* 2008 Aralk Anneleri - Buluma haberleri *

ben önce missten baslayayım anlatmaya; ilk onunla buluştuk çünkü...
miss'i ilk gördüğümde resmini bile hiç görmemiştim. Forumda da uzun süre ortalardan kaybolduğundan çok iyi tanıdığım bir arkadaş değildi ama zıpır eğlenceli bir tipti. Bizim durum görüşen diğer annişlerden az biraz farklı çünkü biz neticede komşu çıkmıştık; şayet kaynasırsak/hoşlaşırsak; sık sık görüşebilirdik! Bu noktada beni düşündüren husus Miss'in benden 5 yaş küçük oluşuydu. Umarım kafalarımız uyardı.
Birgün oğluşumu ve annemi alıp Miss!in penceresinin altına gittim o da aceleyle Kayra kucagında aşağıya indi; ilk izlenimim olarak oldukça cana yakın, aynen forumda ki gibi bıcır bıcır bir tip Miss..
zamanla tanıdıkça da daha çok sevdim. Buraya içtenlikle yazıyorum; şu koşullarda komsu olmak çok buyuk bir luks, bu yuzden tanışmaya minimum beklentiyle gittim ama benim gibi hayatına kolay kolay yeni insan sokamayan, en yeni arkadası 15-20 yıllık olan biri için Miss karşıma çıkabilecek, hayalimin ötesinde, en iyi komşu oldu diyebilirim. Gercekten çok fazla benzeşiyoruz, zevklerimiz ortak, hayata bakışımız, yasam tarzımız az çok paralel. Bu yuzden çok mutluyum, basarılarımızın devamını dilerim.

Son düzenleme:
SZK nam-i diğer tüm gönüllerin en iyi çıkış yapan annesi!
evet SZK aramıza oldukça geç katıldı. Forumdan izlenimlerim uyumlu, yardımsever, konuşkan biri oluşuydu. Tanışmaya gittiğimizde resimlerini görmüş olduğumdan fiziki olarak çok şaşırmadım ama sanki kendisini daha kilolu gibi anlatmıştı, sadece beklediğimden daha zayıf buldum.
Miss, ben ve o saatlerce sıkılmadan muhabbet ettik şayet işe baslamamış olsaydı eminim daha sık görüşürdük. Szk ıçi dışı bir biri, benim çekinmeden sorduğum meraklı sorularımı içtenlikle yanıtladı ayrıca çok bilgili ve bilinçli bir anne; ilerde oğlu tarafından parmagında oynatılabilecek anne katogorisine aday olacak gibi duruyor. Emre cok tatlı, çok cool çünkü... Yemediğini yemez, istemediğini istemez bir bebek. Şimdiden prensipli.
Bence çok tatlı biri, inanılmaz sevdim zaten forumdaki "gunduz" eksikliği hemen hissediliyor umarım gelecekte tekrar yüzyüze görüşme fırsatımız olur.

Son düzenleme:
goldcum paylaşımların için çok teşekkürler.ne kadar içten anlatmışsın.anlattıklarınla bizim burda edindiğimiz fikirler zaten aynı.gerçekten çok samimi bir ortam burası.herkes çok içten.normalde sanal ortama ben pek güvenmezdim ama burası farklı

goldcuğuumm canımm komşummmmm bidenemmmm ne güsel anlatmıssın yaa .. böhühü bak yine duygulandım bu regl durumu bozdu beni :sinifsinif: :kedi: çok sağol yaa bende en kısa zamanda yazıcam izlenimlerimi detaylarımı zaten anlatamamıştım o günlerde içimde kalmıştı süper oldu bu fırsat bnm için.. şimdi kociş gelcek yemek saatii.. bu aradada komşum goldcuumda çay içtik geldik eve annemlee yanii böle bi komşuluk bizimki çookk güseldii mis gibi kurabiyeler ikram etti oh yedik içtikk.. du duu daha o günü anlatcam arkası yarın :roflol: dan aa daa dammmmmmmmmm :)

goldcuğum maçkada buluşalim maçkada buli...
bana uyar dadlum valla.
şu evime yerleşemde ben hele
bhk sen süpersin canım ya,aklına nler geliy senin

ben de vakit bulmuşken yazmaya başlıyım tek tek..
buluşma sırasına göre:

