- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbullular mı buluşcak ohh ne güzel bi kaynaşma ortamı aslı bu arada kaç haftalıksın canım
merhaba kızlar hiç aranızda lerac krem kulananınız var mı? bugün fiyatını sordum da 50 ytl 100ml krem için biraz pahalı geldi sonuçta 9 ay boyunca kullanıldığında bayağ bir masrflı oluyor bende başka aldım ayrıca sabahları trt1 de bir program var onda çıkan bir uzman dedi ki hamileler çatlakları için fındık yağı kullansınlar dedi.kullanan varsa bana aldığınız fiyatı yazarmısınız lütfen?
kızlar artık bebeğim için sabırsızlanıyorum minicik ellerini ayaklarını öpmek istiyorum ama daha çok var çok da zor geliyor .bu arada ikili testlerim olumlu çıktı çok mutluyum herkese selamlar :sm_cool:
biz 18 haftadayız canım. sen kaçıncı haftadasın.
Tebrikler canım çok sevindim,herhalde bizden başka gece kuşu kalmamış,seninle aynıyız bende çok sabırsızlanıyorum valla,canım fındık yağı aktarda satılır heralde ama büyük olanlarını sorarsan hani şu markette satılanlardan normal yağlara göre biraz pahalı ama çok epeyce bi gider yani,Allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,iyi geceler...a.s.
cnm arkadasım hayırlı olsun tebrik ederim sen kacıncı haftadasın cnm su anda bende merak ediyorum hayırlısı bakalım Allahım saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah cnm :1hug:a.s.
evt canımm bebişin cinsiyeti 14 haftada belli oldu bizim sorma hem nasıl hareketlii hiç durmuyor sanki yatayımm oturayımm tırtıkklıyorr süperr gerçektenn. :dance:Pek fazla yokmuş aramızda bende 17+4 oldu ama cinsiyet öğrenemedim halen hareketlendi değilmi hissediyorsun ben hissediyorumda çok süper demi:teytey:
günaydıııııııııııııın kimse kalkmadı mı kızlaaaaaaaaar..........
günaydın aslıııı biz idare ediyoruz dün gece karnım bugün de başım ağrıyor biraz ne yapalım fena değiliz işte siz nasılsınız bebiş nasıll var mı hareket??
sen demir hapı kullandın dimi aslı onunla ilgili bişey sorucam sanA
ben yeni başladım da bazı yerlerde kabızlık yapacağı yazıyordu o bende olmadı ama büyük tuvalette renk çok siyah acaba bu normal mi doktora sormalı mıyım bilmiyorum
yok canım halen gece kuşuyuz bak ayaktayız. Benim uyku düzensizliğim var sabaha kadar tuvalete çıkıyorum kabus gibi ama bebeğimi düşünüp rahatlıyorum huzursuz vücudum :sm_confused: uyku yok
canımm bende prospektüsünü okudum bazen kabızlık bazende ishal durumu yapabiliyormuş bende kabızlık olmadı tam tersi oldu. rengi çok siyah oluyor o normal canım ilk başlarda bende endişelenmiştim ama prospektüste okuyunca oda normalmiş. birtek bende mide bulantısı yaptıı onun içinde geceleri kalkıp içiyordum ama yinede bulantılarım geçmemişti ara ara bıraktımm bugün tekrar başladım arkadaşların tavsiyelerini dinledim sabah kalkınca içtim kahvaltımı hazırladım tabi kahvaltıda süt ve süt ürünleri yok olmayacak yoksa ilaç etkisini yitiriyormuş. şimdilik iyiyim hiçbir yan etki görülmedi demek böyle uygulamam gerekiyormuş.