2008 Kasım Anneleri

Ben haftasonları cumartesi ve pazar tatilim.O yüzden iki gün.Gece beraber yatıyoruz artık.3 E kadar büyük oğlumla, 3 den sonra küçük oğlumla yatıyorum.Anıl tek elini devamlı üzerimde tutuyo, dönmeye çalışıyorum sarılıyo bu seferde..Ancak bu kadarını yapabiliyorum.

dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum canlarım

beyazım bencede yarım gun gıtsın zaten diğer yıldan ıtıbaren tam gun gıtcek arkasına okul yasları kucuk daha bence yarım gun ıdeal

yasmınım kayınvalıdecıgının dogum gunu kutlu olsunnallah herkese senın gıbı gelın versın hedıye bıle dusunuyon masallha yanı

asotık bacı saçın super olmus gule gule kullan canım

ben de haftasonları kuzucumlayım
hos babası gelınce benı satıyor bazen ama neysee
bız gunduz uykusuna beraber yatıyoruz
ben de uyuyorum onunla

son ıkı haftadaır kuzumu yasıtlarıyla bır araya getıremesem de
yıne bır araya getırme fasıllarına baslamayı dusunuyoruz ben ıyı olunca
babam hafta ıcı goturuyor dısarıya parka falan
yıne de ıyı gelıyor kuzucuma

tamamdır o zaman yarım gün gitsin hepiniz benimle aynı fikirdesiniz eşim tam gün gitsin diye kafam karışmıştı ama o annelik içgüdüsüyle hareket etmiyor nede olsa
biz beraber yatamıyoruz anası gibi oda yalnızlığı seviyor,oamukkale aynı odada kaldık bırakın aynı yatağı çocuk sıkıntıdan patladı off puff siz gidin falan
ama sabahları yatak keyfi yapıyoruz güzel oluyor gün içinde de oyunlarla ve gezmelerle geçiriyoruz vaktimizi

ya benım kız cok hırcın cumartesı gunumuz vardı kendınden kucuk cocuklara zarar verıyor ya ısırıyor yada ellerındekı oyuncakları alıyor hıc anlasamıyor
napcam kızlar oda haklı hıc yasıtlaıyla gorusmuyor

Beyazım her işte bi hayır vardır.Bebe sizle yatmaya alışsaydı neler neler görüp öğrenecekti kim bilir:)) Böylesi iyi canım.Yoksa Eymen 10-12 yaşındayken babaanne olurdun:))))))

Beyazım her işte bi hayır vardır.Bebe sizle yatmaya alışsaydı neler neler görüp öğrenecekti kim bilir:)) Böylesi iyi canım.Yoksa Eymen 10-12 yaşındayken babaanne olurdun:))))))

bakıs acısı farkı

benım kuzu da bızım yanımızda yatarsa pek rahat uyuyor ve sabah keyıflı kalkıyor
cok erken kalkmak zorunda da olsa keyıflı kalkıyor bızım yanımızdayken

Ben merkezleri gelişiyo.Daha öncede ben şikayet etmiştim bunu.Anılda gördüğü herşeye benim diyo , bırakmak paylaşmak istemiyo. Yaşlarının getirdiği bişi.Zamanla öğrencek..

evet yasminim yaa allah herkesin gönlüne göre veriyor benim oğlum da odasını seviyor gece sen dit ışığı söndürün kapıyı kapatın başlıyor :))
allahtan yakalanmadık

kız asorti pozuna bayıldım valla .surat ifaden betülün küsüp israrla birşey iştediği surat ifadesinin aynısı :))))))))))

beyazmelek bende tam bu ğun senin konuyla ilgi idim.komsunun oğlu ana okuluna gidiyor bu gün evlerinde ziyaretleri vardı bir sürü çoçukla 3 öğretmen gelmiş bizide çağrdı komşum oradan geldik
çocuklar şarkılar söylediler öğrendiklerini falan gösterdiler bizimki bayıldı öğretmenle konuştum bilgiye açık ve sosyal bir kız sizinki dedi hergün tam gün olarak vermenizi tavsiye etmeyiz 4 yaş öncesinde biz dedi ama haftada 2 gün 9 12 saatleri arasında verin dedi. yeterli dedi .tedirgnliklerimi bahsettim bu kadar pimpirikli olmayın dedi aslında velilerin daha çok eğitilmeye ihtiyaçları var dedi.baya bilgiler öğrendim nasıl davranmmam gerektiğii hakkında ,kızım hala yukarıda oynuyor benimde aklım orada birazdan çıkıp alacam

maytap çok teşekkür ederim canım.ıoffffffffff ya bendede cesaret yok yoksa ben kocayı ikna ederim sütlaç göbeğimi ortadan kaldırmak için ama korkiyrum

ıcırım evet öyleler bu aralar ama şikayet etmemek gerek sabredicez elbet öğrenecekler

ben de eymenin inatçı dediğim dedik olmasından şikayet etmiştim istanbulda bir psikologla konuşurken öyle deme dedi bu iyi bişey dedi çocuğunun zeki olduğunu,kendine güvendiğini gösterir dedi sevindim ehehehe

kızlar size doyum olmaz duşumu da aldım öyle bornozla takılıyorum brn kaçayım kursuma yetişeyim yarım görüşürüz öpüldünüz cnlar

bırde ıstedıgı bıseyı soyluyor pek anlasılmıyor henuz ne demek ıstedıgı sonrası cok seslı aglama bagırma herseye aglar oldu cok can sıkıcı bır durum cok cabuk kusuyor ne yapacam bılmıyorumm

bırde ıstedıgı bıseyı soyluyor pek anlasılmıyor henuz ne demek ıstedıgı sonrası cok seslı aglama bagırma herseye aglar oldu cok can sıkıcı bır durum cok cabuk kusuyor ne yapacam bılmıyorumm

Hepsi öyle canım.Geçecek ama bunlar.Yeğenlerim var 3 yaşında.Artık anneleriyle yatmıyolar, kendi aralarında oynuyolar, yemek yemek bile istemiyolar.2-3 Yaş zor bi yaş..Katlanacaz..

ayy ıcır betül de aynı canım ya betülün konuşması çok net anlıyorum ama bazen anlayamadığımda oluyor 2 kere tekrarlatınca çok sinirleniyor söylediğinden vazgeçip başlıyor ağlmaya

Ya biz biberonu bırakamadık daha.Akşam ben bitki çayı yaptım, kocaya kahve, Anıla da süt ..Bizi taklit edip içer mi dedim.Anne sütümü biberona koyar mısın dedi.Oğlum bardaktada çok güzel olur dedim.Hayır istemiyorum diyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…