2008 ekim annesiyim.5,5 haftalık hamileyim ne yapmalıyım?

canım seni çok iyi anlıyorumm ben daha miniğim 6 aylıktı yeniden hamiş kaldım ve kafam durdu sanki üzülmedim ama sevinemedim bile şoktan çıkmam zor oldu ama ben oğluma kardeş istiyordum ama bu kadar erken değil düşün şu anda oğlum 1 yaşında ve 2 ay sonra abi olacak hayırlısıyla aralarında yalnızca 14 ay olacak zor bi durum olacağına eminim ikisine birden yetişmek ilgilenmek zorlayacak ama üstesinden geleceğim allahın izniyle diyorum aldırmayı aklımdan geçirmedim değil ama bi cana kıyamamdım eğerki sende kızına kardeş istiyorsan ilerde sakın kıyma cana zor olacak ama ben eminim allahım yardım edecek tek sen değilsin bunu yaşayan. ben oğlum 4 aylık olduğunda çalışmaya başladım ve 6 ay emzirebildim sonrada zaten ikinciye hamile olduğumdan hepten kestim kısmet inşş kızımı uzun süre emzirebilirim , aslına konuyu açalı olmuş ne yaptın neye karar verdin? hakkında hayırlısı olsun cnmm ama umuyorum ki aldırmamışsındır... sevgilerrr

Canım internetten araştırdın mı bilmiyorum ama hamile iken bebeği emzirmenin bir sakıncası yok diyor doktorlar. Bir doktora danıştın mı bu konuda? Ayrıca bebeğin daha yeniymiş. Beslenmene dikkat edersen vücudun çok ağırlaşana kadar emzirebilirsin. Tabii senin için zor olacak. Emzirmeyi kesin demelerinin de tek nedeni annenin zorlanmasıymış. Yani hamileliğin rahat geçerse bence ilk 4 ya da 5 ay emzirebilirsin ki bu arada kızın yaşını geçer ve memeden kesersin.
Bu arada 'bebek zehirlenir' diye kulaktan dolma bir bilgiyle bebeğini emzirmekten kesen bir arkadaşım doktora gittiğıinde ve sakıncası olmadığını öğrendiğinde çok pişman olmuştu. Dediğim gibi önce bir doktora gidip, kan değerlerine bakmalısın. Ona göre zaten dr.unun tavsiyesini dinlersin.
tamamiyle katılıyorum. bendece önce bir doktorla konuş.emzirmeni etkiler mi etkilemez mi.sağılığın açısından etkileri.ama kim ne dersedesin son karar senin.

aldırmamaya karar verdik ama emzirmeye haka devam ediyorum.pzts günü keseyi ghördük iki hafta sonra kalp atsı için gel dedi doktor.doktora sorsum kadın dogumcum cocuga ve kendıne eziyet etmeden kes yavas yavs dedi.cocukcu hemen kesmenız lazım hormonlar cocugun dusmesıne neden olabilir dedi.iki hafta daha devam edecez emmeye.

aldırmamaya karar verdik ama emzirmeye haka devam ediyorum.pzts günü keseyi ghördük iki hafta sonra kalp atsı için gel dedi doktor.doktora sorsum kadın dogumcum cocuga ve kendıne eziyet etmeden kes yavas yavs dedi.cocukcu hemen kesmenız lazım hormonlar cocugun dusmesıne neden olabilir dedi.iki hafta daha devam edecez emmeye.

bebeği aldırmamana çok sevindim. bence en doğrusu buydu allah (c.c) kimseye çekemeyeceği yükü vermez bence cocuk dr dan çok kadın doğum dr unu dinlemelisin onun tavsşyelerine uymalısın. inan çooookkk sevindim bebeğini aldırmamana. tebrik ederim canım:1hug:a.s.

X