2008 Aralık Anneleri

çok stres yapıyorum sürekli dr.gitmekten bıktım herşeyden endişe ediyorum.ama sabah yemek yerken çok miğdem bulanıyordu şimdi eskisi gibi acıkıp yiyebiliyorum o yüzden çok korkuyorum zaten bundan önce bir düşüğüm olmuştu.sürekli ultrasona girmekte zararlı diyolar şaştım kaldım.

ultrasona girmek hic zararli degil degil cnm ben haftada iki kez giriyorum bence endisen varsa doktora git ultrasona baktir hepimizde ayni korku var cnm ama allhin izniyle hicbirsey olmayacak olacaksada allahtan yani yapacak bisey yok ben kendimi oyle avutuyorum sende fazla stres yapma bebegin cok etkilenir

bende kurtulmak istiyorum ama bana daha var bugün dr gidecem ne olur kızlar dua edin inşallah bebeğimi sağlıklı bi şekilde görürüm ya içim sıkıldı 3 gündür hayırlısıyla dr gidip gelsem

hadi isallah guzel haberlerle gelirsin cnm benim dualarim seninlee

ultrasona girmek hic zararli degil degil cnm ben haftada iki kez giriyorum bence endisen varsa doktora git ultrasona baktir hepimizde ayni korku var cnm ama allhin izniyle hicbirsey olmayacak olacaksada allahtan yani yapacak bisey yok ben kendimi oyle avutuyorum sende fazla stres yapma bebegin cok etkilenir

canım merak ettim neden haftada 2 kez giriyosun ultrasona

canım merak ettim neden haftada 2 kez giriyosun ultrasona

cnm benim iki dusugum vardi oncesinden o yuzden surekli kontrol altindayim herhangi bir kanama falan olursa disari cikmadan engellemek istiyorlar o yuzden surekli bakiyorlar gidisata ama benim icin daha iyi oluyor bebisimi surekli goruyorum ne guzel gerci dusuk riskini atlattik ama yinede kontrol amacli oluyo

cnm benim iki dusugum vardi oncesinden o yuzden surekli kontrol altindayim herhangi bir kanama falan olursa disari cikmadan engellemek istiyorlar o yuzden surekli bakiyorlar gidisata ama benim icin daha iyi oluyor bebisimi surekli goruyorum ne guzel gerci dusuk riskini atlattik ama yinede kontrol amacli oluyo

şu an kaç haftalıksın benimde bir tane düşüğüm oldu 5 haftalıktı.şu an herhangi bir ilaç kullanıyormusun bana biraz bilgi verirmisin

şu an kaç haftalıksın benimde bir tane düşüğüm oldu 5 haftalıktı.şu an herhangi bir ilaç kullanıyormusun bana biraz bilgi verirmisin

benim dusuklerim 4 ve 6.haftada keseyi dahi goremeden dusmuslerdi cnm suan 10.haftadayim cok sukur ilac kullaniyorum soyleyim hemen folik asit aliyorum mide bulantisi icin b6 vitamin aliyorum magnezyum icerikli ilac aliyorum ve vajinadan progesteron ilaci aliyorum dusuk icin cnm

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bugün??
ben bir iyi bir kötü gidiyo işte
ballım bugün dr a gidecekti gitti mi acaba:sm_confused:

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bugün??
ben bir iyi bir kötü gidiyo işte
ballım bugün dr a gidecekti gitti mi acaba:sm_confused:

slm cnm bendede malesef bir iyi bir kotu gidiyor alistik artik ballim kacta gidecek bilmiyorum isallah ii haberler getirir bize

benim dusuklerim 4 ve 6.haftada keseyi dahi goremeden dusmuslerdi cnm suan 10.haftadayim cok sukur ilac kullaniyorum soyleyim hemen folik asit aliyorum mide bulantisi icin b6 vitamin aliyorum magnezyum icerikli ilac aliyorum ve vajinadan progesteron ilaci aliyorum dusuk icin cnm[/QUOT

Benimde ilk düşüğümde hiç kese görülmemişti tıpkı seninki gibi bende folik asit ve progestan kullanıyorum şu an ama ağızdan alıyorum.bundada ilk başlarda lekelenme tarzında kanamam oldu 1 hafta kadar şu an kesildi ama sürekli farklı şikayetlerim oluyor dr.da eminim bıktı artık benden gidemiyorum.

netteki hesap dr aynı değil 2 gün öncesi çıkıyo dr da 14 mart enson adet tarihim nette 19 aralık doğum gözüküyo drumda 21 aralık diyo netle dr farklı yani canım

benim dusuklerim 4 ve 6.haftada keseyi dahi goremeden dusmuslerdi cnm suan 10.haftadayim cok sukur ilac kullaniyorum soyleyim hemen folik asit aliyorum mide bulantisi icin b6 vitamin aliyorum magnezyum icerikli ilac aliyorum ve vajinadan progesteron ilaci aliyorum dusuk icin cnm[/QUOT

Benimde ilk düşüğümde hiç kese görülmemişti tıpkı seninki gibi bende folik asit ve progestan kullanıyorum şu an ama ağızdan alıyorum.bundada ilk başlarda lekelenme tarzında kanamam oldu 1 hafta kadar şu an kesildi ama sürekli farklı şikayetlerim oluyor dr.da eminim bıktı artık benden gidemiyorum.

doktorun bikmaya hakki yok cnm tabiki sikayetlerini soyleyeceksin bende cok sukur lekelenme falan olmadi ilk adet gunumde kahverengi bir nokta gelmisti okadar sende surekli uzan cnm fazla uzun yuruyusler yapma kendini yorma yani

inşallah kucağımıza aldığımızda hiç bir şeyi hatırlamayacağız
o günler gelse bii:emir_bebek::nazar:

isallah cnm ama zamanda gecmiyorki birturlu inanirmisin gun sayiyorum belki cinsiyetlerini ogrnsek artik akisina birakacaz ama merak iste ogun bir gelse catsaaaa

netteki hesap dr aynı değil 2 gün öncesi çıkıyo dr da 14 mart enson adet tarihim nette 19 aralık doğum gözüküyo drumda 21 aralık diyo netle dr farklı yani canım

canım sen bugün ikili taramaya mı gideceksin

ben çarşamba kötüleştim hastanede baktılar kalp atışını görmek çok mutlu ediyo insanı yaa
ama kendi dr um gibi ayrıntılı soramadım sadece kalp atışına baktılar:nazar:

isallah cnm ama zamanda gecmiyorki birturlu inanirmisin gun sayiyorum belki cinsiyetlerini ogrnsek artik akisina birakacaz ama merak iste ogun bir gelse catsaaaa

evet canım yaaa mayıs bir türlü bitmek bilmedi bana da

bide hamile kalınca vakit çabuk geçiyo diyorlar

hiç de çabuk geçmiyo:dilcikar:

zaten ultrasonda görünce hamile olduğuma inanıyorum yoksa bulantı harici hissettiğimiz birşey yok

bende tekmelerini hissetmek istiyorum ama daha beklemem lazım:emir_bebek:

X