- 8 Temmuz 2008
- 531
- 0
- Konu Sahibi ballxixm53
gunaydınlar hanımlar ve bebişler nereye kim ekliyo bilmiyorum ama benimkide erkek 21 aralık dogumu buyuk ihtimal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydınlar hanımlar ve bebişler nereye kim ekliyo bilmiyorum ama benimkide erkek 21 aralık dogumu buyuk ihtimal
gunaydın bebişin cinsiyeti belli oldu erkekmiş ismini de hayırlısıyla Deniz dusunuyoruz inşallah ekleyebilirsen sevirim
Goldgelb oğluşun tekrar hayırlı ve uzun ömürlü olsun canım...
Sagol canım ismini de Deniz dusundum nasıl?...
ben sana takvim yapmıştım gecen hafta gördün mü?
takvimi gördüm canım sağol zahmet etmişsin ama sanırım bir hafta geri kalmış 19. haftammın içindeyim ben ama neyse artık.
Deniz ismi anlam olarak oldukça hoş kulağada hoş geliyor ama erkek ismi olarak düşündüğün zaman siyasi anlam da taşıyor gibi gelebilir ama ismi ile yaşasın sadece aklıma geleni paylaşmak istedim.
Şarkıyla ilgili neyi kastettiğini anlayamadım tasıdığı siyasi anlam beni hiç rahatsiz etmez aksine vatanı için gencecik yasta herşeyi göze almış bir evlatla aynı ismi tasımasından şeref duyarım canım benim..
neymiş neymiş ben bilmiyorum seninkinin ismini?
ahmet doruk olacak inşallah teyzesi:asigim:
evet evet bebiş isimleri başliğinda okudum çok güzel.. Doruk fikri çok iyiymiş, çok begendim... Eşim Deniz istemiyordu (unisex bir isim olduğu için)ben de bir ara Arda düşünmüştüm ama gercekten çok fazla Arda var. Çağan düşündüm o da çok sıcak gelmedi bir de Kayra düşündüm ama hiçbir isme Deniz kadar ısınamadım.
Şarkıyla ilgili neyi kastettiğini anlayamadım tasıdığı siyasi anlam beni hiç rahatsiz etmez aksine vatanı için gencecik yasta herşeyi göze almış bir evlatla aynı ismi tasımasından şeref duyarım canım benim..