2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

kızlar kocişleriniz uyudu mu benimki uyuyor mışıl mışıl bende sizine konuşuyorum
 
Kızlar akşamları acayip şiş oluyo karnım 9 aylık gibi hareket edemiyorum.Birazcık iş yapsam çamaşır katlama felan gibi felaket sırtım ağrıyor.Gülden senin dedğin gibi, herkez bebeğin sana benzer inşallah felan diyor ama erkek olduğu için esmer olsun babasına benzesin istiyorum daha çok.Beyaz tenli,mavi gözlü sarışın erkek bebekler tatlı oluyor ama büyüyünce pek bu tip erkek beğenilmiyor.Gerçi boş şeyler önemli olan sağlık tabi.Ama eşimle ikimizin karışımı olsada fena olmaz hani.Pek çok şey istiyorum.Ay geçen kayınvalidem beyaz olursa güzel olmaz esmer daha güzel olur,beyazın adı esmerin tadı bide beyaza giydiği yakışmaz esmere yakışır dedi.Bembeyaz ve yüzünü fondotenle koyulaştırmaya çalışan biri olarak kırdı açıkçası beni.Kayınbabam sana benzesin deyince eşimde yanımızdaydı o alınmasın diyemi söyledi artık bilmiyorum.Keşke önemli olan sağlığı anne deseydim.
 
Son düzenleme:
kızlar kocişleriniz uyudu mu benimki uyuyor mışıl mışıl bende sizine konuşuyorum

Uyumazmı erkenden uyuyor bazen beni deli ediyo.Bi sohbet yok.Ben benimle ilgilen demekten usandım oda off demekten usandı.Telefonda çok konuşuyoruz belkide ondan konuşacak birşey bırakmıyoruz akşama.Havalar iyice bir ısınsın kurtuşu yok her akşam yürüyüş.
 
çok tuvalete çıkıyorum uyku falan kalmıyor mavili canım inş hepimiz bişeyler istiyoruz Allah gönlüne göre versin canım a.s.
benimde sırtım çok ağrıyor benimde göbüşüm çok büyük gögüslerim 95 oldu çok kaşınıyor bebişleri düşünüp katlanıyoz napalım


kızlar hepinize iyi geceler diliyorum benim kocam sağ olsun kanepede uyumuş kalmış onu kaldırıp yatağa götürmem lazım yarın nöbeti var kendinizede beişlerede iyi bakına.s.
 
sen ne dedin peki cevap olarak

Hiç sorma beyazlığını beğenmeyen ben sinirlenince tabi,olurmu anne arkadaşlarım keşke bizde beyaz olsak bizim o taraflarda beyaz kadın beğenilir felan diyorlar dedim yalan değil öyle diyorlar ama iddalaşmasaydım eksiksiz kusursuz sağlıklı olsun deseydim pek güzel olurdu.Çok beceriksizim laf söyleme konusunda hep sinirlenip saçmalıyorum sonrada keşke diyorum hep.
 
canım hadi sen gençsin hamilesin ve hassassın koskoca insanlar böyle patavatsızlık yapınca asıl tuhaf oluyor. bende senin gibi dilimi tutamazdım önceden ama alıştım artık hiç kimseye uymuyorum
 
canım hadi sen gençsin hamilesin ve hassassın koskoca insanlar böyle patavatsızlık yapınca asıl tuhaf oluyor. bende senin gibi dilimi tutamazdım önceden ama alıştım artık hiç kimseye uymuyorum

Amma alınmıştım ama.Laf söz etmez aslındada o gün çok şaşırttı beni,hiç yakışmadı ona.Amaaan neyse.Yelek örmekten bide pc başına oturmaktan sağ kolum ağrıyo boynıumdada düzleşme var zaten.Bazı gecelerde kolum sızlıyo ama şikayetlendim bugünjeyyar.Dün gece 6 kez tuvalete kalktım:eek:oda gibi oldu artık tuvalet benim için.Gir çık gir çık gece gündüz devam.:roflol:İyigeceler herkeze.Yarın öğlen. görüşürüzzzz.a.s.a.s.
 
günaydın arkadaşlarrrrrr
oldu bugün perşembe kaldı birgün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uyumak istiyorum tembellik yapmak istiyorummmmmmmmm
 
herkese günaydınlarrrrr 1gün daha büyüttük bebişlerimizi inşallah allah kucağımızda da gösterir
 
Kızlar uzun zamandır çıkarmıyordum...Kahvaltımı bi güzeell ettim 1 koca bardak da sütümü içtüm..Ve az evvel de malum şey oldu....Moralim bozuldu...
 
Günaydin Güzel Annişler Dün Dr.gittim Bebişim Kiz Miş 17 Hafta 5 Günlük çikti 206 Gr.miş çok Mutlu Olduk.darisi öğrenmeyenlerin Başina.
 
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Kizlaaaaaaaaaaar Herkese Mutlu Bir Gün Dilerim.
Selma Hayirli Olsun Canm Bebeğini Sağlikla Büyütürsün Inşallah
 
X