2008 Kasım Anneleri

ooooo hersey bızım kuzuların canım alısın artık buna
hatta oyle kı
dedesının evındeyken benı babanın evıne dıt gıye sepetlıyor
kendı evımızdeyken de dedenın evıne dıt dıye sepetlıyor
benım evım gıt dıyor
sebeb ıse yemek yemesını ıstıyorum

bızım tahmın ettıgımızden fazla sey dusunup mantık yurutuyorlar
zekalarına yetısemedıgımızı dusunuyorum

yasmin ben geçeleri suyu kendi bardağından veriyordum yatarken içmesi kolay olsun diye şimdi kabul etmiyor kendisi uykusunun arasında bardakla diye tutturuyor kendiliğinden geçiş yaptı bizimki bardağa ben hala geçe kendi bardağından içmesi taraftarıyım çünkü bazen bardaktan yatağa döküyoruz.

aynı mucızem ogun yemek yıyoruz ayrı tabakla onune koydum yedı yemedı su ıstedı verdım bardakla oynuyordu bıraktı bulasık mak. dugmesıne basıp duruyor yapma annem dedım ama sakınce dıyorum sonrası bıraz sınrılendım durmadan basıp duruyor aldım sand. otutturdum bardakla oyynadı elını sokup duruyor bardak kırıldı hıc bısey demedım dengesını kaybedıp ustune dustu aklım cıktı bısey olcak dıye artık kayısım koptu bıraz bagırdım ınadından aglıyor ıcerı oyuncaklarının oraya goturdum babasıda yanına gıttı herzaman yemekte boyle sorunlar yasıyoruz

Aynı şeyi Anılda yapıyo.Bulaşık mak.oynama, bardağa el sokma, hatta gözümüze baka baka halıya dökme.Kızınca ağlama..Aynı şeyler Icırım.Ben ağlayınca ağla oğlum diyorum, hayırı bilsin..Güzel güzel anlatmakda fayda etmiyo..

ıcırım sakın ol
emın ol bız de hergun benzer sorunları yasıyoruz
hele o bardaga el sokma huyundan masaya bardak getırmeye korkar oldum
ben mudahale etmıyorum
babası uyarıyor bızde genelde

bızım doktorumuz analıtık gelısımının cok ıyı oldugunu soyledı
bunun ıcın bır seyı ıkıncı kez soylemek zorunda kalmaları sınırlendırıyor onları
ama bu kadarı da fazla dedırtıyorlar bazen

Her istediğinin her zaman olmyacagını bılsın ısıtıyorum
eltımın kızı kocaman oldu halen aglayarak bıseylerı annesıne babasına yaptırıyor oyle olmasını ıstemıyorum ama eylude aynı sekılde aglayarak kendını yere atarak ıstıyor offfff sabır sabırrrr

Genetik demek ki, yapacak bişi yok:))

hep inat hep inat hep ben ve herşeye ağlıyor bütün yemekler olay bizimde,

bulaşık mak.açma kapama dügmesini bozdu bikere servis ilk defa karşılaştıklarını söyledi ama artık oynattırmıyorum

benim kız 10 gündür birşey istediğinde olmuyorsa yapmadıysam istediğinde beni dövmeye vurmaya başladı bu gün konuştum öğretmenle asla izin vermeyin dedi ellerini tutun gözlerinin içine bakıp çiddi bir sese tonuylaa hayır deiyin dedi asla görmezden gelmeyin dedi

Anılda öyle.Hatta yüz göz olduk.Sonrada sarılıp özür diliyo.Babasına çekti benimkide sanırım:))

aaman ya sinirlendim bir dolku yazı yazdım tam gönderecem kaan bey bastı kapadı bilg. uçtu gitti yazılar...
benim kaan gece geç yatıyor ama sabaha kadar kendi yatağında çok uzun süredir böyle bazen sabah karşı içerde odada yatmak istiyor babası götürüyor..
kerem bey ise hala bizim le yatıyor.. kendi yatağında 1-2 saat sonra dönüp bulamayınca uyanıp kalkıyor anne diye bağrınıyor dell del gidip alıyorum yatıyoruz 3 kardeş:)))

sabah babamız gidiyor koca yatakta öyle deli yatıyorki ben yine az bir alanda tıkışık vaziyertde uykuya devam ediyorum....(

