2008 Kasım Anneleri İstanbul Buluşma Fotoları

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
43
süper bir gündü hepinize çok çoook teşekkür ediyorum

gönlümüz gelemeyen arkadaşlarla birlikteydi emin olun

ben gerçekten çok eğlendim ,hepiniz gerçekten gerçektiniz :))) buradaki gibiydiniz ,hepinize o kadar ısındım ki ,umarım bu dostluğumuz uzun yıllar devam eder ..

şimdi gelelim fotolara ,en çok foto bende :hooray:

soldan sağa andina oğluşu batu ,remedios ve oğluşu yağız paşa :nazar:

remedios ve yağız ,derinxby :nazar:

eylül166 ve melis ece ,andina ve oğlu batu ( ben andinayi çooookkk sevdim ):nazar:

derinxby ve oğlu buğrişko :nazar:

soldan sağa
seda_1983 ,oğlu arda ,eylül166 ,scsayse ( benim arkadaşım ) ,mysever :nazar:

LELAL ve cool kızı DURU :nazar:

mysever ve andinanın oğluşu batu paşa
mysever çok sevimli biri valla bir görseniz ,üstelik saç rengine hayran kaldık ailecek :))))

soldan sağa seda_1983 ,lelal ,scsayse ,mysever ,kucaktakiler arda ve batu :)))

arkadakiler remediosun misafirleri

ayakta derinxby
oturan hilary clinton ay pardon piraye hira ( poza bak beaaa ) :)))))

bunu koyduğum için kızma bana ama çok şeker ,andina batunun altını temizlerken :)))

myseverin kucağındaki banusu ,ayaktakiler lelal ,jullianne ,remedios ,oturan sarışın bomba seda :nazar:

Son düzenleme:

bişeyler eksik diyodum o eksik azoymuş :)) ve assolistler en son çıkar işte karşınızda AZOOO ve oğlu KAAN :nazar:

ve mekan değiştiriyoruz acıktık :))

soldan sağa azo ,scsayse,julianne ,demet ( sedanın arkadaşı ) andina,derinxby ,seda ,eylül ,piraye ,mysever:nazar:

bu foto çok güzel :)) favorim

soldan sağa lelal ,piraye ,andina,mysever ,julianne,derinxby,eylül166,seda_1983 ,demet ,scsayse :nazar:

kızlar şimdilik bu kadar ,daha var onlarıda yarın eklerim artık ,çok uykum geldi ..

hepiniz çok güzel görünüyorsunuz.bebişler çok tatlı çıkmışlar.dışardan sizleri görenler için hoş ve çok şaşılacak bir göruntu.birbiriyle emsal bir sürü bebiş çok güzey yaa.

eylulçum bizimle paşlaaştığın için teşekkür ederim.ellerine sağlık

Hepiniz harikasınız tek kelimeyle..Orada olmayı çok isterdim.Sıralı çektirdiğiniz resme bayıldım .Süper olmuş.:nazar::nazar:

hehehehe çok güzelll ya yalnız benim foto.lar çok komik birinde naptığım belli değil ikincisindede bacaklar ortada
eşime gösterdim bacağım görünmüş dedim elbisen hiç görünmemişki diyo:)))
bebek arabalarıyla olan fotoğrafa bende bayıldım yaa ama sadece cadı kızım arabasında sıkılıp kucağa geldi:)
çok güzel çıkmışız yaaavvv

seda ve oğlu

piraye ve kızı ( piraye bu fotoda çok masum çıkmışsın çok beğendim seni ) :nazar:

bir kere daha maşallah diyorum..
kızlar biliyordum bu 2008 kasım annelerinde başka birşeyler var annelerde bebelerde çok tatlısınız..
hepiniz güzel ve çok özel hatunlarsınız hepinizi öptüm..
çok uykum geldi bende yatıyorum yeni gelişmelere yarın bakarız artık...

X