ADEMEL

umarım goldcum kadar iyi anlatabilirim :)

ademelle diyaloglarımızdan ilk öncelikli olarak börülce muhabbetimizi hatırlıyorum.
hamileyken feci şekilde börülce aşerip,
Ankarada olmamasından yakınıp,
Ankaraya laf edince,
hemen ortaya atılıp,
"aa bir ankaralı olarak alındım.benim annem pazardan alır ve yapar börülce,yani Ankarada da var" demişti.
sonra bana bir güzel annesinin hangi semtte olduğunu vs anlatmıştı.
benim canım o kadar istiyordu ki,
o semte pazara gitmeyi dahi düşünmüştüm.kaydirigubbakcemile3
tabi gitmedim o da ayrı mesele... :))

ademelin yüzyüze gelmeden önce bende bıraktığı izlenim hep pozitif olmuştu.
aralık anneleri topiği dışında daha bir çok bölümde ve başlıkta rastaldım nadir annelerdendi zaten kendisi :jeyyar:
profiline ne zaman baksam,
ya birilerinin halini hatırını sormuş ya da güzel sevgi dolu bi mesaj yazmış olduğunu görürdüm.
Kıpır kıpır ve pozitif bir etkisi vardı yani üzerimde.
Neyse c ok uzatmayayım
Facebookta resimlerini gördüğümden dolayı,
Neyle karşılaşacağımı biliyordum:jeyyar:
ama o bilmiyordu :)
Ben kısçemle,ademelin annesinin evine
Ahmet Doruk kuzusunun mevlütüne gittik.
Beni apartman kapısında karşıladı.
Kırk yıllık ahbap sıcaklığıyla hem de.
Malum onlar açısından yoğun bir gündü.
Ona rağmen sanki tek misafiri bizmişiz gibi güzel ilgilendi.
Ama çok sohbet edemedik.
Diyetteyim diye,
Koca bir tabak tavuklu pilavı,yanında da yine koca bir dilim su böreğini zorla yedirdi bana.
(halbuki hiç de canım istemiyordu -tatlicadiarzu-)
Uzun lafın kısası,
Çok çok sıcak bir insan ademel.
Cok samimi,çok sevecen.
Cok da güzel gülüyor
Hele gecen günkü telefon konuşmamızdaki samimiyetinden sonra iyice emin oldum ki,
KK bana bir dost daha kazandırdı.
Ağustosta görüşmek üzere :jeyyar:

buluşan analarıma benden:dilcikar:

bacım ben de ilerde buluşmak isterim ama benim kociş evde ancak hafta içi öğleden önce kısa süreli olursa olur bi de benimki de nasıl olcek bilmiyorum acaba özel mesajla mı oluyo? neyse kısmet opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bhk cım valla konuyu yeni gördüm ya
harika emeğine sağlık bu gidişle buluşma rekorunu sen kıracan he
3 kişi ya ben daha 1 kişiyle bilem buluşamadım mafoldumben

ben de vakit bulmuşken yazmaya başlıyım tek tek..
buluşma sırasına göre:

ADEMEL

umarım goldcum kadar iyi anlatabilirim :)

ademelle diyaloglarımızdan ilk öncelikli olarak börülce muhabbetimizi hatırlıyorum.
hamileyken feci şekilde börülce aşerip,
Ankarada olmamasından yakınıp,
Ankaraya laf edince,
hemen ortaya atılıp,
"aa bir ankaralı olarak alındım.benim annem pazardan alır ve yapar börülce,yani Ankarada da var" demişti.
sonra bana bir güzel annesinin hangi semtte olduğunu vs anlatmıştı.
benim canım o kadar istiyordu ki,
o semte pazara gitmeyi dahi düşünmüştüm.kaydirigubbakcemile3
tabi gitmedim o da ayrı mesele... :))

ademelin yüzyüze gelmeden önce bende bıraktığı izlenim hep pozitif olmuştu.
aralık anneleri topiği dışında daha bir çok bölümde ve başlıkta rastaldım nadir annelerdendi zaten kendisi :jeyyar:
profiline ne zaman baksam,
ya birilerinin halini hatırını sormuş ya da güzel sevgi dolu bi mesaj yazmış olduğunu görürdüm.
Kıpır kıpır ve pozitif bir etkisi vardı yani üzerimde.
Neyse c ok uzatmayayım
Facebookta resimlerini gördüğümden dolayı,
Neyle karşılaşacağımı biliyordum:jeyyar:
ama o bilmiyordu :)
Ben kısçemle,ademelin annesinin evine
Ahmet Doruk kuzusunun mevlütüne gittik.
Beni apartman kapısında karşıladı.
Kırk yıllık ahbap sıcaklığıyla hem de.
Malum onlar açısından yoğun bir gündü.
Ona rağmen sanki tek misafiri bizmişiz gibi güzel ilgilendi.
Ama çok sohbet edemedik.
Diyetteyim diye,
Koca bir tabak tavuklu pilavı,yanında da yine koca bir dilim su böreğini zorla yedirdi bana.
(halbuki hiç de canım istemiyordu -tatlicadiarzu-)
Uzun lafın kısası,
Çok çok sıcak bir insan ademel.
Cok samimi,çok sevecen.
Cok da güzel gülüyor
Hele gecen günkü telefon konuşmamızdaki samimiyetinden sonra iyice emin oldum ki,
KK bana bir dost daha kazandırdı.
Ağustosta görüşmek üzere :jeyyar:

