Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun arkadasım kızın benimde kızı olacak:dance: Allah saglıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin herkese :1hug:darısı diger arkadasların basınaa.s.
bu hafta sonu nasıl geciyor cnm arkadaslarım aslıcım sen ögrendin mi cinsiyetini bebişin :1hug:a.s.
galiba arkadaslar bu sene kız senesi cogunlukla kız olacak gibi geliyor bana hayırlısı yinede erkek bebişlerede ihtiyacımız var hayırlısı ile inşallah Allahım tamamına erdirir hepimizin :1hug:a.s.
Merhaba güzel annişler,
bende bütün gün evdeydim fakat nete girmedim.Öğlen ayıpır söylemesi 2 dilim pizza yedim ve üzerindeki salam ve sosisler zannedersem iyi pişmemişti...Fırında piştiği kadar yani.Keşke yemeseydim kurt gibi açtım salamları yememeye dikkat ettim ama genede yedim sanırım 3-4 tane falan...Çok pişmanım...klava:klava:
bu hafta sonu nasıl geciyor cnm arkadaslarım aslıcım sen ögrendin mi cinsiyetini bebişin :1hug:a.s.
iyi akşamlar hamişleeeeer
ben geldim evde temizlik vardı bugün offfff biraz yorulmuşum oturunca anladım şimdiiiiiii
Kızlar sizinde canınız sıkılıyor mu?Ben bütün gün evdeydim.Öyle sıkıldım ki....Eşime rica ettim şöyle bir turlayalım diye kabul etmiyor.Sıkıldım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn ne önerirsiniz bana yapmam için? okuyacak iyi bir kitabım yok, evdekilerin hepsini okudum, acaba orhan veli şiirleri mi okusam onu 40 defa okusam bıkmam canım o benim:)