- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
-
- Konu Sahibi deryahakan
- #33.781
oy oy oyy kıyamam ben paşayaakaydirigubbakcemile3
canımcım üzme kendini bizde de durum hemen hemen aynı...önce çok geçmiş olsunnn
diş sıkıntılarımız hala devam ediyorr mesela
hoş abimizde 11 aylıkken ilk dişini çıkarmıştııı
oyuncak konusuna gelince benim kızçeminde en sevdiği oyuncaklar arasında tv ve klima kumandaları ve cep tellerimiz geliyorrsırnaşık şey
ama ben bu konuda senin kadar esnek değilim canımmmm
bi kere cep teli yanında bırakmıyorum hem sağlığı hemde alışmaması açısından...
kumandayıda öyle ama onu bazen koltuğun üzerinde unutunca alıyor...
ama ben hemen tepkimi gösteriyorum ...kızıyorum ve ver bana diyorum o zaman uzatıyor bana...
bence sende şimdiden ellememesi gereken şeylere karşı tepkini koymalısın canımm
yoksa ileride elinden alman yada bıraktırman çok daha zor olabilirrr
loracım,
betül de kumanda ve cep telefonu delisiydi.
biz sakındıkça daha da hırs yapıyordu,
görünce ağlıyordu vs..
bi iki kere ikisini de eline verdik,hevesini aldı.
şimdi dönüp bakmıyor..
ne guzel kazemcim hayir demeyi ögretmissiniz egeyeloracım yağızla egenin huyları benizyor anlattıpğın kadarıyla bizimkide illa ayakta duracak diğer türlü taklada atsam kabul etmiyor:)
ayrıca en çok kumanda ve cep tel. merakı var
ama bizde iyi olan taraf her elini attığında hayır dedik bu ikisi için başkada birşeye hayır kullanmadık şimdi hayır deyince elini çekiyor kumanda ve telefondan şükürki
zaten bizim evde pek tv izlenmiyor o bakımdan srn halledildi
seninkinde yine iyi tarafı kızınca şirinlik yapıyor benimkine kızınca alt dudak sarkıyor başlıyor ağlamaya
gökdenizcim akinti derken nasil bir akintiamanın teknoloji canavarları yetişiyor şimdiden iyi bende sadece Umut mu böyle diyordum sevindim oyuncakları dışında herşeyle oynuyor şu an.,
uykusuzluk sorunumuz dişdenmi değil mi derken öğlen süt iznime gittiğimde doktora götürdüm.kulağı akmış çünkü bugün annem söyleyince soluğu doktorda aldık kulak zarı kızarmış dedi.dişle birleşince ağrısı çokdur dedi.şurup verdi üç tane bir hafta içsin dedi.inşaallah rahatlar ve iyileşir kuzum.bir an önce.uyumak istiyoruzzzzzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
biizim burda havalar bayağı bi soğudu
bu sene yaz az oldu sankikafamçokkarıştı
bebemiin şansına sanırım-tatlicadiarzu-
üşütmüşümmm hastayımmmmmbayrama da ne kaldı ki şurda offffffffffffffakannehir