amanınnnnn
ayy çok güzel bi fikir bu

ama ağlarım ben şimdimafoldumben
doruk kucağımda yoksa yazardım bende
çok yakında ilk fırsata burdayım
sende merak et bhk hanımcımopuyorumnanaktan

bu arada ben katılımları göriim, detayları tabiii özelde görüşürüz ama benim buluşma teklifime tık yok... Halbuki zea, ilkim, byata gibi annişlere de yakın olsun diye secmiştim maçka parkını ustelik park olduğu için çok kalabalık dikkat cekmeyiz diye...
Lafa geldi mi herkes buluşalım diyor ama katılım yokkk

ne kızıyon bacım:eek:lmaz: gördüm yazdığını ama cevap vermeye fırsatım olmadı aşkolsunmafoldumben a.s.

benim durumu biliyorsunuz kızlar, çoookkk zor benim buluşmalara katılabilmem, iki bebişle tek başıma çıkamam, araba eşimde, onunla gel derseniz hayatta ikna edemem böyle bişeye, pek sıcak bakmaz hem,

maçka bize azucuk uzak (hatta azucuk değil çok uzak), ama çalışmaya başlayayım hafta içi görüşürseniz gelebilirim, ikizler olmadan seni görüpte napacağız derseniz artık, kızlar büyüyene kadar bekletiriz siziyerimseniben anca o zaman,

ben taa başta demiştim hatırlarsanız bizden bu konuda hayır beklemeyin diye:1rolleyes: çok isterim sizleri tanımak ama durumum bu:gitme:

amanınnnnn
ayy çok güzel bi fikir bu

ama ağlarım ben şimdimafoldumben
doruk kucağımda yoksa yazardım bende
çok yakında ilk fırsata burdayım
sende merak et bhk hanımcımopuyorumnanaktan

hiiii
hem de çok merak ettim çok :bbo:

evetttt nerden başlasam nasıl anlatsam

2008 nisanından sonra başlayan sohbetlerde artık birbirimizi o kadar çok sevdik ki
önce face de göstermeye başladık kendimizi
sonra o da yetmedi yüz yüze görüşmeye başladık

önce bhk

ankaraya gidecem görüşeceğiz şöyle yapcaz böyle yapcaz kaydirigubbakcemile hayallerimizin üstüne yağmur soğuk ve rüzgar girdi-tatlicadiarzu-
fırtınalar yağmurlar soğuk derken 10 gün görüşemedik
tabii ben çat diye çatlayacaktım artık
sonra meleğimin mevlüdüne karar verdik görüşelim diye
amaaa o hava ne kapalı rüzgarlı hava yağdı yağacakmafoldumben
konuştuk bhk haklı olarak gelmeye korktum bu havada dedi
eee haklı tabiii o zaman 4-5 aylık falandı bizim sıpalar
çok üzüldüm ama evide tarif ettimkaydirigubbakcemile3hava açarsa bi ihtimal gel diye
aradan bi süre sonra telefon bhk dan
ademel sizin sokaktayım taksiye geliyom opuyorumnanaktanevin numarası ne:1shok:
hemen fırladım kapıya delikafaduldentam apartman kapısında yetiştim
ben perişan vaziyette üzerinde çamaşır suyu lekeleriyle dolu bi pijama saçlar yağlı yorgun
hanımcık gayet güzel ve fit karşımda duruyo prensesi kucağında
bi de rejim yapıyo o zaman bile benim yarım kadardı bilmem şimdi çeyrek falan olmuştursırnaşık şey
çokkk tatlı bi insan gülerek konuşup sohbet edecektik ama ortam bizi zorladı ama onun o gülen yüzü mütavaziliği kızına ilgisi süper di
hele erken gitti:gitme:daha doyamadan ona üzüldüm

beklediğimden daha güler yüzlüŞeniz daha zayıf:eek:klava:veeee daha çıtırdı:roflol:
ben yanında hacı yatmaz gibi kaldım yanisırnaşık şey

uzun falın kısası
bhk
canım
ben seni çoookkkkkk SEVDİM:1hug:

ve çeyrek kaldın artık kilom var deme:mymeka:

