- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun canım :1hug: benim eşim de çok sık iş seyahatine çıkıyor en son gittiğinde 15 gün kalmıştı ayrı kalmak hele ki bu dönemlerimizde çok zor ama ne yapalım iş için bebişlerimiz için..
oda takımınız hayırlı olsun güle güle kullanın canım bizimki de ctesi geliyor çok heyecanlanıyo insan düşündükçe..içinde bebişlerimiz olacak Allahın izniyle..
ağrılar bende de var ama kalsiyum magnezyum içmeye başladığımdan beri azaldı eskisi kadar acı verici değil..sen alıyor musun kalsiyum ve magnezyum ilacı ?
ben yakalaşik 2 aydir klimasiz uyuyamiyorum canim yaaaa çok daraliyorum allah şükür o anlamda bişey olmadi. Yoksa geceleri uyuyamazdim.kafamçokkarıştı
selam doktordan geldim şimdi...idrar tahlili yaptırdım tekrar yine bol miktada bakter çıktı ama bu sefer ilaç vermedi bol bol su iç dedi...kızımın büyümei çok iyiymiş...2443 gr olmuş teyzeleri....4 haft sonra doğum olacak galiba ...ödemlerii anlattırken doktor çok normal hem havalar çok sıcak dedi hem de artkl 4 haftan var doğuma dedi...aslında 6 hafta var...sezerya olacaka büyük ihtimalle....ben ağustos annesi olacağım yükek ihtimal...
teşekkür ederim canımcım
ağrılar için kalsiyum yada magnezyum almıyorum,ama benim ağrı ondan değil,büyük ihtimalle kızım sol siyatik sinirime baskı yapıyor,feci canım yanıyor(
kalsiyum magnezyumu kramplar için veriyorlar sanırım
canım ben de senin gibi sol bacağımın üstüne basamıyorum çok acıyor sanki belime bıcak saplanıyor gibi oluyor ama sağda bişey yok....
hımm ..benim de yorulduğum çok yürüdüğüm zamanlarda sol kasığım feci ağrıyordu üzerine basamıyordum dr.uma bahsedince ilaçları yazdı ve iyi geldi çok şükür..demek farklıymış seninki .. geçmiş olsun canım..
derya hadi hayırlısı olsun. Bebiş için kilosuna normal mi dedi? Tombiş değil dimi? Ama 4 hafta sonra doğum diyosun zaten ya... Maaşallah canım . Bu arada şişmeler için normal demiş iyi. Bana çevremdekiler habire ayyyy çok şişmiş tuzu kes çok kullanıyosun falan diyoalr ya... Sinir oluyorum. çok da dökmüyorum çok da aramıyorum aslında... Ama insanlar ne acaip ya.. Ufak bi döktüğümü görsünler ayyy dökme dökme falan ama bize iyot da lazım ki !!! çok üstümüze geliyolar bazen deli oluyorum ya... Aklımız çalışıyor ki bizim , saf değiliz ..
kızlar herkese günaydın nasılsınız hepiniz. ben dün gece bir uyandım felaket sıkışmışım zorla yuvarlana yuvarlana yataktan kalktım sıkıştığım içinmi anlamadım bir ağrım vardı ayağa kalkamadım tuvalete emekliyerek gittim. ben artık zaman ilerledikçe korkmaya başladım kızlar yaaaa iyicee tırsıyorum normal doğumdan. her ağrımda acaba normal doğumda bunun kaç katı bir ağrı olacak hesabı yapmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
günaydınlaaarrrr:teytey:
deryacım hayırlısı olsun cnm sanırım ılk dogum haberını senden veya aslıdan alıcaz:dance:lutfen bızlerı meraklandırmadan ılk deneyımlıler olarak bızlere guzel guzel bılıgler verın. allahım sızlerı ve tum hamıslerı ıcınde benıde guzel saglıklı kolay dogum nasıp etsın ınsallah
banada doktorum tuzu kesme dedı bende şişlik olmadı cok sukur cok fazla tuzlu yeme ama tuzuda kesme helekı bu sıcaklarda bol bol tuzlu ayran iç dedıCADIARZU
sızlerde cok fazla tuzu kesmeyın aman tansıyonlar oynar sonra kızlar dıkkat etmek gerek hemde coookkkk
kumralım buarada bende uyeyım o sıteye fakat hıc beceremedım becersemde anlayamadım yaakafamçokkarıştı sende benım ıcın denermısın cnm
once eşine kahvaltıyı hazırla işlerını hallat gel burdayım dedıgındede sana tarıhlerı yazarım okiş :1hug:
merhaba arkadaşlar;
bebişlerinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ben daha hazırlanmadım ama bu hafta sonu başlayacam alışverişe ve valizimi hazırlamaya. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
merhaba arkadaşlar;
bebişlerinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız ben daha hazırlanmadım ama bu hafta sonu başlayacam alışverişe ve valizimi hazırlamaya. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
günaydın tatlı hamiş arkadaşlarımmmmmmmmŞeniz
ben bugün işe gitmedim oleyyyyy evdeyim ve zaman geçmesin istiyorummm
elifçim yazdıklarını okuyunca aynı ben dedim, benim bebiş de sağda duruyor ve aynı sancı benim de iki gündür sağ bacağımda var malesef..
bu arada site çok yavaş sabahtan beri yazamıyorumm senağlama
merhaba arkadaşlar;