Adetimin gecikmesi üzerine hastaneye gittim ve hamile oldugumu öğrendim sıkı sıkı korundugumuz halde.demekki pek saıkı deilmiş.mafoldumben
Şimdi ise müthiş bir kararsızlık içindeyim.Kızım henüz 9,5 aylık ve emmeyi bırakack gibi deil.Ona bende kıyamıyorum zaten daha çok küçük diye kesmek istemiyorum hedefim 2 yasa kadar emzirmekti.
Öte yandan karnımdakini aldırma düşüncesi beni kötü yao-pıyor kürtaj sayısı arttıkça cocuk sahıbı olma sansı azalıyormus diye okudum netten.sonuç olarak 3. kürtajım olacak.1. boş gebelikti kürtaj.2. doğumda eşi yapıstı rahme kürtaj simdide bu
napıcam ben hiç bilmiyorum.birde benım acımdanda kotu calısıyorum bı yandan asermem berbat gecer mahvolurum kan kusarım 2 tane bebegın bakımı var ve benım bunyem de henuz hazır deıl doguma guclu hissetmıyorum fiziken ve ruhen.
Yorumlarını beklıyorum cok ıhtıyacım var.benım yerımde olsaydınız napardınız?:uhm:
Adetimin gecikmesi üzerine hastaneye gittim ve hamile oldugumu öğrendim sıkı sıkı korundugumuz halde.demekki pek saıkı deilmiş.mafoldumben
Şimdi ise müthiş bir kararsızlık içindeyim.Kızım henüz 9,5 aylık ve emmeyi bırakack gibi deil.Ona bende kıyamıyorum zaten daha çok küçük diye kesmek istemiyorum hedefim 2 yasa kadar emzirmekti.
Öte yandan karnımdakini aldırma düşüncesi beni kötü yao-pıyor kürtaj sayısı arttıkça cocuk sahıbı olma sansı azalıyormus diye okudum netten.sonuç olarak 3. kürtajım olacak.1. boş gebelikti kürtaj.2. doğumda eşi yapıstı rahme kürtaj simdide bu
napıcam ben hiç bilmiyorum.birde benım acımdanda kotu calısıyorum bı yandan asermem berbat gecer mahvolurum kan kusarım 2 tane bebegın bakımı var ve benım bunyem de henuz hazır deıl doguma guclu hissetmıyorum fiziken ve ruhen.
Yorumlarını beklıyorum cok ıhtıyacım var.benım yerımde olsaydınız napardınız?:uhm:
Arkadaşım bende ekim annesiyim ve karnımdaki bebek 5. ayına giriyor. Bak kürtaj diyorsun ilk iki tanesi elinde olmadan olmuş Rabbim bunu sana bereketiyle göndermiş o minicik yavrunun canını alacak kadar katilsen buyur git aldır ama ben ne yapacam falan diye düşünmenede gerek yok kimsenin yorumu da senin canını sıkmasın ben aştım bu durumları ikiz anneleri ne yapsın aynı anda bizim şansımız birinci daha büyük hem daha rahat olcaz çünkü tecrübeliyiz biraz hamilelik sıkıyor hani yeni kurtulduk derken tekrar aynı şeyler yalnız şunu da unutma belki bu daha rahat bir hamilelik olacak bana doktor senin sezeryan dikişlerin iyileşmemiş bunu aldırman lazım dedi kendi doğum yaptıran doktoruma gittim hiçbişey olmaz ben sonuna kadar seninleyim dedi buna rağmen aldırmadım bir arkadaşım hayatının en zekice kararına vermişsin dedi bilmiyor kazaran hamile kaldığımı a neden dedim ilk zamanlar biraz zor olacak ama sonra iyiki doğurmuşum diyeceksin dedi moralim süper oldu tabi bozanlar olsa da sen kafana takmayacaksın ilk bebeğine gelince bebeklere anne sütü 6.aydan sonra faydası çok az ek besin hatta direk sütten alacağını vereceksin etini sütünü vs. birde eğer anne hamileyse zayıflatır diye biliyorum iyi değilmiş bence hemen kes emzirmeyi gereksiz zaten benim bebeğim sadece 2 ay emdi emmedi biz ne yapalım. kafana hiç bişey takma bir sorunun olursa paylaşalım tamam mı benim çevremde daha erken hamile kalanlar var güzelim hele eski kadınlar arada 1 yaş bırakmamış kardeşler birbirini öyle iyi anlayacak ki gelecek çok güzel olacak inşallah Kendini Yaradanına teslim et ve verdiği mucizeye lütufa sahip çık davetsiz misafir ama belki ileride o bakacak bize.....
peki tecrübeli arkadaşlar nasıl kestiniz memeden cocukları.benım kızım ağzına memeyi almadan hayattta uyumuyor az önce sallayıp uyutmaya calıstım nerdeeee?bıberon ve emzzikte hiç almadı zaten yazık cekeceği var kuzumun da benımde galıba.lütfen yanıtlarınızı beklıyorum nasıl kesıcem?
peki tecrübeli arkadaşlar nasıl kestiniz memeden cocukları.benım kızım ağzına memeyi almadan hayattta uyumuyor az önce sallayıp uyutmaya calıstım nerdeeee?bıberon ve emzzikte hiç almadı zaten yazık cekeceği var kuzumun da benımde galıba.lütfen yanıtlarınızı beklıyorum nasıl kesıcem?