ŞenizŞenizŞeniz

veeee fas

tabi hatun yoğun insan toplantılar falan derkenopuyorumnanaktan
buluştuk bi alışveriş merkezinde
herkesi kovdum başımdan :dilcikar:
meleklerimiz ve biz kaldık
tabii boğazımız durmadıdelikafaduldenbi şeyler yedik içtik sohbete başladık
daha sohbet yeni koyulaşmıştı mevzular derinleşmişti kiii
pıırttt diye bi ses önce s.betülden sonra a. doruktan geldi
hadiiii bebek bakım odasına bok temizlemeye:roflol:
neyse bayağı bi sürdü akladık pakladık bizimkileri
kovduklarım etrafımda dolanmaya başladı hadi diye:umursamaz:
amanın fotoğraf diyip sarıldık makinelere
etraftakilerin şaşkın bakışları altında:roflol:

fas çok güzel gülen maşalllah kaşı gözü pek bi güzel olan(ahhh erkek olsaydımsırnaşık şeyneyse...)
bilgili hoş sohbet bi insan
çok sevdim çok amaa konuşamadık işte:çok üzgünüm:
inşallah bi daha görüşürüz güzel gözlüm:gitme:

haaa beklediğimden daha uzundu şimdi anladım o kızçe nasıl o kadar uzun diyekaydirigubbakcemile3

evetttt nerden başlasam nasıl anlatsam

2008 nisanından sonra başlayan sohbetlerde artık birbirimizi o kadar çok sevdik ki
önce face de göstermeye başladık kendimizi
sonra o da yetmedi yüz yüze görüşmeye başladık

önce bhk

ankaraya gidecem görüşeceğiz şöyle yapcaz böyle yapcaz kaydirigubbakcemile hayallerimizin üstüne yağmur soğuk ve rüzgar girdi-tatlicadiarzu-
fırtınalar yağmurlar soğuk derken 10 gün görüşemedik
tabii ben çat diye çatlayacaktım artık
sonra meleğimin mevlüdüne karar verdik görüşelim diye
amaaa o hava ne kapalı rüzgarlı hava yağdı yağacakmafoldumben
konuştuk bhk haklı olarak gelmeye korktum bu havada dedi
eee haklı tabiii o zaman 4-5 aylık falandı bizim sıpalar
çok üzüldüm ama evide tarif ettimkaydirigubbakcemile3hava açarsa bi ihtimal gel diye
aradan bi süre sonra telefon bhk dan
ademel sizin sokaktayım taksiye geliyom opuyorumnanaktanevin numarası ne:1shok:
hemen fırladım kapıya delikafaduldentam apartman kapısında yetiştim
ben perişan vaziyette üzerinde çamaşır suyu lekeleriyle dolu bi pijama saçlar yağlı yorgun
hanımcık gayet güzel ve fit karşımda duruyo prensesi kucağında
bi de rejim yapıyo o zaman bile benim yarım kadardı bilmem şimdi çeyrek falan olmuştursırnaşık şey
çokkk tatlı bi insan gülerek konuşup sohbet edecektik ama ortam bizi zorladı ama onun o gülen yüzü mütavaziliği kızına ilgisi süper di
hele erken gitti:gitme:daha doyamadan ona üzüldüm

beklediğimden daha güler yüzlüŞeniz daha zayıf:eek:klava:veeee daha çıtırdı:roflol:
ben yanında hacı yatmaz gibi kaldım yanisırnaşık şey

uzun falın kısası
bhk
canım
ben seni çoookkkkkk SEVDİM:1hug:

ve çeyrek kaldın artık kilom var deme:mymeka:

ŞenizŞenizŞeniz

aman Allahımm:kedi:
nasıl samimi bir anlatım yaŞeniz
ben de seni çook sevdim ademelim:1hug:

bu baslıkta detaylarımı anlatacağiz bhk cım?
istanbullu gacılar taksim de maksim de bir orta yerde buluşsak gelir misiniz?
zor olur diyorsanız eslerinizle gelin bir yarım saat bile olsa görüşelim, sonra herkes programına baksın..
mesala bir park olur... maçka da demokrasi parkı var kocaman super orda buluşabiliriz, ne dersiniz?
içinde iki adet cafe/lokanta tarzinda işletme mevcut olup, boğaza bakarak kahve içmenin tadının çıkarılabiliriz...

canım taksim benim için pek ortada bi yer oolmuyor zemuszemus

ademelcim ne güzel anlatmışsın valla. benim de tadı damağımda kaldı doğrusu. inşallah tekrar birlikte olma fırsatı buluruz. seni tanıdığıma ben de çok memnun oldum..
ayrıntılı bi şekilde ben de yazarım inşallah.

aman Allahımm:kedi:
nasıl samimi bir anlatım yaŞeniz
ben de seni çook sevdim ademelim:1hug:

kalp kalbe karşı derler...opuyorumnanaktan.

ademelcim ne güzel anlatmışsın valla. benim de tadı damağımda kaldı doğrusu. inşallah tekrar birlikte olma fırsatı buluruz. seni tanıdığıma ben de çok memnun oldum..
ayrıntılı bi şekilde ben de yazarım inşallah.

amanınnnn bekliyom:eek:

X