ıcırım benim kaanda öyleydi hiç bişeytini paylaşmöadığı gibi komşuda çocukların kendi oyuncaklareını bile vermezdi komşularla gide gele alıştılar şimdi çocuk istemeden kendi veriyor oyuuncaklarını gezmede benim yanıma bile gelmiyor kendinden büyüklerle bile güzel anlaşıyor...demekki çocuk arkadaş arıyormuş kendine...
evet yasminim yaa allah herkesin gönlüne göre veriyor benim oğlum da odasını seviyor gece sen dit ışığı söndürün kapıyı kapatın başlıyor :))
allahtan yakalanmadık

ınatlasma donemı sanırım allah bana da sabır versın bazen cıldırcak gıbı oluyorum
sorma ya ben 2 kat deliriyorum bir bir yandan diğeri öbür tarftan çığlık çığlığa dolanıyoruz...
havalar ısınsın çişle birlikte biberonuda yavaş yavaş bıraktıracağım gece yataken bardakla vereceğim sütlerini gece istediğinde ise üşenmeyip bardakla meyve suyu içireceğim bir iki gün zorlanırım sonra kendie bıkar kalkmaktan yattığı yerden içme gib olmaz sonuçta...

aynı su bardak halıya döküp döküp gelmeler su vey su vey diye ..kaan kıznca daha sakin oda çok kızarsa bağrıyor bazen ama kerem en küçük bişeye bile mızıldıyor sürekli çok nazlı...

ay aklımda bişeyler daha vardı ama uçtu gitti anca alıntılarla kalanları yazdım ...

derin mevzu ama bizm birde bu ara pantolon çıkarma bezi açma işimiz var kerem bey den nasıl unutturacağım bilemiyorum mutfağa bir gidiyorum gelince herşey çıkmış öle dolanıyor erkenmi başladı ne oldu yavvv...

bu ne çene yaa bende sayfalar hızlı ilerleyince misafir geldi sandım:)
geçmişi okuyodum son sayfada sıkıldım valla bide herkes çıkıcak ben boşa yazıcam dedim
beyazım hayırlı olsun kreşiniz bende yarım gün taraftarıyım sen kararını vermiş olsanda
tuğbacım benimkindede var benim benim herşey onun ve çok hırçın bu aralar özellikle uyku saatlerinde kıyamet kopuyo dün öğlen uyumamasına rağmen gece 11 e kadar dayandı ve uyumıcam diye çılgar çıkardı en sonunda ayağıma aldım aşşaıda yaşlı teyze var hasta var yazık bizimi dinliicekler

ben cıktıktan sonra yazmıssınız
maytabım bak ben aksamda olsa bakıp cevap yazıyorum

bu durumlarda bız dayısını arıyoruz
abım kendı cocuklarına otorıte kurarken benım kuzu sadece ızleyerek etkılenmıstı dayıdan
abımın cocukları daha buyuk ve hırcın olduklarından dolayı babaları olaya sureklı mudahale edıyor
sımdı bız cok sıkısıp bas edemedıgımızde dayımızı arıyoruz
konusurken bızı uzdugunden falan bahsedıyoruz

bır kısının etkılı olması lazım bu kuzularda yoksa bızı parmaklarında oynatıyorlar valla

cılegımın taaa turkıyelerden halası gelecektı
onlarla ılgılenıyordur

bız de yemegımızı yedık
bıraz fazla kacırdım sanırım nasıl rahatlasam dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…