- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMAAANN BOSVER TAKMA KAFANA CNM SEN YINEDE EVINI COCUGUNU DUSUN :dilcikar: PEKI DOGUMDAN SONRA CALISMAYI DUSUNUYORMUSUN:uhm:
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
banada %70 erkek dedı ama yınede otekı ayı bekleyelım dıyor nasıl net olmuyor anlamadım valla:uhm:
cansuu canım burası açık günlük güneşlik dün gezemedim canımm yağmur vardı sadece manavgatta arkadaşının evinde oturup sohbet ettik tabi yoll yorduu benii gece 12 yattım malum saatler alındıı oda şimdi zorluyo beni.
Kızlar günaydın herkese akşam rüyamda kızım olduğunu gördüm ya çok heyecanlandım anlatamam size bide gece karnımın üstüne yatmışım nasıl karnım seyirdi çok korktum valla bi öğrenseydim cinsiyetini yarabbim aman napim sağlıklı olsunda eninde sonunda öğrencez
kzılarrrr yaa yine bana kasıklarımın altından agrı giriyo ama çok degillll yaa bu arılar beni korkutuyo normal diyolar ama bilmiyorummmm
Geçmiş olsun, şiddetli regl sancısı dışındaki ağrılar zararsız diye biliyorum.Rahim bağların geriliyordur.
Birde doktoruma bu yatış pozisyonu olayını sordum bana aynen şöyle dedi,
Genelde sol tarafa yatılmasını isteriz çünkü sağ taraf doludur, karaciğer vardır ve kalpten gelen karaciğeri ve rahmi besleyen atardamar ordan geçer, onun üstüne binmek sakıncalıdır dedi.Ama bu son 3-4 ayda geçerlidir dedi.
Sırt üstü yatmanızı hiç istemeyiz çünkü o zamanda ağırlaşmış rahim böbreklere ve kalbe giden damara baskı yapar dedi.
Bunlar senin için erken sen istediğin gibi yat şimdi dedi.Bende buna dayanarak sağıma dönmeye başladım.Sizlerede duyurulur.Bilimsel açıklama yapılınca daha mantıktı geliyor kulağa...
yaa arkadaşlar bişey soracam size..şimdi allah izin ederse bu doğum izni varya doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta..ben doğumdan sonra çalışmayacağımm.. temmuz gibi iş bitiyoo ama ben işten ayrılırsam bu hamilelik parası yanarmı??????
yada işveren işten çıkarsa ne olur haklarıma?????
yada normal izne ayrılıp doğum parasını alıptamı işten çıksam????????
işveren işten çıkarırsa tazminat alrmıyım sonuçta sigortalıyım
arkadaşlar akıl verinn