benim kızımda bilincinde değil ama ağlarken sürekli anne diye ağlıyor ağu diyo auuu diye baaa diyo cığlık atıp gülüyo gecen gün eşimde duydu anne dediğini şaşkın kocam baba dedirticeğine cimbom dedirtmeye çalışıyo bütün gece kaydirigubbakcemile3
maşallah bebişlerimize. yerim hepsini ben.
benimkilerde bacaklarını kaldırıyorlar :)) bide biberonu bir tutşlar var sanki ağızlarından çekeceğim öyle sıkı kavrıyorlar iki elleriyle :))
malesef parmak emme bizdede başladı. limonmu sürsem acaba alışmasalar(
limon diyince:roflol:
benim oğlumu çok sık hıçkırık tutuyordu
annem 1-2 damla limon damlat dedi geçti hıçkırık ama
aayyy bir görseniz nasıl buruşturdu yüzünü sonrada şıp şıp yalandı durdu delikafadulden hoşuna gitti
limon diyince:roflol:
benim oğlumu çok sık hıçkırık tutuyordu
annem 1-2 damla limon damlat dedi geçti hıçkırık ama
aayyy bir görseniz nasıl buruşturdu yüzünü sonrada şıp şıp yalandı durdu delikafadulden hoşuna gitti
:1shok: nieeeee hoşunamı gitti amanın vazgeçireyim derken büsbütün alıştırmayayım sonra. eee napacağız parmaklarını emmemesi için:uhm:
hıçkırık için limonu bende okumuştum biryerde. birden limonu hissedince bebiş nefesini tutarmış böylece hıçkırığı kesilirmiş:lepi:
sakın canım benim kızda sürekli elini emiyordu şap şap ses geliyordu geceleri bile sesinden kalkıyordum cumartesi dr götürdüm söyledim benim kız ellerini emiyo bazende yumrugunu dedim ben cekiyorum o tekrar emiyo dedim
sakın ama sakın cekme dedi ellerinini emerek organlarını ögreniyormuş normal bişey dedi agzından sular geliyo bazende boloncuklar cıkarıyo dedim hepsi normal dedi gelişminin iyi oldugunu gösterirmiş
aaaa öylemiymiş hiç müdahele etmeyeyim o zaman. benim baharda cop cop emiyor geceleri. sesine kalkıyorum bazen :)) meraklı kızım demekki :)))
sağol teyzesi uyarın için.
bu arada kızlar bir süre önce yazmıştım cemre memeyi bıraktı diye yeniden başladı :lepi: eskisinden daha fazla severek emiyor artık. çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
aaa cok sevindim hadi gözün aydın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?