takarım ütü istiyor ama bakalım nasip bide çiçeklerin saksıları değişse baya hafiflettim ortalığı

oooo polıpe hatun sen bhar gelmeden bahar temızlıgı yapıyorsun
bu hafta bızım evde de temızlık olacak ama hafta ıcıne denk gelecek
ben olmayacagım hos olsamda faydam olmayacak yaaa
neyseee
gecmıs olsun yorulmussun bellı
temız temız oturur dınlenırsın artık

yasmınım allahtan bızım bınada komsularında cocukları var da ses cıkarmıyorlar
hos ust katımdakının harıc kımsenın cocugunun sesı gelmıyor ama
benım kuzunun da kahkaha seslerı gıdıyordur emınım
bır de yatmak ıcın odalarımıza gıderken korıdorda once bennn once benn dıye kosma gumburtusu var tabıı

allah hepsıne saglık uzun omur versın
kossunlar seslerıne razıyım

Aferin kız küçük karı:)) Bende hafiften başladım.Perdeleri sırayla yıkıyorum.Mutfak dolaplarıma örtü alacam, bulamadım kaymayan şık bişi

Son düzenleme:

lore başlayacam ama haa geldi işte bahar niye herkez böle diyobenim koca geçen baktı baktı herkezle bahar kavgası yapınca üzülme canım sana her zaman bahar dedi.2.cemrede düştü kar yağsa bu saatten sonra dondurma niyetine külaha koyacam.bu yıl kış sıktı beni daha doğrusu kar yağacak diye bekleme işi bari adam gibi kış olmayacak yaz gelsin yaww

Aferin kız küçük karı:)) Bende hafiften başladım.Perdeleri sırayla yıkıyorum.Mutfak dolaplarıma örtü alacam, bulamadım kaymayan şık bişi

dantel niyetine mi sarkıtıcan yoksa raflara sermeyemi.raflara birer kaydırmaz serersen ne örtersen kaymaz.benim çeyizimde dantelden bi mutfak takımı var göndereyimmiannem duymasında.görene sana vereyimde kullan diyom sinir oluyor ben hiç sewmem

hee bugun bır 1 mart bahar geldı
ama ben hala dondugumdan dolayı nısanın ortalarından once bana bahar gelmez genelde

yasmınım nasıl ortu dıyorun seker
ben hıc ortu kullanmam
dolap ıclerınde kaydırmazmı dıyorlar neee
bırsey var ıste temızleme zamanı atıyoruz yenılerını kesıp koyuyoruz o kadar
rulo seklınde satılıyor
ben pek memnunum

polıpe bende hıc sevmem entel dantel ıslerını
3 genc kızı gelın edecek ceyıze sahıbım
ama annemden tırstıgımdan dolayı kımseye veremıyorum

ah lore o üşüyüklük bendede varda Allah bilmiş de bana iki ateşli erkek vermiş yatağı 3lediğimizde ben dayanamıyorum yorganı atıyorum zaten tek yorganla yatan ben varım
dantel muhabbetini sorma yaww.ben gözümü açtım annem çeyiz yapıyordu taa o zaman derdim benim evime örtmem bunları diye hıhh sen ne bilcen o zaman ararsında bulamazsın derdi şimdide niye örtmüyon diyo bende sana 20 yıl önce örtmem demedimmi diyorum öle gidiyor .annemin yoksa bi vc de yoktu heryer danteldi soğumuşum artıkınnn

Raflara kııı.Benim de var onlardan.Otuz yaşına kadar boş durmadık herhal:)

e varsa farklı bişeyciklermi arıyon? nerde satılırki ben çocukken bohçacılar getirirdi
çarşaflar vaaa havlular vaa anımmmm
bana ortaokulda bi tane bişey başlatmış sehpa örtüsü gibi evlendim arkamdan getirdi bunu ölmeden bitir diyor mezar taşıma sercek herhal

3le kaldık 4.de gelsede bi okey çevirsek

he he he
demek kı her anne kızına ceyızlık bır seyler ordurme cabasına gırmıs
annem cok ısrar ederdı bana da
ben kıtap okudukca kafayı sıyırdıgımı zannederdı
hos ben de orta yol yoktu kıtabı baslayınca bıtene kadar cok uykusuz kalırdım bırakıp uyuyamazdım
gozlerım bozulunca cok soylenmıstı

günaydın kızlar
polıpe masallah halı sılınmıs perdeler takılmısss
ben boya badana ısıne gırıcegım ıcın beklemede kaldım genel temızlık ıcınn

günaydın kızlar
polıpe masallah halı sılınmıs perdeler takılmısss
ben boya badana ısıne gırıcegım ıcın beklemede kaldım genel temızlık ıcınn

ıcırım yanında bebeyle mi okuyon kız yanlış anlamışın
1-halıyı yıkadım foşur foşur
2-perdeyi yıkadım ama ütüleyince takıcam

ben niye düzeltiyom bunları bilmem
cinslik olsun öptüm bacım maşallahınıda aldım sağolasın
ohh boya badana çok severim bende güle güle temizle güle güle kirlet tontişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…